Jump to content
GIGN Forum

Stulbs Jaut.


Miedzinjsh[War3-Pro-Player]
 Share

Recommended Posts

Man serverii spelee pro vai 4iter koroch es vinju nobanoju vinjsh saka par ko!! Vinjsh spelejot ar skanju. Es nonjemu vinjam ban bet vinjsh tik turpinaja vaakt caur sienaam un ljoti precizi. Tad es saku lavities, bet tik un taa noshavaa!!! Vai lavoties(turot shift) var dzirdet no kurienes naak. VInjsh saka ka skaljumu uzgriezis uz max!!! Ko man dariit banot vinju vai nee. VInjsh man prasa acc!!!

Link to comment
Share on other sites

' date='Dec 8 2006, 13:08'] bet vinjsh mani dzird un es nemainu ierochus!!! koroch ban vinjam!!! ja netiksies skaidriba iedoshu demku, bet jasagaida kad vinjsh spelees

nereal dzirdeet ja tu ej uz shift (wh ja tu saki ka caur sienam smelj)

Link to comment
Share on other sites

,Dec 8 2006, 13:02] Man serverii spelee pro vai 4iter koroch es vinju nobanoju vinjsh saka par ko!! Vinjsh spelejot ar skanju. Es nonjemu vinjam ban bet vinjsh tik turpinaja vaakt caur sienaam un ljoti precizi. Tad es saku lavities, bet tik un taa noshavaa!!! Vai lavoties(turot shift) var dzirdet no kurienes naak. VInjsh saka ka skaljumu uzgriezis uz max!!! Ko man dariit banot vinju vai nee. VInjsh man prasa acc!!!

Ārprāc, ja es izveidotu kādu tabulu vai kādu top'u, listi ar cilvēkiem kuri raksta pilnīgi neloģiskus teikumus, nenoformulētus jautājumus un neivēro citas elementāri morālas lietas, tad tu būtu ši saraksta augšgalā un man nepatīk tādi cilvēki, lai neteiktu, ka ienīstu viņus.

Kas attiecas uz tavu jautājumu, tad uz viņu es nespēju atbildēt, pat pārlasot vairākas reizes.

Edited by SHARp^
Link to comment
Share on other sites

' date='Dec 8 2006, 13:02'] Man serverii spelee pro vai 4iter koroch es vinju nobanoju vinjsh saka par ko!! Vinjsh spelejot ar skanju. Es nonjemu vinjam ban bet vinjsh tik turpinaja vaakt caur sienaam un ljoti precizi. Tad es saku lavities, bet tik un taa noshavaa!!! Vai lavoties(turot shift) var dzirdet no kurienes naak. VInjsh saka ka skaljumu uzgriezis uz max!!! Ko man dariit banot vinju vai nee. VInjsh man prasa acc!!!

Nu ar demku jau tu butu labaak saacis. Tad ari vares precizi pateikt, kas samam aiz adas! Karoce uzzini vinja ip un paskaties, vai nav jau izbanots no GIGNa! wink.gif

Beefy

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...