co0ins Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Nu es tiko uztaisiju serveri kuram ir uzrakstits amxxmod... esmu ielicis paris amxx pluginus, bet kad mekgjinu uzrakstit amxx_plugins vai meta_list tad vinsh man neko nerada... iet tapatas ka parasti... Ludzu paskaidrojiet ja ziniet ar ko man ir darishana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 (edited) paskaidroshu ar ko tev buus darishana, vismaz manupraat, lai ari man nav teikshana ....... bezpelnas atvalinajums par triple topic ..... no tava skaidrojuma pat iisti nesapratu ko tu gribi .... Nu es tiko uztaisiju serveri kuram ir uzrakstits amxxmod interesants vaardu salikums/pielietojums Spriezhot pec tavas problemas mistiska apraksta, tu neesi uzlicis apreizi metamod ... jo neieladejas ne metamod, ne amxmodx .... Edited December 4, 2006 by niker444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guesss Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Bet man savukaart liekas, ka vinjsh pluginus nepareizi liek Plugins ir jaaieliek plugins mapee un plugins.ini jaaieraksta nosaukums, ja tas ir izdariits, pluginiem vajadzeetu straadaat =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 apsties vai tev liblist.gam ir metamod uzlitks tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now