rayzel Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 prieks /top15 un tiem rank statiem ir vajadziga majas lapa ?????? es itka ieliku pluginus bet kad uzraxtu nekas nenotiek gruti saprast tur taja amxmodx.org nau skaidri paskaidrot.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 bet buuutu jauki ja vnk, nedaudz zemaak atrastu lodzinju - shearch, ierakstitu stats, pats atrastu netaisiitu uuber spamhole, viss buutu ok, es pats atradu bez stulbiem topikiem, taka,gl ceru ka atradiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
[TerRor_SquaD]LiL_Ew!L Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Zini ko..... Ja tu maki anglu valodu tad ir labi ja nee tad ir slikti......!!!! Nju seit http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=4100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 prieks /top15 un tiem rank statiem ir vajadziga majas lapa ?????? es itka ieliku pluginus bet kad uzraxtu nekas nenotiek gruti saprast tur taja amxmodx.org nau skaidri paskaidrot.......... Ta nav nekāda mājas lapa, psyho statiem gan!!! Vienkārši paskaties modules.ini failaa kuri tev modules aktivēti, un arī paskaties tajos statu pluginos kuri vajadzīgie modeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 bet buuutu jauki ja vnk, nedaudz zemaak atrastu lodzinju - shearch, ierakstitu stats, pats atrastu netaisiitu uuber spamhole, viss buutu ok, es pats atradu bez stulbiem topikiem, taka,gl ceru ka atradiisi Taa podzina ir nedaudz augstaak...vispaar labi padomaajot vina ir pasa augsa...bet...parinstale amx!!! labs web ari norm..bet nav tik labs ie4iko sitanos te linkos un viss buus ok!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now