snoobi Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Nu atad teiksim ta manas austinas ar kuram speleju cs un klausijos muzonu atstiepa pekas un tagat ne klausities p avakariem muzu varu ne spelet cs normali kads varetu man ieteikt kadas labas austinas + mikrafons nu teiksim lidz 25 LS mybe 30 LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Pats es spēlēju ar >> šīm << austiņām. Lietoju jau 3,4 mēnešus. Toreiz pats arī pasūtīju no tās pašas adreses kuru linku iedevu sākumā. Nu par austiņām - Sūdzību nav nemaz. Pietam man viņas ir nezcik reizes zemē kritušas un bojājumu nav... mikrafons strādā labi. Nav tāds kā citas - runājot čarkst Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 nu pasham man bija itka doma pirkt bet vel kads nevar kauko piedavat ko nopirkt parbauditas vertibas sis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 njāāā, tie te pērk austiņas pa 30 ls, man ir pa 5 ls un iet ideāli, vēl nekas nav saplīsis ( atskaitot mikrafonu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) look here shiis arii ir loti labas austinas. Edited November 29, 2006 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 Manas ausis ir pasargatas atradu austinas sakarigas Paldies par padomiem can Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts