feelya` Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Es nezinu kāpēc, bet aizdomājos par vīrusiem. Kas viņus ražo ? Pašas antivīrusu kompānijas ? Vai cilvēki kam visa pasaule ir po*uj ? Man liekas ka tās vairāk ir pašas kompānijas nekā bezdzīves dauņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Es nezinu kāpēc, bet aizdomājos par vīrusiem. Kas viņus ražo ? Pašas antivīrusu kompānijas ? Vai cilvēki kam visa pasaule ir po*uj ? Man liekas ka tās vairāk ir pašas kompānijas nekā bezdzīves dauņi. virusus razho tadi kam patik ka citi ciesh piem. vienam skajam nepatiik ka kadam ir krutaks kompis nekaa vinjam un taaarii viss notie. Pec manaam domaam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Nu lol, un ko tu gribeji ar shito pateikt? Virisus razho hakeri, kam nav ko dariit DAAAA, un protams antivirusu razhotaaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 Nu lol, un ko tu gribeji ar shito pateikt? neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Sociopats ari var uzrazot virursu... piemeram - es aizeju uz veikalu, a tur nenormala rinda - es izbesos - kaadi gan stulbi cilveeki, stav rinda rimi, kaut gan blaku varetu aiziet un nopirkt to pasu kudis letak un nestavot rinda - stulbie lohi, kas dzivo centra. Tad es aizeju uz klubu un tur ciksas mani nosauc par lohu, jo man nav jaunakais mobilais! Tad es esmu uber dusmigs uz pasauli un uz atistibu un uz civlekiem un es eju uz darbu, sezos pie datora un saku kodet pasu drumako virusu ever. Es izmantoju psihologiju, mans engine lasa tavas vestules un doma un kombine, ar kadu texu un kuram butu japarsuta vestule, lai piespiestu vinu palaist attachmentu. Tapatas es interesejos par jaunakajiem explotiem un ielieku tos sava virusa. Es izstradaju sistemu, kas pilniba iznicina visus uz datora esosos datus un hardwares, izmantojot par atskaites punktu interneta noteiktu pulksteni - piemeram, dazadu zinju dienestu current time. Tas ir svarigi sinhronizacijai. Es attistu sistemu, kas spej inficet kaa windows, ta ari aple un linux sistemas. Un tad - vienaa diena.. VISS!!! 40% pasaules datori parstaj darboties - informacija tiek padirsta. 1000 000 stundu darba. miljardiem (loti daudziem) padirstu dolaru. Visa pasaule sakas ekonomiskas krizes - viss aiziet dirsa! SOCIOPAATS UZVAR! BTW, loti realistiks scenarijs - 3 menesi un 5 profinu brigade to spetu paveikt! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) Sociopats ari var uzrazot virursu... piemeram - es aizeju uz veikalu, a tur nenormala rinda - es izbesos - kaadi gan stulbi cilveeki, stav rinda rimi, kaut gan blaku varetu aiziet un nopirkt to pasu kudis letak un nestavot rinda - stulbie lohi, kas dzivo centra. Tad es aizeju uz klubu un tur ciksas mani nosauc par lohu, jo man nav jaunakais mobilais! Tad es esmu uber dusmigs uz pasauli un uz atistibu un uz civlekiem un es eju uz darbu, sezos pie datora un saku kodet pasu drumako virusu ever. Es izmantoju psihologiju, mans engine lasa tavas vestules un doma un kombine, ar kadu texu un kuram butu japarsuta vestule, lai piespiestu vinu palaist attachmentu. Tapatas es interesejos par jaunakajiem explotiem un ielieku tos sava virusa. Es izstradaju sistemu, kas pilniba iznicina visus uz datora esosos datus un hardwares, izmantojot par atskaites punktu interneta noteiktu pulksteni - piemeram, dazadu zinju dienestu current time. Tas ir svarigi sinhronizacijai. Es attistu sistemu, kas spej inficet kaa windows, ta ari aple un linux sistemas. Un tad - vienaa diena.. VISS!!! 40% pasaules datori parstaj darboties - informacija tiek padirsta. 1000 000 stundu darba. miljardiem (loti daudziem) padirstu dolaru. Visa pasaule sakas ekonomiskas krizes - viss aiziet dirsa! SOCIOPAATS UZVAR! BTW, loti realistiks scenarijs - 3 menesi un 5 profinu brigade to spetu paveikt! Beefy ļoti iedvesmojoši pat man pašam gribetos kadu sīīku vīrusu uzčinīt bet es nezinu ar ko saakt uzgaju vienu bildi "virus" Edited November 26, 2006 by bott3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 keks grib klut par hakeri virusu raditajs tads Link to comment Share on other sites More sharing options...
anDY* Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Sociopats ari var uzrazot virursu... piemeram - es aizeju uz veikalu, a tur nenormala rinda - es izbesos - kaadi gan stulbi cilveeki, stav rinda rimi, kaut gan blaku varetu aiziet un nopirkt to pasu kudis letak un nestavot rinda - stulbie lohi, kas dzivo centra. Tad es aizeju uz klubu un tur ciksas mani nosauc par lohu, jo man nav jaunakais mobilais! Tad es esmu uber dusmigs uz pasauli un uz atistibu un uz civlekiem un es eju uz darbu, sezos pie datora un saku kodet pasu drumako virusu ever. Es izmantoju psihologiju, mans engine lasa tavas vestules un doma un kombine, ar kadu texu un kuram butu japarsuta vestule, lai piespiestu vinu palaist attachmentu. Tapatas es interesejos par jaunakajiem explotiem un ielieku tos sava virusa. Es izstradaju sistemu, kas pilniba iznicina visus uz datora esosos datus un hardwares, izmantojot par atskaites punktu interneta noteiktu pulksteni - piemeram, dazadu zinju dienestu current time. Tas ir svarigi sinhronizacijai. Es attistu sistemu, kas spej inficet kaa windows, ta ari aple un linux sistemas. Un tad - vienaa diena.. VISS!!! 40% pasaules datori parstaj darboties - informacija tiek padirsta. 1000 000 stundu darba. miljardiem (loti daudziem) padirstu dolaru. Visa pasaule sakas ekonomiskas krizes - viss aiziet dirsa! SOCIOPAATS UZVAR! BTW, loti realistiks scenarijs - 3 menesi un 5 profinu brigade to spetu paveikt! Beefy Ja tā padomā , viss ko cilvēks rada gadu laikā , dēļ viena tāda sociopāta var tikt nopists minūtēs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Ja tā padomā , viss ko cilvēks rada gadu laikā , dēļ viena tāda sociopāta var tikt nopists minūtēs... vecit, ej pakaries Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 keks grib klut par hakeri virusu raditajs tads tu zini, kas vispaar ir hakeris? hakeris ir tas kursh lauzh sisteemas, bet neizmanto savas zinaashanas ljaniem nodomiem! teiksim ja tavu sisteemu ir uzlauzis hakeris, vinsh labpraat tev pateiktu, kaa vinsh tika iekshaa un ko tev vajadzeetu sataisiit! Crakeris, tas jau savas zinaashanas izmanto ljauniem noluukeim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 negribeju taisit jaunu topiku, bet gribu paprasiit vai piem. 20gb cietais rozhotajiem neizmaksa tikpatdaudz kaa 80 gb jo cietie nearko neatshkjiras tiepashi delshi, bet vienam uzlikti 20, bet otram 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 ' date='Nov 27 2006, 12:35'] negribeju taisit jaunu topiku, bet gribu paprasiit vai piem. 20gb cietais rozhotajiem neizmaksa tikpatdaudz kaa 80 gb jo cietie nearko neatshkjiras tiepashi delshi, bet vienam uzlikti 20, bet otram 80. tad kaada jeego no uznjeemuma! pelnja nekaada! teiksim ja tu razhotu 80gb cietos pa 30ls, bet cita firma 160gb cietos pa 40 ls! no kuras firmas paarscvaraa pirktu cietos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 tad kaada jeego no uznjeemuma! pelnja nekaada! teiksim ja tu razhotu 80gb cietos pa 30ls, bet cita firma 160gb cietos pa 40 ls! no kuras firmas paarscvaraa pirktu cietos? es neprasu kas izdevigaak bet vai tas neizmaksaa tikpat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Nopērc smadzenes NĒ, tev tiko cilvēks paskaidro, bet tev nekas neaiziet, nesaproti..Vienmēr tev atbilde nebūs skaidri un gaiši uzrakstīta mans dārgais PRO-Player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 (edited) Nu lol, un ko tu gribeji ar shito pateikt? Virisus razho hakeri, kam nav ko dariit DAAAA, un protams antivirusu razhotaaji Hakeri neražo vīrusus, hakeri ir tie, kas tos apkaro. Hakeris ir tas pozitīvais tēls, kurš problēmas risina, nevis tās veido. EDIT: Šeit sīkāk Edited November 28, 2006 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 hakeris ir tas kursh lauzh sisteemas, bet neizmanto savas zinaashanas ljaniem nodomiem! teiksim ja tavu sisteemu ir uzlauzis hakeris, vinsh labpraat tev pateiktu, kaa vinsh tika iekshaa un ko tev vajadzeetu sataisiit! man patīk, ka uzlaust sistēmas NAV ļauns nodoms. Ja jau hakeris būtu TIK labs, tad viņš neko neuzlauztu, bet pateiktu, ka to var izdarīt un pateiktu kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 man viedoklis ir taads, ka virusus razho taas pashas , Antiviirusu iestaades ! ( lai vinjiem buutu nojiets, un tai skaita liela peļņa ) Kr4 man par shito visu nav lielas sajeegas ! Tapec es pieturos pie Antivirusu Kompanijam ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now