Jump to content
GIGN Forum

Skeletons

KEDA*
 Share

Recommended Posts

Pats interesantaakais ir tas, ka vinsh otro vietu vineeja par 0.01s, bet tresho par 0.02.

Veel ir veerts piemineet to, ka pec vinja izciniitaas 10. vietas 1. braucienaa vinsh speeja pakaapties uz 1.vietu otrajaa braucienaa.

Jaacer arii uz veiksmi Pasaules Chempionaataa. biggrin.gif

Lai veicas!

Vispaar mani fascinee kaa "muuseejie" maak sisties pa shiim traseem visaas discipliinaas ! MALA4I. cool2.gif

Aaa jaa shito es ar dzirdeeju. Bet tas, man liekas, notika neorganizeetas trases operaatora darbiibas rezultaataa... Jaacer, ka taadi atgadiijumi vairs nenotiks...

smiliez.de_2477.gif Neorganizeetas operatora darbiibas rezultaataa ? mad.gif Krievu bobslejistes izdomaaja ,ka vinjaam vajag veel pabraukaaties ar bobu.Uzsaaka startu kad muusu skeletonists bija trasee sad.gif

Man liekas bija otrādi. Viņš uzbrauca bobslejistēm, kas bija tikko finišējušas un tūļājās uz trases.

nee,visu ljoti labi atceros.Btw ja bobslejistes buutu priekshaa [+ finisheejushas] tad vinsh speetu kaut cik izvairiities. zaban.gif

kas ir skeletoons?!

Ir dazi stulbenji kas traucaas lejaa pa ledainu trasi iekshaa mazaas ragavinjaas uz veedera un gaida kad beidzot ietrieksies ar pauri sienaa smiliez.de_2477.gif lai vareetu izbeigt savu nozeelojamo dziivi... zaban.gif

smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2551.gif

Varat pameegjinaat, tepat uz tuvaako pauguru, ar savaam ragavaam(ieticams koka)un mochiit lejaa... evil6.gif

Man liekas bija otrādi. Viņš uzbrauca bobslejistēm, kas bija tikko finišējušas un tūļājās uz trases.

nee,visu ljoti labi atceros.Btw ja bobslejistes buutu priekshaa [+ finisheejushas] tad vinsh speetu kaut cik izvairiities. zaban.gif

cik atceros tad dzjekinsh tomer uzskreja virsuu bobim un ietriecaas ar bieti sliedee... skats nebija labs shock1.gif

nee,nu iespeejams ka taa.Bet krievu bobslejisteem nebija dota atljauja starteet stfu.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...