Jump to content
GIGN Forum

Sveiciens [GIGN] teevi :P

XekToR
 Share

Recommended Posts

Sveiki [GIGN] teevi un "zivs kungi " wink.gif

Nu chaa visiem kuriem es jau esmu apnicis , apnik6u vai arii norieb6os biggrin.gif

Veeleetos ieguut GIGN serverii :: kick un votemap !!!

Siis lietinas man vareetu paliidzeet ar Freefrag un " tupu " mapu apkaro6anu , es jau meeginaajis agraak ieguut siis iespeejas , nav sanaacis , varbuut 6oreiz ...

" Vai tu maaceesi apieties ar 6ajaam komandaam ? "

Nu saadas papildiespeejas man ir uzticeeju6i jau padaudz serveru , par nozeelu 1.5 versijas !!!

Bet es [ kaa jau lielaaka dala speeleeju 1.6 ] un GIGN ir reaals servers !!!

P.S. Es esmu arii Ze0nA klanaa [ ja tas ko dod ] dry.gif

Tas arii buutu viss ....

Sveiki [GIGN] teevi un "zivs kungi " wink.gif

Nu chaa visiem kuriem es jau esmu apnicis , apnik6u vai arii norieb6os biggrin.gif

Veeleetos ieguut GIGN serverii :: kick un votemap !!!

Siis lietinas man vareetu paliidzeet ar Freefrag un " tupu " mapu apkaro6anu , [/b]es jau meeginaajis agraak ieguut siis iespeejas , nav sanaacis , varbuut 6oreiz ...

" Vai tu maaceesi apieties ar 6ajaam komandaam ? "

Nu saadas papildiespeejas man ir uzticeeju6i jau padaudz serveru , par nozeelu 1.5 versijas !!!

Bet es [ kaa jau lielaaka dala speeleeju 1.6 ] un GIGN ir reaals servers !!!

P.S. Es esmu arii Ze0nA klanaa [ ja tas ko dod ] dry.gif

Tas arii buutu viss ....

Kaapeec tu domaa ,ka tagad tev pieshkjirs tiesiibas cool2.gif Un ,kas citam liekas tups ,tas citam interesants ,normaals vai labs. . . enivei ,nekaadu pretenziju pret tevi nav [but who cares]

Njaa , shitas man patiik , shinii foruma taa var izreekties " ka nu tik smiliez.de_2125.gif " , bet XeKToR ..... tu jau tik daudz reizes esi meegjinaaajis dabuut tiesiibas uz GIGN serva ( un tev tas nav izdevies) , tad kaapeec veel jautaa peec ? Ko tas Tev dos (ja ir jau daudz admini) ...... es tev teiktu , njem un labaak spelee lanaa uztaisi serveri un tik .....Man suns ir gudraaks par tevi taadaa zinjaaa biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...