Chester Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 man nava tolks piedaliities jo juus mani nobanosiet Oi oi oi...kads real men tu kruts esi ja jau tu tads pro esi tad nemiz un piedalies turnira.Pff meta kkadu kruto un ja tu taa kraj naudinju tam RAm tad tu vari piedalities turnira un tabut 50LS tu tachu esi pro un dabusi 1.vietu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 kRi pa to serveri vispar varetu...Laba ideja! es jau ar vinju sarunaju bet vel nezina galigo lemumu jo tasseveris naw vinjavinjam jagaida kad buus onlainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Oi oi oi...kads real men tu kruts esi ja jau tu tads pro esi tad nemiz un piedalies turnira.Pff meta kkadu kruto un ja tu taa kraj naudinju tam RAm tad tu vari piedalities turnira un tabut 50LS tu tachu esi pro un dabusi 1.vietu! stu****s chestes es vinjam kraaju un ja mani nobano kas tad buus man lats veejaa un man truukst vairs tikai paaris latu tapee es negribu riskeet varbuut tad es dabuushu to savu ramu kaadas 2 dienas veelak un ja meistars nav vai taadas fii4as ???? bes es laikam piedaliishos miedzinja team un dabuushu 10ls jo 1. vietas team katram 4omam 10 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 stu****s chestes es vinjam kraaju un ja mani nobano kas tad buus man lats veejaa un man truukst vairs tikai paaris latu tapee es negribu riskeet varbuut tad es dabuushu to savu ramu kaadas 2 dienas veelak un ja meistars nav vai taadas fii4as ???? bes es laikam piedaliishos miedzinja team un dabuushu 10ls jo 1. vietas team katram 4omam 10 ls butu jau labi bet es nekads pro neesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenzy Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Nav ko par sudiem spamot Tas viss ko es gribeju pateikt ! Paldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Skatoties uz šo visu 20 clani domaju sanaktu. P.s. Tee daudzi laiž nepa tēmu P.s.s. NEGRIBI NEPIEDALIES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Skatoties uz šo visu 20 clani domaju sanaktu. P.s. Tee daudzi laiž nepa tēmu P.s.s. NEGRIBI NEPIEDALIES. Haha, es par jums visiem normāli ierēkšu kad jūs piekāsīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Haha, es par jums visiem normāli ierēkšu kad jūs piekāsīs es nevienu netaisos piekast neesmu jau stulbs. Un ja turniirs izdosies taisishu vel un ja es piekastu tad man gigna ban 4ever un to es negribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Nav ko par sudiem spamot Tas viss ko es gribeju pateikt ! Paldies ! Tu pats esi viens riktīgs liels sūds.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 ,Nov 25 2006, 17:36]es nevienu netaisos piekast neesmu jau stulbs. Un ja turniirs izdosies taisishu vel un ja es piekastu tad man gigna ban 4ever un to es negribu. Man labak lai uzliek banu, un es dabonu ~ap 100ls neka vnk nau bans Anyway kautko uztaisiju, varat ienakt un foruma parunaties, pieteikties ... cup.armija.lv !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 (edited) Man labak lai uzliek banu, un es dabonu ~ap 100ls neka vnk nau bans Anyway kautko uztaisiju, varat ienakt un foruma parunaties, pieteikties ... cup.armija.lv !!!! ticiet man nevienu es nepiekasishu un ja es pieastu tad es vairaak nevaretu taisiit CW neviens nepieteiktos Visi laipni aicinati regjistreties kontu pateiks velaak kur naudu parskaitiit Edited November 25, 2006 by Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Vopshem visi nakat: cup.armija.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Vopshem tas turnīrs izgāzīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Vopshem tas turnīrs izgāzīsies. kapeec tu taa domaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 ' date='Nov 25 2006, 16:59'] es jau ar vinju sarunaju bet vel nezina galigo lemumu jo tasseveris naw vinjavinjam jagaida kad buus onlainaa Es ar kri esmu viena team Nu mes ar to dzeku gan jau sarunasim nebus zhel vinjam 1 servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Es ar kri esmu viena team Nu mes ar to dzeku gan jau sarunasim nebus zhel vinjam 1 servera tas butu labi.A juus spelesiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 ' date='Nov 24 2006, 22:31'] Vai butu piekriteji vismaz 20 klani kuri gribetu speleet uz naudu CW? Dalibas maksa 5LS. 1.vieta dabuu 50 Ls, otraja 25 ls, un treshaja 10 Ls. spelee 5 pret 5 Musu Web lapa http://cup.armija.lv Tur tu vari pieregjistreties turniram Tad jau nav tolks spelet, ja satiktos un salona speletu vo tad butu forshi uz naudu a ta nav jau jega, jo nav 100 % dorss ka nevienam nebus chiti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Tad jau nav tolks spelet, ja satiktos un salona speletu vo tad butu forshi uz naudu a ta nav jau jega, jo nav 100 % dorss ka nevienam nebus chiti! tapeec ir domati admini!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 A tad maybe bez naudas spelejam ? diezgan for6i jau butu, un tur vairak klanu varētu savākties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush-Tm* Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 ' date='Nov 25 2006, 21:18'] tapeec ir domati admini!!! Tam ir domats HLTV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 A tad maybe bez naudas spelejam ? diezgan for6i jau butu, un tur vairak klanu varētu savākties.. ir jau viens bez naudas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 ' date='Nov 25 2006, 17:36'] es nevienu netaisos piekast neesmu jau stulbs. Un ja turniirs izdosies taisishu vel un ja es piekastu tad man gigna ban 4ever un to es negribu. Tev tāpat nav regnick un ja tu piekās viņus citur (paša rīkotā turnīrā) tad jau GIGN ar to nekādas saistības nav Un ban 4ever tev nemz nebūtu, 1. Change IP, 2.Change Nick un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Tev tāpat nav regnick un ja tu piekās viņus citur (paša rīkotā turnīrā) tad jau GIGN ar to nekādas saistības nav Un ban 4ever tev nemz nebūtu, 1. Change IP, 2.Change Nick un viss nu zb es nevienu nepiekasishu nopietni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 ' date='Nov 25 2006, 22:13'] nu zb es nevienu nepiekasishu nopietni!!! Ja piekastu tad vinju atrastu un nosistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Ja piekastu tad vinju atrastu un nosistu Pareizi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now