Ducatii Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Man ir tada problema, es iesledzu mircu, ieeju dazos kanalos, bet vienaa kanalaa ejot, man paradaas "You were kicked from #..... by ChanServ (You are banned from this channel)" bet es neko neesmu darijis taja kanalaa, ne spamojis, ne floodojis, utt.. es vispar tajaa kanalaa biju tikai vienu reizi... plz palidziet, man tas kanals ir vajadziigs (tas ir viena cup kanaals) help please.... Kads tam varetu but iemesls un atrisinajums? p.s taa ir ar vairakiem kanaliem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 varetu būt iemesls ka niks ir Guest ***** nu vobšim es zinu kā tā ir daudzos kanālos ja niks ir guest uzreiz ban!ja nee tad vienkārsi kaads ir dabūjis chanā banu un tev IP ir samainījusies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 Man niks bija registrets. Un man ir patstavigaa ip... tad tur ir kkas cits, nevar buut ka tas ir kaut kads vnk gljuks un ka riit jau vares ieet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Iespējams tev kāds ir uzlicis: Shit list. Tas ir tā. Ja tu kādam nepatiki, tad tas cilvēks uzliek tevi savā šit listē un kā tu ieej kādā kanālā kur tam cilvēkam ir kāds access tevi uzreiz izkiko un nobano. Nu nezinu vai tev šajā gadījumā patiešām ir šit liste. Padomā vai ar kādu neesi strīdējies u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now