BenQ Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 veljoprojam mekleju cilveku kurs varetu turet serv lidz decembra beigam! sikaka info skyp`aa > stevoxml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) veljoprojam mekleju cilveku kurs varetu turet serv lidz decembra beigam! sikaka info skyp`aa > stevoxml Tu gribi pateikt to ka decembrī tev jau pašam būs serveris uz kā turēt serveri? Un līdz tam decembrim, lai patur serveri kāds cits tavā vietā kāmēr tev labāks pc ja? Tad vispār nemeklē kas tagad turēs to tavu serveri. Pacieties līdz tam decembrim un tad turi arī pats to serveri. Edited November 23, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenQ Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 Tu gribi pateikt to ka decembrī tev jau pašam būs serveris uz kā turēt serveri? Un līdz tam decembrim, lai patur serveri kāds cits tavā vietā kāmēr tev labāks pc ja? Tad vispār nemeklē kas tagad turēs to tavu serveri. Pacieties līdz tam decembrim un tad turi arī pats to serveri. es saku to ka es nevis ceru...bet es zinu ka man decembri bus dators ar 1gb ram vnk mums ir clans...nesakuk6u webu lai nespamotu! viens no clana tur serv bet newar norm pavilkt.... tapec ludzu izpalidzet....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 es saku to ka es nevis ceru...bet es zinu ka man decembri bus dators ar 1gb ram vnk mums ir clans...nesakuk6u webu lai nespamotu! viens no clana tur serv bet newar norm pavilkt.... tapec ludzu izpalidzet....... 1. šī ir spama sadaļa kur vari spamot savu webu 2. es ieteiktu jums nogaidīt līdz tavam jaunajam datoram ar 1gb ram. Jo tāpat nedomāju, ka kāds ārpus jūsu klana turēs serveri.. VIenīgi ja tu maksā Jo nevienam nav jātur tavs serveris. Ja tas cilvēks gribētu turēt pub tad viņš pats uztaisītu savu nevis turētu jūsu klana pubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenQ Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 1. šī ir spama sadaļa kur vari spamot savu webu 2. es ieteiktu jums nogaidīt līdz tavam jaunajam datoram ar 1gb ram. Jo tāpat nedomāju, ka kāds ārpus jūsu klana turēs serveri.. VIenīgi ja tu maksā Jo nevienam nav jātur tavs serveris. Ja tas cilvēks gribētu turēt pub tad viņš pats uztaisītu savu nevis turētu jūsu klana pubu. tas gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts