Jump to content
GIGN Forum

Serv

BenQ
 Share

Recommended Posts

veljoprojam mekleju cilveku kurs varetu turet serv lidz decembra beigam!

sikaka info skyp`aa > stevoxml

smiliez.de_2125.gif

Tu gribi pateikt to ka decembrī tev jau pašam būs serveris uz kā turēt serveri? Un līdz tam decembrim, lai patur serveri kāds cits tavā vietā kāmēr tev labāks pc ja?

Tad vispār nemeklē kas tagad turēs to tavu serveri. Pacieties līdz tam decembrim un tad turi arī pats to serveri.

Edited by Who.mE?

smiliez.de_2125.gif

Tu gribi pateikt to ka decembrī tev jau pašam būs serveris uz kā turēt serveri? Un līdz tam decembrim, lai patur serveri kāds cits tavā vietā kāmēr tev labāks pc ja?

Tad vispār nemeklē kas tagad turēs to tavu serveri. Pacieties līdz tam decembrim un tad turi arī pats to serveri.

es saku to ka es nevis ceru...bet es zinu ka man decembri bus dators ar 1gb ram wink.gif

vnk mums ir clans...nesakuk6u webu lai nespamotu!

viens no clana tur serv bet newar norm pavilkt....

tapec ludzu izpalidzet.......

es saku to ka es nevis ceru...bet es zinu ka man decembri bus dators ar 1gb ram wink.gif

vnk mums ir clans...nesakuk6u webu lai nespamotu!

viens no clana tur serv bet newar norm pavilkt....

tapec ludzu izpalidzet.......

1. šī ir spama sadaļa kur vari spamot savu webu smile.gif

2. es ieteiktu jums nogaidīt līdz tavam jaunajam datoram ar 1gb ram. Jo tāpat nedomāju, ka kāds ārpus jūsu klana turēs serveri.. VIenīgi ja tu maksā wink.gif

Jo nevienam nav jātur tavs serveris. Ja tas cilvēks gribētu turēt pub tad viņš pats uztaisītu savu nevis turētu jūsu klana pubu.

1. šī ir spama sadaļa kur vari spamot savu webu smile.gif

2. es ieteiktu jums nogaidīt līdz tavam jaunajam datoram ar 1gb ram. Jo tāpat nedomāju, ka kāds ārpus jūsu klana turēs serveri.. VIenīgi ja tu maksā wink.gif

Jo nevienam nav jātur tavs serveris. Ja tas cilvēks gribētu turēt pub tad viņš pats uztaisītu savu nevis turētu jūsu klana pubu.

tas gan

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...