Lirels Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 Aiij ... Man vienreiz ir piegriezies ... Es gribeetu paluugt godaajamam [GIGN] klanam, vai man nevareetu iedot freeslotu ... Daudzi droshivien mani paziist un tieshaam ceru, ka man iedos freeslot + veel veeleetos paluugt slap tiesiibas, jo uz servera biezhi paraadas taadi kexi, kuriem ir pilniigs pofigs uz to, ka c4 nolikts un veel biezhi freefragi paraadas. Buutu ljoti pateiciigs, ja izpildiitu manu luugumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 hehe lirels.. ta masiiniite laikam simbolizee tavu veleshanos kusteties.. tachu avatars kopumaa tomer liecina kaut ko citu.. ... bet ja runaa par slotu tad manuprat vinju ir daudz daudz daudz ... tapec shaubos ka tev lielais ziidiitaja kungs.. tb zivs kungs to izsniegs.. bet nu vari ceret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 vai tad tev nav tiesiibu ? , es atceros ka bija po par tiesiibaam , kexs tu esi norm , sakariigs , bet sloti ir izsniegti veeeeeeeeery much pats es tev dotu vinjas , "kaa buutu ja buutu " un es neesmu pie teikshanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 slap pievienots . Slots buus tad kad atraiishu kaadu, kam vinju nonemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted February 5, 2004 Author Report Share Posted February 5, 2004 Uh thnx njemi slotu Hainym nost ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 Jaa, jaa Hainyam nevajag slotu. A taa nopietni runaajot cik cilveekiem sloti ir izdaliiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medusa Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 slotus uz koponiem dala vai jaastaav rindaa ? ja rindaa tad kad un kur ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 Slotu dod tikai iipashos gadiijumos.... cik vinju ir nav ne jausmas.... enivei te viss skaidrs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts