Jump to content
GIGN Forum

Kaa Uzķīlēt Sawu Bittorent Trackeri?

buucHa
 Share

Recommended Posts

ne uz ueuo.com trakeri nav iespejams uzhostet es kadreiz meginaju uzhostet uz ifastnet itka vis gaja bet beigas atkalajas ka vinsh nelauj piekonektet passkey pie trakera lidz ar to neviens no neviena neko nevareja novilkt +visnh shausmigi bremzeja,velak meginaju uz vienu citu hostu xlphp.net tur ari itka vis ok nomals atrums bet jau atka nelauj piekonektet pie passkey un nko nevareju novilkt taec nacas atgriezsties pie localhost :\

P.S Ja kadam ir zinams labs hosts (bezmaksas) uz kura ir iespejams uzhostet nomalu trakeri PM smile.gif

iesaku padomāt arī par sekām kādas tev draud. Savādāk būs kā kaut kāds source.lv kur pratā neadvancēti datorkluba admiņiem, tikai dēļ savas palielas interneta trubas sanāca uztaisīt tādu bitteorentu serverīti, nepagāja ilgs laiks, kad šos paņēma uz ausīm.

Ja?! Un ko tad viņiem piesprieda? Bet par trakeriem runājot ir jāpaiet kāds laiciņš, lai viņu iepazītu tauta un tādā garā, bet vairumam cilvēku nav pacietības gaidīt, tā kā mans ieteikums - netaisi, pats vēlāk lamāsies.

bet ja viņš ir uz hostingu.. uzliec Uperus , adminus, un vēl, un vnk daries ap viņu - ja tev apniks, būs kas rūpējās.., bet ja ir uz tavu PC, tad tiešām apniks gaidīt savu popularitāti

test2, es biški nesapratu par ko tu runā.. tu saki ka taisot trackeri var būt sūdi ????

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...