|2.v_o Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 (edited) GooD men pasties vai patchs ir ieinstalēts tur par kur cs. (manā gadījumā C:\Games\Valve) un tad kad instalē pachu arī liec C:\Games\Valve. Patchs tev uztaisīs šortkotu uz desktopa ar cs. Nebūs jāraksta nekādi -game cstrike vai kkā tml. Edited November 19, 2006 by |2.v_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 GooD men pasties vai patchs ir ieinstalēts tur par kur cs. (manā gadījumā C:\Games\Valve) un tad kad instalē pachu arī liec C:\Games\Valve. Patchs tev uztaisīs šortkotu uz desktopa ar cs. Nebūs jāraksta nekādi -game cstrike vai kkā tml. Da viisss ir kjipa ok,bet kjipa!Bet bus ok!Jo es pazaudeju savu iconu,lidz ar to man tagad jaiet caur half-life!kas man besii!tapec visam vajadzetu buut bumbaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 tad tev cs aizgāja, viss ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 tad tev cs aizgāja, viss ok ? VISS IET!Paldies pat palidzibu!nakamreiz pacentishos pats tikt galaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts