Jump to content
GIGN Forum

Lagi

calens
 Share

Recommended Posts

smiliez.de_2125.gif Bļins,es zinu ka shitais suda threads ir bijis daudz reizes vnk lasiju daudz topikus ar problemam par lagiem,izlasiju viena ka vajag pie HLDS pieliekt "-pingboost 1" vai "-pingboost 2" , bet vai kads nevaretu skaidrak un precizak apskaidrot ka to izdarit un ja vel kads var lai ieteiktu vel kadu loti efektivu lagu samazinashanas lidzekli,vai metodi ,mans serveris parasti vienmer ir pilns ta4u kad ir 15 playeri taja skaita (2~5 arzemnieki) pings ir visiem virs 100 , bet skaitas ka man PC ir normals tadelj lugshu tadus jefinus kas ka slimiki vaac postus lidz limenim taiperis vai kka ta un spele gigna ar savu regoto nicku lidz 480 stundam lai atrak varetu iet foruma sadalja Tiesibas un prasit xban vai wel sazin kko nepostot tadus suudus kaa |smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2469.gif | vai kkas tads jo tie man itnemaz shaja situacija naw vajadzigi deretu tiesham kada normala cilveka ieteikums nevis kkada bikl kas jaw pa 3vai4 meneshiem ir savacis vairak postus nekaa Bloodlords kursh nepish visiem smadzenes ar kkadu hujnu smiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2523.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2524.gifsmiliez.de_2469.gif vai iedod linku www.google.lv un tad priecajas par savu smirdigo postu.Tas ta ka ari butu viss , cerams ka diezkadus sudus neesmu samurgojis , katra zina ceru uz atsaucibu. huh.gif Edited by calens

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...