n00ne Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Es te taa domaaju - neizdomaaju! Kaads buutu minimaalais speletaju skaits ar kuru pietiktu normalai un interesantai paintball speelei? Un kursh laukums buutu vis piemeerotaakais mazam speletaju skaitam? Tik nesakiet jo vairak jo labaak - jo vairaak jo daargak , jo nauda neaug kokos! Tie kas bijushi un redzejushi atsaucas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lAlA Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Cipruss sam3 Spēlejam 7 vs 7 bija vnk Supaa... www.pifpaf.lv Sīkaks info , palasi , parskati kas kur kā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Interesanta spēle var būt arī 1vs1 medības. Principā jebkurš skaits var būt labs dažādos apstākļos, bet labāk jau būtu ar vismaz kādiem 4 pret 4 sākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Un tad vel 1 lieta , bez xgun.lv nezinat kadu vietu kur varbut ir letak ka 8-9Ls pa vienu purnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 (edited) Es biju spelejis vienu reizi, diezgan normali bija, spelejam 5 vs 5 un bija interesanti un jautri! Es ieteiktu savacieties ar draugiem kaut kadi 10- 12 cilveki un braucat spelet. Edited October 31, 2006 by JuiCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanerys Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 n00ne said: Un tad vel 1 lieta , bez xgun.lv nezinat kadu vietu kur varbut ir letak ka 8-9Ls pa vienu purnu? dobelee peinbools 6lv + 100 lodes 3ls 100 lodes 2laukumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now