snoobi Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 karoc man ir tada lietina . es nevaru uz savu v-karti ati radeon9200 uzinstalet savus orginalos drivers teoretiski varu uzinstalet bet kad eju cs vai mainu kompim no 16 bit uz 32 bit men izmet error zilu ekranu un kompi naksa resstartet Dazi sak ka tas varetu but windovs problema bet es nesu nekads profs gribeju zinat jusu viedokli tagat personig speleju cs ar kaukadiem hz driveriem kuri lago Help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Iesaku labaak pameegjinaat uzinstaleet jaunaakos! ieprieksh vari pameegjinaat nonjemt vecos draiveris nost lai insaaleetu jaunus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 bet prikols ir tads kad pirms tam kad es nebiju parinstalejis windovs man visi vienkarsh idiali gaja neviena laga nebiaj Bet izsproveshu tavu viedokli Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempa Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Manuprat Tev ir problema ar procesoru, man ari bija tiesi tapat vecajam datoram + pie taa zila errora ko izmeta dazreiz ari vnk pele apstajas un dators parstaja domaat, sakuma domaju ka video kartes vaina jo uzkaras tikai tad kad speleju cs, bet tad aizvedu uz remontu un pateica ka processors sadedzis un viss jamaina.. Tev jau ilgi tas PC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 nu nez vai tas ir ilgi vai ne bet kadi 2 gadi ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempa Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Nu man ari bija bish vairak pa 2 gadiem, ta ka nesolu vai vaina ir pashaa kastes ieksienee, bet iespeejams..dereetu paarbaudiit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Manuprat Tev ir problema ar procesoru, man ari bija tiesi tapat vecajam datoram + pie taa zila errora ko izmeta dazreiz ari vnk pele apstajas un dators parstaja domaat, sakuma domaju ka video kartes vaina jo uzkaras tikai tad kad speleju cs, bet tad aizvedu uz remontu un pateica ka processors sadedzis un viss jamaina.. Tev jau ilgi tas PC ? Zilais ekaraans neliecina ka procis nodedzis, bet gan vairaak ka progleema ir dzelzhos.. Nepaliidz draiveru uninstalls un installs, panjem vnk uzliec citu windowsu... mozh windows tieshaam vainiigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 Nu ja godig Teddy tas man arii liekas viss normalakais variants bet ka jau es teicu baigais pro es nesu pa PC un ja turpinasu spelet cs ar tadiem lagiem tad driz vien saksu darit ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempa Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Nu nezinu, bet noteikti vajag parbaudiit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 sakuma izsproveshu Teddy varintu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempa Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Nu jaa, bet es vnk saku kaa man bija, jacer ka Tev tur nekas nav nodedzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 karoc man ir tada lietina . es nevaru uz savu v-karti ati radeon9200 uzinstalet savus orginalos drivers teoretiski varu uzinstalet bet kad eju cs vai mainu kompim no 16 bit uz 32 bit men izmet error zilu ekranu un kompi naksa resstartet Dazi sak ka tas varetu but windovs problema bet es nesu nekads profs gribeju zinat jusu viedokli tagat personig speleju cs ar kaukadiem hz driveriem kuri lago Help Kr4 pamēīni nomainīt csā driveru ja tev ir virsū oGL nomaini uz D3D ja nesanāk pamēģini uz Software P.S. Software ir ļoti laba grafa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 video karte nodegusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 video karte nodegusi Eu, vecais, a olas nav mazliet piesvilushas? Pasaki cilveekam kas notiek un vinjs uzreiz zin atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted October 30, 2006 Author Report Share Posted October 30, 2006 Eu, vecais, a olas nav mazliet piesvilushas? tas bij lab pateikts vido kart nosvilusi tur to4 nau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now