cmdr Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 Saakshu ar to , kad mani notikti nevar iipashi biezhi redzeeet GIGN serveri , jo esmu aizraavies ar 4tus(tur ir norm taktika , un tas man patiik).Bet ir taada lietinja , ka muusu klanam ir vajadziigs serveris kur cw speleet , bet nav nevienam nekur amx!Juus saprotat tas ir gruuti bez tiesiibaam,taapeec meegjinu sheit dabuut rr un change map uz cw serva. Tad par mani esmu 16 gadus vecs ,mani sauc ""jums nav pofig?"":)Nu esmu azartisks speeleetaajs, dziivoju ""jums nav pofig"". 1.alus 2.meitenes 3.skola 4.cs :DDDDDDD(shitaa tabua pilniig svieC ) Macho varbuut atceries , mees paaris reizes 4tus maucaam !! Mani var satik mirc ja ir kaada vajadziiba!gl Gl & HF , ceru ka man izdosies -) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted January 24, 2004 Author Report Share Posted January 24, 2004 sviesC -) , atbildiet plzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo~ Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 Uzspeelee Lanaa cs. Taadeelj jau iipashi nav vajadziigs cw.gign.lv! Nee nu es jau nezinu kas jums ar macho tur 4tus bija, bet ja tev tur labaak patiik, dabuut tur tiesiibas izmet visus un speelee! ----------------------------------- Bet nu taas ir manas domas! ----------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted January 24, 2004 Author Report Share Posted January 24, 2004 Njaa lanaa man nav tik viegli , es tagad esu riigaa , bet vispaar dziivoju jelgavaa !takaa ir liela distance -) Man 4tus ir tiesiibas , bet tur cw nav ljauts !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo~ Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 A nu ja tev 4tus ir tiesiibas... a kaadas tev tur ir? Un kaads ranx? Iespeejams uz kaadu briidi dabuusi! Bet nu es jau pats te censhos dabuut vote tiesiibas! Taadeelj nevaru jau neko daudz teikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 vashe nepret )))))) Leo tu izliecies par kaukaadi jisdhusdfhyuasdgvyush or what ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo~ Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 vashe nepret )))))) Leo tu izliecies par kaukaadi jisdhusdfhyuasdgvyush or what ? Es neizliekos... un kas ir tas burtinju sajaukums Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted January 24, 2004 Author Report Share Posted January 24, 2004 Klausies leo vispaar es ar sho niku vairs nespeeleeju , jo biju aizbraucis uz ilgu laiku oprom un taapeec skill jaatjauno!Un man pie vienas vietas tas rank!4tusaa visiem pro playeriem ir vienaadas tiesiibas , pajautaa macho vinsh Tev visu izstaastiis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 cmdr cik nemaldos tu esi comander kuru biezi var sastapt 4tus, pedeeja laika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted January 24, 2004 Author Report Share Posted January 24, 2004 Aha NM , bet tagad mazaak , maaciibas !!! Kr4 es gaidu atbildes no adminiem !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NakeD Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 REC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted January 24, 2004 Author Report Share Posted January 24, 2004 10x nak3d 4 u Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 um. Naakoshreiz man apniks dzeest poustus un es kaadu vienkaarshi nobanoshu... tiiri taa - profilaksei. Leo tas attiecas arii uz tevi... cmdr - um. Neaceros ka buutu ar tevi speleejis uz 4Tusa. Taalaak. Nak3d - tavs forshais REC man noziimee tik pat daudz cik neizdegusi svece Abuu-Dabii (Apvienoto araabu emiraatu galvaspilseeta) kaadaa vientuljaa maajaa. Citiem vaardiem sakot - aiztaupi sev rekus. Un mazaak lasi 4tusa forumu. cw servs bez tam man liekas driiz tiks likvideets (turpmaak ja gribees speeleet cw buus jaarunaa ar wormu personiigi) Taa ka uz doto momentu es veel iisti nezinu kas kad un kaa notiks tad vienkaarshi neko nedariishu..... tad jau redzees... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted January 25, 2004 Author Report Share Posted January 25, 2004 Tad Tu saki lai es pagaidu , kad buus atbilde ,kas buus ar cw servu ?Tu varbuut man zinjo , jo forumos biezhi neesu labaak mirc zem nika cmdr`! ok macho ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 Tev to vajag zinaat tad tu arii pacenties to uzzinaat... man nu nekaadas veeleeshanaas tevi mediit nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted January 25, 2004 Author Report Share Posted January 25, 2004 Ok! sapratu Tevi .... laikam jau vari topic lock , ja jau taaa !Tad pas es mIRC ar worm parunaashu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts