not-shout Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 Ideja ir vienkahrsha - man vajag, lai serveris izvehlas, kurah komandah katrs spehlehs. Id est, piespiest visiem izvehlehties auto-select, ienahkot serverih vai nomainoties kartei. Ir kaut kahds fails cstrike/titles.txt. Mehgjinahju no tah izdzehst attiecihgahs menu izvehles, njifiga, nekahda efekta. To pashu pamehgjinahju client-side, arih nekas. google un forumplanet.com nekahdus jehdzihgus rezultahtus nedeva. Tieshahm nevienam neko tahdu nevajag? not-shout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 Zinu kāpēc tev tas ir vajadzīgs Public serveriem tā nav problēma, lai arī bieži vien šāds risinājums būtu tīri jēdzīgs Varbūt vajag pameklēt kādu amx pluginu, kas pēc katra raunda pārbauda spēku samērus un pārmētā spēlētājus, ja redz, ka kāda komanda dominē. Vai varbūt ir labāks risinājums kāda amx plugin izpildījumā. Un btw, nevis force team, bet force player auto-select Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 ko es amx' am varu ieteikt - ir team balancer plagins no PTB, tur konfigaa visu var salikt . . .pac uzliku, bet tuuliit peec tam izdzeesu, jo taa kaa man ir prosto LAN serveris, nevis apmekleets pabs, tad man no vinja jeega nekaada. PTB TEAM BALANCERS: http://amxmod.net/forums/download.php?id=4051 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 tas ptb druumi smird ar savu neljaushanu mainiit komandas. Uz gigna vienu briidi arii taads bija. Besiijos. Tur sho to vajag pamainiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now