R00L Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Kr4 nevarēju atrast Mr.Kill taisīto topiku, tapēc uztaisīju jaunu... Kāds nezin vai vēl tajā lielveikalā kuru atvēra vasarā nepārdod vairāk steelpadus un visus pārējos pri4endāļus? Braucu uz Rīgu un gribētos ieskriet un paķert vienu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 biju taj veikalā, pats nopirku bet tur vajag iepriekš pasūtūt, jo uz vietas viņi nez kāpēc netur.. es pasūtīju un pēc kādām 3 darbadienām bija klāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) es tajaa veikalaa biju 1dien un tur bija kaadi 3 veidi steelpadiem. Ja runa iet par veikalu Galerija AZUR... ir arii S&S SteelPad... Jaa, vinji bija uz vietas... Edited October 19, 2006 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) es tajaa veikalaa biju 1dien un tur bija kaadi 3 veidi steelpadiem. Ja runa iet par veikalu Galerija AZUR... jā, čalis pa azur runā (laikam) tie steelpadi ir 3 veidi: small ;QcK (videjs); QcK+(big one) a viņi uz vietas bija? Edited October 19, 2006 by shadyzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 A tagad tuvākajās dienās tur neviens nav bijis? Zna4it ir, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now