QQ77izs Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 es te palasiju kaadus 15 bpostus par Hltv Cerēju atrast inf?u kas ir ,kā piesnēgt un kā ievietot lapā to HLTV nu ar pirmajiem divie?m es tiku skaidrībā repektīvi ar to kas viņš tāds ir un kā to dabūt gatavu lai strādā un atrodas manā serverī... bet es tikai nesapratu neko par to kā dabūt tos demo uz lapu... ja es lietuju e107_plugins izstrādājumu tad kas man ir jādara lai es pievienotu vesalu lapu kurā atrastos shie te faili un sarindotos tā lai jaunākais ir augshā par ko ta daudziem zskanēja problemātisks jautājums... ā un vēlējos uzzināt kā notiek ar to ierakstīšanu... man ik pa laikam pašam būs jāapstādina video ieraksts vai arīviņš pats saglabājas ik pēc mapes.. un kā notiek veco dzēšana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Kārtejais kurš nekā nejēdz pats izdarīt! LIETO GIGN MEKLEETAJU kadas 10x jau ir apspriesta šī tēma! VAI Šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts