Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

smiliez.de_2477.gif Es kaut ko neierubiiju ar savu fps, visu laiku man kaut cik cieshams vins bija , t.i. ne mazaak kaa 60 , iznjeemums bija mazaas mapes kaa piem. aim_map kuras man vins bija ap 30 sad.gif , nu bet pedejas 3 dienas es fps ir zem 40 ! visu laiku ! es to vairs nevareeju izturet smiliez.de_2477.gif , tapec mekleeju izeju visados tweakos, nu noka4aaju bet lieta taada , ka es esmu tik stulbs un nesaprotu kuraa vieta vinji ir jaaiekachaaa! vienu iekachaaju c:\program files\valve\cstrike nu bet tik un taa nekaada labuma!Luudzu palidziet ! pasakiet kaadus veel citus tweakus , un ari kur vini ir jaaiekachaa ieksaa! smiliez.de_1343.gif

mana kompja parametri : p4 1,7 , 128 mb ram , GFmx400 (sux) , 40gb operatiivaa (no kura 38gb aiznjemti)

ka var buut operatiiva atminja (RAM) 40 gb !!! tev hdd ir 40 gb nu varu pateikt tadu visku man paliidzeeja ieej despley propreties ! Advenced un iesleedz vertical sync allways off (laikam taa ) un GIGN pie failiem ir kaut kads vails kas "itkaa" palielinot fps bet nezinu vai straaada !

shadas komandas "itka paliidz" fps uzlaboshanai

max_shells 0

max_smokepuffs 0

cl_minmodels 1

cl_corpsestay 0

izshkjirtspeeja ir 640x480

Japameklee programma refreshlock (uz times ir )

+ veels shitas gl_max_size <veertiiba> la nemaldos (konsolee ieraxti gl_max un nost\pied tab, tad paraadiisies) darbojas ja uzlikts openGL grafons.. citos serveros tiek uzskatiits par neatljautu deelj taa, ka vieglaak enemy ieraudziit.... veertiibaam jaabuut 2pakaapee (piem 1,2,4,8,16, utt) - jo mazaaka veertiiba, jo mazaak textuuras...

+ ja lago deelj connect'a nevis PC, tad iesaku uzlikt veel

cl_allowupload 0

Nedomaajiet ka es tik gudrs tas ir apkopojums no cita topika )

cl_allowdownload 0

shiis 2 komandas saistiitas ar papildus skanjaam un spraylogo..

+cl_weather 0

whhhoooooooohooooo ko juus te vel raustat par 80-90 (champ) man fps ap 40-60 ir un nekas normaali speeleeju ! katrs pie sava fps pierod un viss nom. vieniigi ja pamet duuumeni tad gan dirsaa fps uz 10 :(((

mani PC parametri ::: PIII @ 800Mhz/133, Ram - 256Mb, Video Adapter - GeForce MX440 128Mb With TV-Out, HDD 1. 60Gb, 2. 80Gb, 3. 20Gb 4. 60Gb...

Karo4e nezinu kaa var buut uz jaunajiem PC zem 60fps, ja uz manas grabazhas fps turaas gandriiz visu laiku 60... gudrs netieku blink.gif

P.S mozh es varu vairaak kautkaa dabuut ? unsure.gif

peec visiem ietekumiem esmu noleemi , ka teeereshu savu iekrato naudu 35 ls( daudz gan smile.gif ) jaunai video kartei , un ja paveixies , tad maybe vecaakais braalis un vecaaki piemetiis veel klaaat!

Kaadu video karti lai peerk? Un ramu ari , kaadas izmaxas tam visam?

nu jaa ja johnis saka ka vinjam kompis vecs tad padomaajat par maneejo---pentium3, ram 156 ! cietnis 20 gb video 128 un ja ar taadu man ir 40-60 fps un par taadu extru kaa 100 fps man taada gadaas tikai ja ir taads gabals kaa awp_map ka ir viss tiirs gabals bez šķēršļiem ! un nekaada vaina arii nav bet kaadreiz kompis gan lagoja kad nets vel nebija, pret botiem shaujot man lagi bija pat ! fps bija ne augstaak par 50 un kaadu satiekot vai saakot shaut nokrita uz 10 ! tas bija aapaaac ... tad es raxtiju taadas komanda sv_unlag 100 sv_maxunlag 200 un tad ar taam kaukaa uzlabojaas drusku un vareeja uzspeeleet ! ... nu karo4 iesaku patiiriit cietni lai ir vismaz kaada 4-daļa briiva...

kaah peerc geforce fx5600 labaakaa videokarte par sdavu cenu .. nekad neiesaku pirkt fx5200 galiigs shits .. ja gribi bish naudu ietaupiit njem geforce fx4200i arii laba neko daudz no fx5600 neatkjiras ! Un video zem 100ls ceru ka nemaz neesi domaajis pirkt .. un ja nauda ir taa vairaak naudas njem fx5900ultra or parasto 5900 bet tas jau ir naudas jautaajums ... pats speleeju ar parasto geforce4 128 mb amd athlon xp2.4 ram 512 hdd 80 un fps zem 100 NEKAD ! Sa4iniiju kauko lai taa notiek jo no saakuma kaukas kritaas zem 100 , taakaa kauko esmu ieurbis ar taam fps lietaam

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...