myth Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 nu shodien speleju CS gign serverii , speleju , speleju un te peekshnji de_clan1_mill mapee kaut kaads BADs paraadas un izmet visus playerus aarra un mapa sakas pa jaunu , tas patas arii vienreiz notika aztekaa , maybe arii kaada veel kaada , bet es biju klat tikai pie divam mapem ! un veel kas, sodien baigi lagoja serveris ! kas pa problemam?pings bija ap 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 To joku esmu redzeejis un arii ja nemaldos de_clan1_mill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 shads gljuks v3 bija un meta daudzus diezgan biezhi araa !! Varbuut tas nebija arii tas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 Jaa ,bija taads gadiijums vakar- izmeta gandriiz visus cilveekus , kaadi 3 palika ,karte bija aztec.par vakardienas vakaraa piedziivoto pingu vispaar nerunaasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 18, 2004 Author Report Share Posted January 18, 2004 neee , nu juus vareejat pateikt kaut ko jaunu , bet es to visu jau uzraxtiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 eh mani tikko aztec' aa izmeta ar to pashu gljuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 18, 2004 Author Report Share Posted January 18, 2004 nu vot , mani arii izmeta ! ble besii , kaads nevar pateikt kas taa pa huinju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 1.6 suxx taads suuds....1.5. 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 shon d2 bija vienam dzhekam ping paari 3000 pareejiem normaali un par to aaraa meshanu man gadaas diezgan piezhi lad paraada kaut kaadu CL_ilegal user.... from server nu dienaa kaadas 3x offici a citas dienas nemaz un vakar vai aizvakar d2 bija taa ka atkrita diezgan daudzi useri no 20 palika kaadi 4 katraa komandaa... nu tas taa apmeeram chuvax sapuusti pie taa 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 aaaaaaaa 1.5 4ever chuvax saak jau puut Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 Veel jau prikols bija taads, ka kartes kad mainaas tad tipa uzkaraas. Nu man paraadijaas loading un es pagaidiju kaadu vienu min. un paraadijaas konsole, tad connect cs.gign.lv:27015 un ok. Diesel arii par shito gljuku suudzeejaas. Nu tagad itkaa vis norm ar v6, nekaadi gljuki nav maniiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 Var vienkāršāk: kad parādās uzraksts "loading...", tad nospied konsoles pogu. Ja karte neielādēsies, uzreiz atvērsies konsole ar uzrakstu "failed". Tad pats uzraksti "retry" un pievienojies serverim no jauna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 22, 2004 Author Report Share Posted January 22, 2004 var ari savaadaak : ieraxti konsolee net_graph 3 (tas suuc , kas rada fps) un skaties , ja vins staavc uz vietas , noziimee ka kompis domee , bet ja vins metajas no 29-30 tad spied konsoles pogu un raxti ko teica Gordons Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 23, 2004 Report Share Posted January 23, 2004 Nu jaa, jaa. net_graph man paraadiis vai domaa vai nee, bet konsole paraadiisies tikai tad kad buus kaa Gordons teica "failed". Nu iisteniibaa ar v6 shitas gljuks vairs nav maniits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 23, 2004 Author Report Share Posted January 23, 2004 v6 man kaut kaads cits gljuks bija - mape mainas un es jau it kaa esmu piekonekteejies bet tad izmet araa un kaut kadu sudu uzraxta , tip kaut kas missing Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted January 23, 2004 Report Share Posted January 23, 2004 vispaar es daru taa kaa sakas atskaite vai ieraugu changema de_... es uzsledzu konsuli un ieraxstu velreiz conn.... nu es nezinu ka ir ar v6 bet pirms tam man biezhi vien gljukoja un nelaadeejaas mapes un paraadijaas load filed tas ir besiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo~ Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 Aaaksti nu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now