Jump to content
GIGN Forum

NaGe

Mirstīgais
  • Posts

    1046
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NaGe

  1. Izklausas, ka pēc tā laika, ko paspēle - dators uzkarst un lai nepārkarstu pazemina CPU frekvenci un voltāžu.

    Risinājums - iztīri, nomaini termopastu, iegādājies cooling pad - pirms to dari vari ieslēgt fonā kādu temp monitoru un paskatīties kā un cik strauji mainās temperatūras pirms spēles un kad spēlē :)

  2. Caur datora settingiem nenomainīsi IP adresi, ja nets nenāk pa taisno datorā.

    Tātad, tev jāieiet rūtera settingos - kaut kur zem WAN vajadzētu būt norādītai MAC adresei, kuru samainot, tev iespējams tiks izdalīta jauna IP adrese. :)

    Ja nezini kā piekļūt rūterim, tad:

    Start -> run -> cmd -> ipconfig

    Apskaties gateway adresi un to ievadi browserii, visticamāk prasīs loginu un paroli, kuru, ja tie nav mainīti uz ko citu, var uzzināt netā rakstot: "rūtera modelis + default password".

  3. Dabūt protams,kad var,bet jautājums atkarībā kādas jaudas video karti tu vēlies un kam tā būs domāta, spēlēm vai darbam, tur nu tev sīkāk domāju te savējie apskaidros un dos padomus.

    Ja nu ir integrētā video un nav PCI-E vai AGP slots? :slap:

    Kā jau iepriekš tev ieteica, noskaidro mātesplates modeli un noskaidro vai tai ir PCI-E slots, tad attiecīgi vari skatīties kādu videokarti vēlies, protams, ņemot vērā barokļa jaudu un savas finanses :)

  4. Tas bija pirmstam lai redzētu vai cilvēki kuri raud caurām dienām kad man ir kkas notic kad man ir patiešām x22 kurš ir jāpērk, piedevām "kuram" bija nepareizs binds :D . Ja tu esi pārliecināts tad paliec pie sava jo nu es jau neiešu tev pierādīt cik man tur īsti ir, kur vel vai man ir kkas. Es vienkāši sēžu un smaidu cik cilvēki ir neaptēsti kad tic tam visam bullšitam.. nevienam neēsmu līdis pakaļā un nelīdīšu, šauju ar radaru/skaņu, pakaitināju mazuļus un tas arī ir viss, ja ir vel kāds kurš domā tamlīdzīgi kad man ir kkas un tā tālāk, tad go one boy, bet es vairāk necentīšos ne pārliecināt, ne pierādīt, lielumam laikam vecums ir tikai izskata pēc jo prāta nav, piedošanu ja kādu aizskāru bet tā laikam ir pubā.

    Es pazūdu no skatuves, kas grib- tic, kas netic- netic. :)

    Es vienkāši sēžu un smaidu cik cilvēki ir neaptēsti, ka nemāk atšķirt vārdu "kad" no "ka"

    • Like 1
  5. 1.Kāda jēga bija taisīt?Ja tu centies ar to kko pierādīt tad es no tā klipa jēgu neredzu.Bieži vien atnāk īsziņa no draudzenes tāpēc sanāk pastāvēt uz īsu brīdi kamēr rakstu.Ja tu domā ar to kko panākt tad tas ir smieklīgi,piedod.Tu neēsi vienīgais kurš domā kad man ir kkas,es respektēju tevi tagad jo tu uzrakstīji sūdzību ja šo var nosaukt par tādu,bet ar šo es šaubos kad tālāk par diskusiju šeit tiksi.

    Ja tev ir kkas pret to,kā es spēlēju- nekomentē.Vairums spēlē spēli prieka pēc tpt kā es,bet vairums to ir spēlējuši tikai pubā un tālāk par to nav redzējuši kā puiši rauj vaļā turnīros/mixos un citur.Ja tu un vel kāds apšauba to kad es izmantoju ko vairāk par (radaru,skaņu,iemaņām kas man ir spēlējot ne tikai pubā pirmstam),tad čau.Es nevienam netaisišos ko pierādīt jo man tas ir apriebies kādam ko pierādīt/parādīt kā zīdaiņiem.Spēlēt ir jāmāk,tpt kā ir jāmāk atšķirt čīterus no spēlētājiem kas prot šaut.

    2.Tas tikai izmantots vienu reizi lai uzķertu vienu otru.

    *Tas čīts ir jāpērk- es to nedarītu un nedarīšu un nemaz neredzu jēgu hakot.

    *Slēdzot to čītu,tam čītam nemaz nav tāds bindts kādu rakstīju es- izdomātu uz vietas. (skatīts pēc yt)

    3.Tas nemaz nav binds bet tika ierakstīts kā teikums un kopēts.

    Paldies par uzmanību un jauku jums atlikušo dienu.

    Kapēc nopietnam cilvēkam kā tev bija tik muļķīgi jātrollo citi spēlētāji?

    Kapēc, ja esi redzējis turnīros kā cilvēki spēlē, pats sēdi pa pubiem?

  6. Biju ievērojis, ka daudziem, to skaitā - man, šķiet, ka mar'z nespēlē godīgi, t.i - izmanto neatļautas palīgprogrammas jeb tā sauktos "čītus", neskatoties uz visu to, ka admini un viņš pats visus aizdomīgos momentus norakstīja uz skaņu un radaru, ko protams, ka arī citi spēlētāji ņēma vērā skatoties viņa demo, izskatās, ka zēnam tomēr sanāca paslīdēt.... kas gan veikli pēctam tika pasniegts kā nevainīgs jociņš.

    Diemžēl tā kā biju samērā aizņemts, nevarēju šo pasniegt GIGN komūnai ātrāk, bet domāju, ka tiem, kas tik ļoti aizstāv mar'z, būtu jāredz šis te...

    https://www.youtube....h?v=nHM_D4nnlZ0

  7. Bc2 ir pilnigs shits. Ja kas. Bf2 vinju joprojam iesparda turniru un speletaju zinjaa. Un runa gaja par bf seriju nevis par bc seriju. Un call of duty ir sevi jau izdzivojis, jo vienigais uz ka dziivo visa serija ir vecais labais modern warfare un ari mw2 druscinj. Pec black ops kluva skaidrs ka jauna nekaa nebus. Pec nedeljas naks klajaa bf3 conquest gameplay. Tad jau redzesim kas sparda un kas nee.

    Btw, runajot par praatu un penjiem, es esmu Nations cup uzvaretajs BF2 Conquest 8x8 formaataa krievijas izlases pamatsastaavaa. Tapat es esmu black ops komandas Priority, kas dotajaa bridii ir zinama ka Team ThermalTake pamatlicejs, kopa ar vinjas tagadejo menedzheri Ofna. Shis teams tagad njem visu priekshaa EPS (ja tu protams zini kas tas tads), bet bez manis jo taa spele man pieriebaas. Man liekas ka es pietiekami zinu par abam serijam no visiem skatu punktiem lai izteikt savu viedokli.

    Piekritu, ka pedejais spelejamais cod bija ceturtais.

  8. Ja runa klājas par orangeboxu, tad man jau ir neliels plāns kā tiks veikta pāreja no vecā uz jaunā engina. Bet tas pēc kāda laiciņa.

    Varu tikai pačukstēt, ka pāreja būs k-kas nebijis CS:S Latvijas komūnā. :)

    Prieks dzirdēt.

×
×
  • Create New...