Jump to content
GIGN Forum

Dark13

Mirstīgais
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dark13

  1. 2) es pateicu lai tu aizveries, tu neizdariji

    3) jā, es runāju daudz! bet nēesmu saņēmis tiešu tekstu, lai aizvērtos!

    2) TAD NĀKAMREIZ PASAKI SKAĻĀK!!!!!!!!!

  2. Tad apgaismo mani, ko es tādu pateicu? Vienīgais kad es daudz runāju biju beigās kad stūmu kartu.

    P.S galvenais jau tas, ka Jūs NEKO neteicāt, ka es pa daudz runāju! Ko tad jūs klusējat? Pasakiet un pievēršos. Nevaig jau uzreiz Mute likt

  3. Lab atzīstos varbūt tai brīdī biju pārāk aizrāvies. Bet viņš ne pateicais, lai es bik pieveros NEKO. Un zini vai arī nospiest Esc un panemt Mute Player. Tas arī ļoti labi darbojas. Nav vairs tā ka visiem uzliktu! (Vismaz man)

    Un es vainīgs, ka man patīk runāt? Tas ir kaut kas aizliegts?

  4. Tātad lieta tāda, ka es šodien ap 19:30 TF2 serveri runaju pa voice chat. Es runaju par to kā es gandrīz iestūmu cart pointā viens pats, bet pēkšņi viens "gudrais" naziic uzliek man MUTE. Jo es redz nerunāju par tēmu. Kad es viņam prasīju, lai viņš pasaka ko es īsti tādu NE PAR TĒMU pateicu un prasīju, lai izskaidro, kas pēc viņa domām ir tas NE PAR TĒMU. Viņš pateica, ka nekas neesot viņam jāsaka un jāskaidro. Un pēc tam vēl gag man uzlika. Tad sakiet man lūdzu, kas īsti tad būtu PAR TĒMU runājams? Man ko varbūt sākt voice čatā par puķēm runāt? (Un tikai nesakiet, lai vispār nerunāju to neviens nevar aizliegt! Ja nebūtu ļauts runāt tad vispār tāds voice čats nepastāvētu)

    P.S es nelamajos un neaizvainoju citus!

×
×
  • Create New...