Jump to content
GIGN Forum

ownage

Admin
  • Posts

    655
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ownage

  1. Svolo4, ko Tu gribi parādīt piesienoties vārdiem? To, ka esi gudrs izskaidrojot man vārdu lietojuma nozīmi? Varbūt palabo, kur man komati nepareizi salikti? Ja es Tevi norakstītu jau pirms demo noskatīšanās, tad jau būtu izteicis konkrētu savu viedokli. Un par cik Tu esi tāds gudrinieks, tad Tev pēc maniem postiem vajadzēja saprast, ka es Tavu situāciju pat nevērtēju, un neticēsi - jo neesmu nosaktījies demo.

  2. Nu nezinu, liekas, ka Sharps un Jonathan ir veltījuši diezgan daudz laika, lai pētītu Tavu demo, ir arī argumentēti situāciju skaidrojumi. Parcik neesmu redzējis demo, tad neņemos spriest kas ir pamatoti un kas nē. Es tomēr atstāšu šo lietu uz to adminu sirdsapziņas, kas jau ir iesaistījušies.

    P.S.

    Hm, man tiešām ir vēlme paskatīties šo demo, un ja man operatīvi izdosies sazīmēt WH (bez kura vērtēt čīteru demkas manuprāt nav īsti jēgas), tad notiekti paskatīšos Svolo4a demo.

  3. Atgādina Flečeres kundzes sižetu neģēļu tvarstīšanā.. ļoti kvalitatīvi :thumbsup: . Palasot šo topiku pat sagribējās pilnīgi paskatīties to demo, bet zinu, ka vakarā ierodoties mājās būs vairākas daudz interesantākas lietas ko darīt.

    Malači admini, kas ņemās ar šādām lietām, pēta, čeko, analizē :thumbsup:

  4. Jā, es to bowu pārdevu par 1,5kk. Cik man ir zināms, tad tas bows esot īpaši labs vāroties pret monstriem, takšto moška paturi netirgo. Ieročus vēl var upgreidot ar tiem enchantiem.. tad tie paliek vēl labāki.

    Jūs tur tikai ar pudelīšu pirkšanu no citiem neaizraujaties. Teiksim tā, ja market pleisā es grūžu pudelītes, pa 5k gabalā, tad savējiem varētu par kkādu īpašu cenu, nedaudz virs pašizmaksas, pēc vienošanās.. ;)

  5. n0r3k - recallusveikalā nevar nopirkt, tikai pie retā vendora marketā, piemeram, pie manējā! :D

    Jimbuga - Par pieņemšanu ģildē Tev jāsazinās ar Bijachu.. Un serverī vari mēģināt mani nosist, bet j arī nebūtu frakciju šķēršļa, tad ar savu WAR iespiešanu un skriešanu pakaļ nekur tālu Tu netiktu.. :ehehehe:

  6. Zvēri mežā ir, tikai ne visur. Vislabākais ir atrast mežu, kur ir zvēri un tur arī dzīvoties, cirst kokus, medīt zvērus :). Es par Tevi atcerēšos, ja pamanīšu kkur zvēru apdzīvotus mežus, un nomarkošu tur runu. A Tev runebooks ir?

    P.S.

    Lai neviens te nesāktu pukstēt, ka mēs te sarakstamies, jo šī informācija var būt noderīga jebkuram, kurš sāktu spēlēt uz šī servera :)

  7. Piekrītu viedoklim, ka daudzi csdm spēlē, lai pakačātu aimu. Un ja ir tāda doma, tad noteikti aktuāli ir šo aimu kačāt mapēs, kurās ir plānots šīs iemaņas pielietot, visbiežāk, cw ietvaros. Un ja vairākums serverī nobalso PAR vai PRET, nu tad tā tam ir jābūt - vairākuma vēlme. sorry..

  8. Par to kredītu, tas bija tikai tāds izteiciens, skaidrākiem vārdiem sakot, ja vajag peseli, tad varu palīdzēt. Animal tamings ir ļoti perspektīva lieta.. iesaku, cērtot mežu teimot visu, kas kustās :)

    Man teiksim ar vienu archeru ir izveidojusies ļoti veiksmīga bartera sadarbība - viņš man sniedz animal teimera un carpentera pakalpojumus, es viņam - alhīmiķa :)

  9. Es pats neesmu mēģinājis, bet pa defu būtu jācērt ar Hatchet, nopērkamu pie Archer vai Carpenter. Te ir kruta tas, ka var ātri uzkačāt skilu, jo kačājas viss ar pirmo reizi, bet lai paceltu skillcap, un attiecīgi taisītu krutākas mantas utt., vajag pacelt lvl, to tu zini, ja?

    Nē, spēlē nav PM, tikai pārijā. Defaults ir UO+Mirc! :)

    Es jau tur esmu nedaudz atspēries, takšto, ja vajag kredītu jaunas saimnieciskās darbības uzsākšanai, tad droši jautā! ;)

  10. Es nezinu precīzi, bet manas UO gaitas sākās kkad 21.gs. pašā pašā sākumā, pavadot interneta klubā 75% brīvā laika - dienas (kāda skola, kamoooon :) un naktis. Tik interesanti, cik bija toreiz spēlējot UO, man vēl nav bijis ar nevienu citu spēli :). Tāpēc tagad uzzinot, ka vairāki pazīstamie spēlē uz šī servera, uz kura ir pietiekami daudz spēlētāju, viss strādā, bugu nav, izlēmu viņiem pievienoties un atcerēties kā ir macrosot, lootot, kačāties, vārīties un pelnīt naudu :)

    n0r3k, laipni lūgts pievienoties! Mums jau ir nopirkts guildstone. Mans uzdevums uz šī servera ir savākt grupējumu ar kopā varētu barā sirot pēc upuriem :) Ja tiešām izlem uzspēlēt, tad vēlams ar Rangeru, jo ar to ir viegli vārīties pret monstriem, viegli cīnīties turnīros, kā arī mūsu komandā, kurā šobrīd ir aktīvi 2 magi (es un bijach) un 2-3 warriori, kā arī viens pagaidām ne pārāk aktīvs archers, ļoti noderētu kāds aktīvs snaiperis :)

  11. Es esmu pret to, ka pie mums 16biti ir atļauti, to vajadzētu mainīt!!11 Uzskatu, ak tie, kas spēlē ar 16bitiem ir ielikuši biksēs rozīnīti, jo redziet 32bitos sliktāk var redzēt :waaahhhh: Un jā man patīk sūkāt ledenes, bērnības nostaļģija.

  12. Es nevarēju neuzrakstīt pāris lietas, lai tās top skaidras (tas neattiecas uz šo konfliktsituāciju, bet gan kopumā uz spēles principiem kā tādiem) ?

    Ja admins uzliek vote un PAR nobalso 11 un PRET 9, tad apstiprināt šo balsojumu NAV nekāds noziegums. Ja admins uzliek voti (jebkurā mirklī) un tā iziet veiksmīgi, tad tas arī nav traktējams kā noziegums, jo vairākums servēri spēlējošu tā ir gribējuši (DEMOKRĀTIJA) un karti var mainīt. Cits jautājums ir vai vajag laist votes mapes sākumā, bet tas jau ir admina ziņā ? ar voti viņš dod iespēju spēlētājiem izvēlēties un jānotiek ir pēc vairākuma gribas! Ja vienīgi neskaitam gadījumus, kad es mainu mapi vai canceloju voti :DD joks, smieklīgi? :)

    Ja kāda muldēšana traucē spēlēt, tad admins var likt gag. HINT: Ja tu mūlti pa mic, tad aizdomājies par tiem komandas biedriem, kas tanī brīdī nav tev blakus un atrodas citā mapes galā ? viņiem tava muldēšana var traucēt! Tāpēc rounda laikā dzīvajiem pa mic ir jārunā maksimāli īsi un par tēmu. Ja notiek pretējais, tad muldoņa ir jāsoda!

  13. Ja no serverī pazīstamiem, un sevi pierādijušiem kā sakarīgiem, spēlētājiem ir jāklausās tādas sūdzības, tad te ož pēc apgraizīšanas... Man ļoti interesē, ko tas chucky tur ir darījis, bet nezinu, kad tikšu pie cs.. moška paskatās kāds no adminiem un nokomentē sīkāk?

  14. Bastards bija manā aizdomu sarakstā. Bastard, ej lago un izrādi savu skillu citā serverī, kur tevi par to netur aizdomās par čītošanu.

    Iesaku šim čalim banu nost neņemt, jo anyway serveris bez viņa nekļūs sliktāks. Kā teicis tētiņš Staļins: "Ir cilvēks - ir problēma, nav cilvēka - nav problēmas!" :)

    peace!

  15. Par to INSTEYJKEEE_ jau vairāki movie ir ar neapgāžamiem pierādījumiem, ka viņš čīto. Tāpat man vēl uz kompja kkur mētājas vienas mūsu, Lunatics GotGame spēles demo, kurā uzskatāmi ir redzams, ka viņš čīto. Ja es personīgi ieraudzīšu to kropli serverī, tad nemaz netērēšu savu laiku, lai viņu vērotu, bet gan vnk bez sirdsapziņas pārmetumiem uzreiz nobanošu!

    Nav sanācis tik dziļi iedziļināties banošanas iespējās, taču ja kkādīgi ir iespējams no tā demo, par ko Kriksis runā, uzzināt tā krifeļa IP, tad droši uzrakstiet man PM kā tieši, un es nenoslinkošu un nobanošu viņu!

    Par to otru gan neesmu neko dzirdējis, neņemos spriest...

    peace!

  16. Jā, atzīstu, ka kartes maiņa nebija demokrātisks gājiens. Man bija situācija, kad pēc vairāku dienu pārtraukuma, bija 30min laika lai uzspēlētu cs, tapēc arī uzliku dd2, jo nevēlējos šo reto mirkli, kad sanāk uzspēlēt cs spēlēt militia, sorry. Zinu, ka rīkojos egoistiski, parasti tā nedaru. Nākamajai kartei vienmēr jābūt izvēlētai ar demokrātiskiem pāņēmieniem, kā piemēram vote.

    Šinī konkrētajā situācijā izpildīju arī lielāka vairākuma serverī atrodošos spēlētāju vēlmi, un pēc dd2 kā nextmap uzliku prasīto assault. To laikam neviens neatzīmēja... Es rēķinos ar citu spēlētāju viedokli, un šinī situācijā uzstādot assault kā nākamo katri es vismaz kkādā ziņā kompensēju cancelvote radītās neērtības.

    peace

  17. Karoč, man ir kkāds gļuks ar winampu - kā mēģinu to palaist, tā izlec tas Errors ar "Send Error Report" un "Don`t Send" iespējām.

    Protams, ka varu to atrisināt pārinstalējot winapmu, bet pirms to darīt, es gribu saglabāt savas playlistes. Varbūt kāds var pateikt, kā to izdarīt?

  18. Nu es nezinu, es tādu vēstuli saņemu pirmo reizi. Anyway, ja tas būs fake es uz to pieduršos, ja gadījumā kkāda gļukaina čiksa, tad arī pieduršos. Tas ir smieklīgi, lai kas to arī raksta! :)

    Pff, čiksa no Senegālas (Dakāras)(tā viņa saka), es jau samīlējos :lohs:

×
×
  • Create New...