Jump to content
GIGN Forum

dEus

Mirstīgais
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dEus

  1. Man ir 14 collu melnbaltais monitors [rlz sanjemu mantojuma no vecmuteres], aizvesturiska pele ar 2 rulishiem [ cool hs liekas, uzdavinaja sencis uz 10 gadiem], paliknja vieta ir gridas lupata kurai nav ne vainas tikai dazhreiz kaads caurums patrauce bet tas po jasamierinaas, koka klaviatura kurai strada tikai kadas 10 pogas galvenas kuras ir tikai vajadziigas jo parejas nelietojus [ nopizdiiju gateri pie kramiem metajas 1943 gada] nu bet visa visama mans PC ir veidots peec EIROPAS STANDARTIEM !

  2. Loading atceros ka tu nesen spelejot inferno h0wleram karies kaklan un bljaustijies pa visu mapu "Kick to vinja lame neka nesajeedz" & "slay shito tas neiet bombu atminet" es domaju ja paliek viens pret 4 teroriem diez ko lielas izredzes nav ka tu pa tam sekundem paspesi aiziet nodhaut vinjus + atminet ! Taka nedomaju ka tu butu tas kas ari isti un pareizi zinat kad, kur un kad vajag slap/slay.

  3. Ienaak shams tb idinjs styler uzliek nevajadziigu voti uz smirdigo aztec, es voti cancel un shis man kick kur tadam var adm dot gailim.

    P.S. Laiks ir 16 : 35 - 16 : 45, 17.11.03 + ir screens

×
×
  • Create New...