Jump to content
GIGN Forum

pRopaaNS

Mirstīgais
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pRopaaNS

  1. Divas reizes pielietoju. Bet padomā pats, kā lai es varu zināt kad pielietot to paņēmienu? man papriekšu ir jāizdzird ka pretinieks jau izšauj kādu lodi ar awp, bet puse no mapes bija 1vs1 un otra puse vs2 pretiniekiem. 1vs1 es to uzzināšu tikai tad kad pretinieks man jau šauj ar awp, bet spēlējot pret diviem pretiniekiem vismaz ir iespēja pa pretinieks pašaus pa manu komandas biedru pirms manis, kas pāris raundos vismaz notika. Nav tā ka es to pašu paņēmienu izmantošu katru reizi, es to pašu aprakstīto momentu no sākuma domāju parasti pašaut tam awp un tikai pēc mirkļa pārdomāju un izlēmu pielietot to paņēmienu.

    Nezinu ko es vispār ņemos lai mēģinātu skaidrot savu spēli ja to darot es drīzāk ieķeros nevajadzīgos argumentos. Esmu tikai cilvēks un nevaru tik precīzi visu izstāstīt kāpēc un kādā veidā es kaut ko darīju.

  2. sākot ar 11.00 - 17.00 min sāk laist lažu, tajā vietā, kur šo nošauj vairākas reizes pēc kārtas ,uzkrītoši nepārtrauc šaut caur sienu , kamēr pretinieks nav nomiris, dzen arī parādās vairāk cilvēku - aiziet princips : nu tad jau var droši šaut.

    Es ieteiktu nejaukt visu vienā zupā. Kā tu domā kāpēc es izdomāju paņemt m246 daudzos raundos? Man wnk sagribējās pamēģināt vairāk prefairot un pašaut cauri sienām. Es pieņemu ka tas ir tas ko tu attiecini uz "uzkrītoši nepārtrauktu šaušanu cauri sienu, kamēr pretinieks nav nomiris". Ar 100 lodēm magā es varu atļauties bik vairāk pašaut cauri sienām nekā ar citiem ieročiem.

    Man ir sajūta ka varbūt jūs pārāk nopietni uztveriet manu spēli šajā demkā. Es ienācu pašaut pool_day'ā 4 fun nevis lai audzētu manus status. Tā kā haotiska spēle no manas puses ir tikai loģiska. Tas ka mans spēles stils neiekļaujās skaidrā rāmī tas nenozīmē ka wh ir tā izskaidrojums.

  3. Nezinu kas tev par gļuku, es skatījos demku un bises pickup skaņa ir dzirdama. Nezinu varbūt tev cs'am kaut kas gļuko ka tev nevarēja dzirdēt kad ieroci paceļ? Reāli vienmēr ir jābūt skaņai visos gadījumos kad kāds paceļ ieroci no zemes. Dīvaini ka tev ir šāds gļuks šo demku skatoties.

    Cita situācija? 24:00? Sry, iešu paskatīties demo vēlreiz, varbūt kaut ko sajaucu.

    edit: bet to es jau aprakstīju. Ja domā to kāpēc es pirms tam paskatījos aiz stūra normālā veidā un izdomāju paiet atpakaļ ir tāpēc ka es pārdomāju kā spēlēt šajā situācijā. Neiedomājos ka tas būtu iemesls aizdomām, bet domāju ka awp apspēlēšanas daļa bija tā aizdomīgā, tāpēc nebiju aprakstījis to daļu no situācijas.

  4. 9:50 kur tu zināji ka viņš nāks gar mazo baseiniņu! NE tur skaņa ne tur kas..Ja reiz minēji pa tendencēm, tad 10min laikā pa turieni ne reizi viņš nenāca un tu no turienes negaidīji!Un tieši tagad izvēlējies to debess pusi!

    Dzirdēju kā pacēla bisi. Domā ka varēja pa otru pusi izskriet? Nez par to variantu, jo man ir augsta peles jūtība, tāpēc es īpaši neuztraucos par crosshair placament.

    24:00 kad banu dabuji, kad novāci to Avokado ar awp, izlīdi, atkāpies , palecies zinādāms!

    Tas ir man standarta paņēmiens palūrēt ap stūri palecoties, jo īpaši ja prietiniekam ir awp. Viena no priekšrocībām ir tā ka pēc stūra aplekšanas es varu pēc tam precīzi prefairot kur es pamanīju pretinieku, kā redzams šajā momentā,

    Interesanti viņš tik labi brīžiem uz skaņu spēlē kad caur sienām šauj, bet pēkšņi kad aizrāvies lai FreeFragu novāktu nedzird, ka no muguras un sāniem 2vi pretinieki jau nesas!

    Man ir švaka dzirde, tāpēc man ir grūtības sadzirdēt blakusskaņas laikā kad es šauju ar skaļiem ieročiem kā ak.

  5. 1) 10:38 - HE es nometu tev pie kājām, un zināji uz kuru pusi aizgāju, un jau caur sienu sāki šaut.. Sagadīšanas? okey.

    Tā nav sagadīšanās, bet es mazliet pašāvu caur sienu, jo es vairākus raundus pirms tam pret tevi spēlējot biju pamanījis tavu tendenci izmest HE un pāriet uz mapes otru pusi. Protams, tas joprojām bija minējums un es nemaz nezināju ka es kādu lodi caur sienu tev trāpīju.

    2) 11:11 - tēmē tieši jau kur esmu, nevis ej pēc ieroča..

    Es cerēju uz iespēju tevi nošaut kad tu metīsi to HE, bet risks neatmaksājās, jo tu meti aiz covera. Zināju ka tu katra raunda sākumā izmet HE kad vien tev ir. Zināju ka tu piedzimi manā pusē. Bet es nezināju ka tev ir tendence mest HE no covera, ko es šajā raundā uzzināju.

    3) 14:26 - tu jau zini kur skatīties un šaut, lai gan ES varēju walkā iet pa otru pusi, bet tu paliki tur šaut un iebliez man hedā..

    Tas bija tīrs minējums. Es mazliet uz laiku tur pavaktēju, ja gadījumā tu gadījumā tur varētu pabāzt galvu ārā, šoreiz veiksmīgi.

    4) 15:30 - šauj tieši tājā vietā kur esmu es, nevis kur citur...

    Skaņa + info no tā ka es tevi neieraudzīju paejot mazliet uz sāniem, tas gadījās būt pietiekami lai uzminētu tavu aptuveno pozīciju aiz sienas.

    6) 16:35 - šito norakstīsim uz sagadīšanos ka zināji ka būs vēlviens..

    Tur bija divas ieroču pacelšanas skaņas, viena tuvāk un viena tālāk. Tā kā es jau zināju ka tur 2 CT piedzima šajā pusē.

    Jā, es spēlēju kā low, jo es pat nezinu kas man raustījās kompim, sajūta bija itkā spēlētu ar 30fps. Jā, es spēlēju uz minēšanu, ko varētu viegli uztvert par kko "netīru", ja ņem vērā tikai pareizi uzminētās situācijas. Paskaties cik daudzas reizes es pa velti minu un pa tukšo lodes šauju ārā. Man liekas šādi momenti man ir 100x vairāk šajā demkā.

  6. +-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 24190

    | ADMINS: U mad Bro?

    | NOBANOTAIS NIKS: StealSeries | SoryyI_KiledYu

    | NOBANOTAIS STEAM_ID: STEAM_0:1:38227698

    | IEMESLS: wh+norec

    | UZLIKTS: 28.04.2015 14:22

    | Uzlikts pirms mazak ka minutes

    | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

    | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/24190

    +-------------------------------------------------------------------

    Kicked by Console: "wh+norec, tev ir bans #24190! Ej uz http://www.gign.lv/ban/24190 lai

    nonjemtu! Vairak info konsolee!"

    Protams, es čītus neizmantoju, bet banu admins kkā man uzlika netīšām...

    http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2015-04-28/weekly-cs.gign.lv-1504281357-fy_pool_day.zip

  7. Tu spēlē ilgāk par mani. :) Bet nu jebkurā gadījumā nav tik svarīgi... Iesaku neskatīties demkas ar ieslēgtu wh, traucē izskaitļot spēlēšanas stilu. Es nezināju vai pretinieks ir uz kastes vai nē, bet acīmredzot man vēl jāpiestrādā pie tēmēšanas augstuma šaujot cauri sienām.

  8. vel pakomentee savu wh lietosanu pagatnee un tad jau runasim.

    ? kur es kādu wh esmu lietojis pagātnē?

    Ja par tēmu, tad man liekas ka cilvēki šeit pārvērtē admina statusu kā kaut kādu pelnītu privilēģiju. Access ir domāts kārtības uzturēšanai serverī un nekam vairāk. Es saprotu ka šāda interpretācija varētu citiem nepatikt jo tas padara adminēšanu kā vergošanu servera labā bez nekāda atalgojuma, bet tāpēc accesi tiek arī dalīti spēlētājiem, kuriem ir reāla interese servera atbalstīšanā un kārtības uzturēšanā, nevis lai pagarinātu virtuālo krānu. Galu galā kāda problēma ThugLuvam turpināt spēlēt gignā bez accesa, viss kas mainīsies ir servera kārtības uzturēšanas atstāšana pārējo adminu ziņā.

  9. Starp citu, Dont^, es uzrakstīju tev atbildi par tavu demkas spriedumu un norādītajiem laikiem. Un vairākos tevis pieminētajos momentos es nemaz nenošāvu pretiniekus. Laikam ar to biji domājis "ka es nemāku šaut",. pieņemot ka es ar ieslēgtu wh spēlēju un par spīti tam nevaru nošaut. Bet padomā ka varbūt es nenošāvu tāpēc ka man nav wh ieslēgts un tāpēc nevarēju tik ideāli sagatavoties katram fragam.

  10. Kas tur ko daudz diskutēt, acc nost. Vai ta gignā adminu trūkst? Kaut kā nevar saprast kāpēc jau nav uzrakstīts slēdziens,access noņemts un topiks aizvērts.

    /sry par iejaukšanos, bet pēdējās dienas sanāk bieži šo foruma sadaļu refreshot, gaidot unban

  11. Man liekas ka tu jauc mani ar kādu citu, nē, noteikti jauc mani ar kādu citu. Pat ja esmu banots ng csdmā, bet ja būtu neattaisnots bans tad es nekad nekļūtu par adminu, kur nu vēl par casha rec grupas pārstāvi. Nav tā ka es kaut ko par to atcerētos...

  12. Es varu saprast kāpēc tev liekās ka dīvaini spēlēju, jo es nespēlēju tik daudz balstoties uz to ko es redzu, bet es galvā iztēlojos situāciju mapē, skatoties radarā, klausoties apkārtējās skaņās un lasot potenciālos taimingus. Es tikai nesen nonācu pie šī spēlēšanas stila, tāpēc neesmu pārliecināts kā tas varētu izskatīties un likties citu spēlētāju acīs. "tu tik divaini spēlē psc" izklausās atbilstoši.

    Piedod ka šaut nemāku. Aztecā zems fps, tāpēc nav tik vienkārši izsekot kustībām. Bet manuprāt mans aims bija ok šajā mapē, es mēdzu šaut sliktāk.

    1. 17:31 nez kā izskatās ar wh, bet es pieskatīju durvis no potenciāliem CT iebrukumiem.

    2. 18:30 zināju ka tas ments vēlreiz mēģinās uzbrukt caur vārtiem, tāpēc aizlaipoju līdz aizdurvei, paredzot ka pretinieks tur varētu mani negaidīt.

    3. 23:55 - wnk uzmanīgi apstrādāju zonu, kurā visticamāk atrodas viens vai divi no pēdējajiem diviem dzīvajiem mentiem.

    4. 27:34 - šajā situācijā es nepareizi nospēlēju, dzirdēju ka pēdējais ments izlien no ūdens, bet nebiju to skaņu gaidījis un tāpēc nepiefiksēju kurā pusē, tāpēc zinādams ka viņš kkur lejā ir vienkārši apstaigāju to zonu, paredzēdams ka viņš nāks augšā mani šaut.

    5. 28:52 - pārskatot demku jāsaka ka atkal nepareizi nospēlēju. Man ir sava pieeja kā apstrādāt šadas situācijas pret pretiniekiem ar awp, taču dēļ tā ka diezgan reti sanāk praktizēt mans izpildījums bija neveikls un taimings nevietā. Galu galā es saminstinājos un izskrēju galīgi nelaikā, jo negaidot savējie komandas biedri atskrēja pie vārtiem un izjauca ritmu.

  13. Pirms kaut ko runa izlasi komentus!

    Pats admins kurš mani nobanoja teica ka spēlē bez skaņas, tāpec nebrauc ar muti.

    mhm! Butu man WH, huij es te listu un prasitu unban.

    LoL, nu tiešām, ej atpūsties ar savu "10 gadu pieredzi". :D Tas ko viņš atbildēja bija sarkasms, jo nevajag nekādas izcilās dotības lai saprastu ka adminēšana nav iespējama bez skaņas. x)

  14. Paskatījos demku, neatradu neko aizdomīgu. Tā vietā lai meklētu neesošus momentus tīrā demkā, es piedāvāju pielikt soli, atbanot spēlētāju un ķerties klāt pie manas apelācijas izskatīšanas. :)

  15. Gadījuma pēc ja esi tīrs, tad šā vai tā esi pats vainīgs ka izmanto šādu pokemonisku spēlēšanas stilu. Bet skatoties pēc taviem komentiem šī niecīgā iespēja atkrīt. Kur tu esi izrāvis ka kāds admins specotu čīterus bez skaņas? Kopš kura laika prefire sauc par reakciju? Tīrais reakcijas ātrums bija drausmīgs, ja neņem vērā "prefairošanas momentus". Par to defošanu tavs komens arī jocīgs, jo demkā tu nemaz nemēģini klausīties kur kāda lode trāpa vai nē.

  16. +-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 129810

    | ADMINS: Dont^

    | NOBANOTAIS NIKS: pRoptarDS

    | NOBANOTAA IP: 46.109.134.51

    | IEMESLS: BOTSARWH

    | UZLIKTS: 13.12.2012 14:40

    | Uzlikts pirms mazak ka minutes

    | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

    | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/129810

    +----------------------------------------------------------

    Demo: http://pussy.gign.lv...10-de_aztec.zip

    Iegāju pirms 10tās minūtes demkā un nobanots pēdējā raundā, nepatiesi.

  17. bana detaļas:

    +-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 99709

    | ADMINS: mikado-

    | NOBANOTAIS NIKS: RNS

    | NOBANOTAA IP: 84.237.128.38

    | IEMESLS: norec ej ar badgirl kz lekat

    | UZLIKTS: 09.12.2011 12:58

    | Uzlikts pirms mazak ka minutes

    | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

    | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/99709

    +--------------------------------------------------------

    demo: http://failiem.lv/u/xvywydu (hltv vēl nav, bet tā kā man ir paradums rakstīt pov demkas tad ar šo domājams pietiks)

    apraksts: wnk lēni bēru spaidot mouse 1. Domāju ka mikado laikam nobanoja dēļ tā ka kaut ko ar acu kaktiņu ne tā saskatīja, nepavērojot tuvāk, jo nekas tāds man tur nebija. (itkā)

  18. Ko es saku ka wnk odigy nevar normāli paspēlēt. Pagaidām esmu izdomājis tikai pāris taktikas, kuras darbojās tajā murgainajā mapē, ja neskaita defaulto kemperēšanu.

    Iespringšana nav pareizais izteiciens, drīzāk lunatisms. Odigy spēlējot es jūtos kā mēnesērdzīgais, jo tas viss kartes zīmējums ir murgains. Tunelis, restes, viens stāvs, otrais stāvs, papildus kāpnes, otra kāpņu telpa, lūka, utt un tik turpināt - spēlētāju vaktēšana uz skaņu un pozicionēšanas plānošana, taktikas - 3 mana spēlēšanas stila pamatelementi izdrāzti. Pasaki ka es varu tādu mapi arī normāli spēlēt, ņemot vērā to ka mans skils odigy mapē nespēj sasniegt pat 50%.

    • Like 1
    • Downvote 1
  19. Cik cilvēku tik viedokļu, huh... Ja tu domā tikai par to kā tev pašam personīgi tās mapes patīk tad jā. Bet pamēģini apskatīti šīs mapes no plašāka skatpuntka. Pubā var spēlēt visus crapus, teorētiski, taču protams ka patīkamāk būs spēlēt mapes, kuras sagādas mazāk galvassāpes. Kad tu domā ka tu de_odigy piedzimsti rusha pozīcijā un beigās atskārsti ka pretinieks pa defaultu skrienot var centru ieņemt ātrāk nekā tu tad tas neko labu par mapi neliecina.

    Ja vēl serverī būtu daudz skiloti spēlētāji tad vēl būtu vērts ko mēģināt tajās švakajās mapēs izdomāt, bet ja švakā mapē spēlē švaki spēlētāji, tad nekāda baigi interesantā spēlēšana vairs nesanāk.

    de_aztec ir sabalansēts jebkurā gadījumā, teorētiski. Problēma ir tajā vai spēlētāji spēs sadarboties lai izmantotu mapes priekšrocības, jo tā ir vairāk 2x2 turnīriem piemērota mape, nevis mape 20 spēlētājiem.

    edit: GooD`MeN, jāāāā kā tad, tas ir tas ko tu domā.

    Ko lai saka, pokemonu faniem patīk pokemonu mapes... Pats vēl šodien sūdzējies par mani ka es laicīgi nesadarbojos, bet atvaino, es sēdēju centrā un centos izdomāt kur atlikušie ct atrodās un itkā dzirdēju ka viens kkur tur itkā un man smadzenes uzlagoja mēģinot izdomāt kurā stāvā, kurā pusē un kādā virzienā viņš tur varētu būt.

    • Like 1
    • Downvote 1
  20. Mēģināšu būt lakoniks.

    Kas tas par mapciklu, kurš parādās rakstot konsolē votemap? Nez kur var sameklēt pilnu mapciklu, tāpēc rakstot šo savu atskatu par gigna mapciklu mēģināšu izmantot atmiņu, lai pieminētu mapes, kuras manuprāt noteikti vajadzētu aizvākt no mapcikla un kāpēc.

    cs_havana - vissliktākā defaultā ķīlnieku mape manuprāt. Ir jēga turēt mapciklā?

    de_odigy - odishs varbūt to mapi ir taisījis, bet tas nenozīmē ka mape ir spēlējama. Šī jebkura gadījumā nav izdevusies mape viņam. Otrā stāva tumšie tuneļi visu laiku maisās dēļ tā ka tas maisa saprast no kura stāva skaņas nāk, dēļ tā restotā loga un nesabalansētajiem atzariem, kur no abām pusēm var pretinieki gaidīt. Apakšstāvs arī nav sabalansēts. Īsāk sakot, wnk pokemonu mape ar labu grafiku, kurā nav domāts par gameplay. Spēlēt jau var, bet cs mape tā nav.

    de_vertigo -nesabalansēta mape, kurā pastāvīgi maisās skaņas no viena stāva uz otru, kur pastāvīgi jādomā vai radarā atrodamais puntks ir vienā stāvā vai otrā, kur pastāvīgi jāpieskata tā lūka starp vienu stāvu un otru... Ir vēl spēlējama karte gameplay ziņā, bet tā nav laba cs mape jebkurā gadījumā. Kāpēc nepiemērotu mapi turēt mapciklā?

    Protams, vēl tāda lieta ka par spīti mapciklā atrodamajām pokemonu custom mapēm nav iekšā labās custom mapes, tādas kā de_verso / de_cevo_concrete.

    Spēlētāji spēlē visu laiku, bet tas nenozīmē ka spēlējamības kvalitāte ir mērāma pēc spēlētāju skaita serverī.

    • Like 1
    • Downvote 1
×
×
  • Create New...