Jump to content
GIGN Forum

arvist

Mirstīgais
  • Posts

    369
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by arvist

  1. Man ir probleema ar Google Ads-

    Nju esmu savaa saitee ievietojis google ads, bet ierasto google ads vietaa saakat ar naakamo dienu saaka raadiities shaadas reklaamas ( ka ir attachmentaa ). Neveru saprast, kas prav vainu, jo $$ par klickoshanu arii nenaak. Varbut kaads zin atbildi un var paliidzeet?

    P.S. sry par pareizraxtiibu

    google.bmp

    post-5858-1204310815.png

  2. vnk izveido modeli un tad ieliec vinju un uztaisi vnk vienu laukumu ( kluciiti,plakni ar sehaam daljaam ). ja nemaldos tam vajadzeetu paaugstinaat fps nevis ta ka tev ka savilkti tik daudz entities ( ja ta vinjus sauca). sen neesmu mapingojis.

  3. piekriitu visiem tajam kas bija par veco klasesbiedru satikshanu :D . Skolā jebkura gadiijuma ir labaak par darbu! un jaa straadaat varees visu muuzhu a skolaa iet gan nee ( pamatskolaa) visaadaas kolezhaas kaut liidz naavei :D Nju domaaju ka manas domas saprataat!

  4. Man tagad ir radusies vajadziiba peec LINKIEM bildee noraaditajaa vietaa ( bildi pievienoju pie attachment ). Skatiijos caur Admin CP bet nevareeju atras iisto vieto kur to raxtiit. Varbuut vienkaarshi esmu palaidis garaam. Bet ja kaads zin kaa to var izdariit luudzu paliidziet.

    DreeSoWe

    post-5858-1182871230_thumb.jpg

  5. leak laikam nav, jo neraxta, KA TAADS BUUTU. bet tev ir par daudz *.wad pievienoti! vinjah raxta, ka max ir 8 bet tev ir 10 *.wad. un veel tie divi *.wad kurus esi veidojis pats (laikam pats) ir par lielu -

    - Warning: Larger than expected texture (348972 bytes): 'SPECIAL_THANKS'

    - Warning: Larger than expected texture (348972 bytes): 'THANKS'

    vismaz man taa liekas...

    izlabo tos siikumus un meegjini veel.

    EDIT: Sry kameer raxtiiju vincister jau paspeeja paliidzeet :D nju tad turies :)

  6. Hmm veelaak, kad manam pc buus atpakalj nets, tad nokachaashu shito garry modu, bet tagad varu tikai pariecaaties par bildeem kuras juus vareetu ielikt, lai es saprastu, kas tur iisti jaadara. smile.gif buutu pateiciigs.

    P.S. manupraat shis Topics ir nepareizajaa sadaljaa biggrin.gif nju domaaju, ka kaut kam taadam nebuutu jaabuut ieksh Kartes un to taisīšana. varbuut ieksh shii foruma - Counter-Strike & server mods/plugins. bet nejau zem Kartes un to taisīšana.

  7. lazda2 tev nju gan domas. biggrin.gif iisteniibaa shii topica veidotaajs nepiemineeja, ka lagi nav, ja tajaa serverii arii speelee tie 20 playeri laugh.gif . nju nez 128 ram? blink.gif Ehh nav ko te muljkjoties. vnk nopeerc labu pc ievelc labu netu un viss. nevajaadzees te nevienam neko pieraadit, ka tavs pc velk 20 slotus ar 128 ram un kkaadu smiliez.de_2524.gif netu...

×
×
  • Create New...