Jump to content
GIGN Forum

uuDEE

Mirstīgais
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1375 profile views

uuDEE's Achievements

Geks

Geks (4/23)

-8

Reputation

  1. Sveika tauta. Ir pienacis tas bridis, kad es esmu sanjemies uzrakstit foruma pieteikumu paaugstinaajumam.Veeletos palugt divas lietas.Pirma liela es domaju ir ljoti svariga,lai varetu aizvert muti tadiem cilvekiem kad aptik lamaties un lietot necenzeetus vardus,liidz shim izmantoju xnick gign(vienigais kick veids), bet tas nav tik efektivs, ja serveri ir briivi sloti.Otra lieta man personigi liekas mazak svariga un es to veletos palugt vairak tautas labumam un ta butu votemap komanda,jo diezgan biezhi no ritiem un ari cita dienas stunda paradas problema ar kartem,kur nepieciesama sii komanda,bet man ir tikai acc ar banu,kick,slay,slap un nakas spelet kartes kuras ir vai nu speletas vai nepatik tautieshiem un shadas situaacijas notiek uzlidojumi man ar jautajumiem par votemap iespeju,lai gan es vislaik esmu teicis, ka man taadas komandas nav. Ceru uz sapratni:)
  2. a es ierakstiju,bet man vinsh liek ieksha tik un ta 4 botus, mby PODBOT failos mainit kautko ?
  3. Sveiki! Es veletos uzzinat, ka var palielinat botu skaitu uz PADBOT, ja es iesledzu serveri un man ienak 4 boti ( es veletos lai ienaktu 7 boti).
  4. ja vel ir briiva vieta tad es varetu megjinat (apmeram 1-1.5gadi)
  5. iedo linku kur pilno versiju var novilkt nevis DEMO
  6. Tatad man ir tada liela probleema. Cs serveris vislaik stradaja bez problemam, bet tagad uzradas kaut kadi mozgeri kas ar DOS scriptu( pec visu teikta) karina man serveri nost, tjip serveris izsledzas bez nekadiem erroriem. Kads nezin kas tas pa criptu un ka vinju noblokjet?
  7. Host error couldn't get DLL API from .\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll gamedll_linux Kas varetu izraisit sho erroru?
  8. tagad kachajot amxmod redzeju tadu izvelni un nokachajot falu dabuju "amxmodx-1.75-cstrike_amd64.tar" , kam ir domata shi lieta , kuru es nokachaju , ta ir kaut kada oporetajsistema vai ari prieksh amd prochiem?
  9. es neprasu par pingu, bet servera fps, kas bez amx stav <100 un es gribu dabut vairak
  10. ar jaudiigu pc neko nepanaks un booster bez amx ar ineies, man vajag palielinat server fps bez amx un buustera
  11. Vai ir iespeja serverim palielinat fps > 100 bez amx & metamod paliidziibas
  12. nu man ar liekas ka kaut kads problemas jo uz servaka vel MU un ik pec kada laika vispar windovs error paradas , taka problema varetu but ari tur
×
×
  • Create New...