Jump to content
GIGN Forum

DeaDly

Mirstīgais
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DeaDly

  1. Lo4wis un 7sky*osaa liidzigi kexi kaa chuwis no 1.6 versijas,pec katras naves kads jels komentars,paradit savu gudriba kaut ari vinja ir pirmklasnieka liemenii.

    abi jau atravushi banus no manis,banoshu veel abus gudriniekus ja mutes netur ciet.

    • Like 1
  2. Kaada jega tev vispar dzivot tapat nospragsi!

    Atdzishos ka banoju aimerus un speederus,ir arii bijis kaads ar wh,

    Esmu jauns speletajs css,ar mazu pieredzi 2men. neprotu vel pagadaim atskjirt kkadus tur veel scriptus,bhop vai ko tur vel,tas ir piedodami,nevis blaut pa acc nonemshanu,priecajies ka es tads vsp tur esmu kas nobano kautvai to pashus aimerus.

    Ir citi speletaji kas var man pateikt kursh smird serverii,protams kuram katram neticu,nevis blaut serveri kad es neko neprotu vai nemaku acc nost tadam lai iet botus shauj.

  3. Shito kexu paziistu sejaa,viens no Bauskas labakajiem shaveejiem esmu kopaa speleejis netaa gan lanparty vins ir sevi pieradiijis manaas aciis un zinu ko vins speej izdariit csesaa.

    negribu nevienu slavinaat un celt aukstaak pa zemi,bet pa sho kadru esmu 100procenti parliecinats ka tur ir skilz nevis kkadi smirdiigi kubi.

    Ps. denja samierinies kad kaads ir labaaks pa tevi un pa mani ! :D

  4. Alwi lkm shoreiz buus kluuda no tavas puses,demo neesmu skatiijies bet zinu shito kexu diezgan ilgi un vins gignaa ir speleejis pirms gadiem 3-4 un gandriiz pat kluva par adminu,iisti neatceros kapec neadabuja,negribas ticet kad tagad lieto kkadus smirdiigus kubus vai ko tur !

  5. lielo zilo nekad neesmu atveeris valjaa mazo paris reizes izgaajis cauri un taa visu laiku tikai csdd lapaa mo4iiju,dienaa ap 30reizem,beigas jau atkariigs paliku no taa csdd kaa pc sleedzu iekshaa taa uzreiz pirmais ko daru csdd,bet nu vis murgs ir aiz muguras,tagad braucu kaa lielais ! :D:10cm:

  6. varu pateikt vienu ka no 1 janvara menti var noklausiities jebkuru telefon sarunu pie kaajas kaads tev pieslegums vai kaadu karti tu lieto,agrak lai to dariitu bija vajadziigs orderis un reals pieradijums,tagad katrs tiiko tikt pie vieglas pelnjas,tapec izmainjas arii likumos ! :)

  7. Nu pa shito galjaseedaaju nau ko teikt,neticu ka ir mainijies lai pierada ar speeli nevis ar tukhsiem tekstiem katraa roundaa vismaz 3 reizes vins kko uzraksta !

    Ja mees piedodam ezim par vinja agraakaam izdariibam,un iedodam acc,tad kapec pret H!vemind nekas netika dariits,vins ar savu vainu atdzina un centas visu veerst pa labu bet kaadam bija kkas pretii!

    shajaa situacija es esmu pret lai vinjam kko pieskirtu tas nebuutu godigi pret h!ve.

    Taa kaa liels pat LJOTI liels antirec ! :mIm:

    ps. ne man kko izlemt un teikt!

×
×
  • Create New...