Jump to content
GIGN Forum

uyinaators

Game Admin
  • Posts

    728
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by uyinaators

  1. Yeah right... 250k...

    ss.lv ir ~500 dzivoklu rigas centra price range virs 250k EUR. Vienigi problema ar 250k EUR ir tada, ka pie mana ienakumu limena banka tadu kriitu nedod (menesa maksajums pie 1000EUR).

    Latvija esot 4800 iedzivotaju, kuriem ir jamaksa solidaritates nodoklis (esmu viens no siem cilvekiem), tatad, 4800 iedzivotaju ar neto algu 2700EUR uz rokas vai vairak. Viņi videji gada pelnot 75k EUR (bruto), tatad videji 4324 EUR menesi uz rokas.

    Protams, ir ari cilveki, kuri neparadas sajos skaitlos (enu ekonomika un visadi super fancy uznemumu ipasnieki). Varetu reizinat so skaitli ar 2x so mums ir 10000 iedzivotaji, kuri varetu domāt par dzivokla/majas iegadi virs 250k EUR.

    Tagad mes vinus downcatosim, jo realitate 250k + kreditu dotu tikai kadiem say... 66% so cilveku (tadel, ka daziem algas ir par zemu, ka man, un piedava kritu tikai uz suuda 190k eur fucking max, bet citiem ir nelegali ienakumi) so mes paliekam ar teiksim... 6600 cilvekiem, kuri potenciali varetu but so 500 dzivoklu klienti.

    So far so good, bet es veletos velreiz samazinat so iedzivotaju skaitu - ne visi viņi dzivo/strada Riga un velas pirkt dzivokli centra, bus cilveki no jurmalas, Daugavpils, etc... Riga dzivo 30% Latvijas iedzivotaju. Es teiktu, ka sie turigie daudz vairak dzivo Riga, ka arpus Rigas, tadel es veletos reizinat ar 2x -> 60% no 6600 = ~ 4000 cilveku.

    Un te nu mes esam - 4000 potencialo pirceju un piedavajuma ir 500 dzivokli. Butu forshi, ja vien sie cilveki jau kaut kur nedzivotu!

    Beefs

    Vispar jau galvotajus ari var njemt, taka nemaz navajag tik lielu algu. Un ka ar tiem cilvekiem, kas perk dzivokli skaidra, sanjem dividendes utt. + vel arzemnieki, tas cenas tadas nebutu, ja nebutu pieprasijuma.

    Un pa ~200k ir diez gan daudz sakarigu maju Riga, un taa pati Marupe ir tur pat vien, it ipashi, ja stradaa paardaugavaa

  2. Raivi, Riga ires cenas nav 100-200 eiro, kaut kas daudz maz normals sakas no 300 eiro.

    Kontu, tu ar savu shemu esi nokavejis paris gadus, pirms gadiem 5iem, tas bija izcils plans, ja vel bija brivi nauda lidzekli, vareja pirkt dzivoklus izsoles, kreditus gan bija taa grutaak dabut.

    Tagad no taa isti labs biznes nesanak, var tikai ieguldit savu lidzeklus ar minimalu risku un salidzinosu ok ROI.

  3. BMW 525d-530d? Vai tie tev neinterisē kā suga? :D

    Man principa nav iebildumu ne pret vienu konkretu marku, bet nepatik bmw universali vizuali. Vispar neesmu izveligs :) shobrid saportu, ka tiri labi patik Avensis, Superb, A6, XC70, Outbacks, (un kaudze ar SUV) bet ari saprotu, buzhetaa ~10k un izlaiduma gads >2008, es varu dabut tikai normalu Avensisu vai Superbu.

    ps. kas ir ar Hyundai i40, liekas tiri simpatisks, nez kas daras ieksha ?

  4. Ford mondeo ari bija viens no variantiem, bet sievai vizuali nepatika, takaa tas tika atmests :) bet jaa mashina esot ljoti laba.

    Ja, butu jauki, ja tu uzjautatu par Avensis vai Superb (audi esmu atmetis), adas salons, universalis, velams automats. 2.0-2.4 motors.

    ps. Man likas, ka auto iegadaties ir vieglak.

  5. biju paskatities to Skodu Superb, pardodas placi, vizuali jau laba, bet nu uz diagnostiku vest nedot, saka, ja vajag, lai izsauc uz placi, attieksme protams tada, it kaa man baigi vajadzetu to mashinu, un vinjam nav intereses to pardod.

    Sasijas numurs:TMBJF93T0C9006202, Botam bija taisniba, tas autodna izmesta nauda.

    Tas VAGCOM jabrauc uz vietas pieslegt pie a/m ?

    ps. uzzvaniju uz Karl motors, tur izpalidzigi cilveki, pec shasijas nr. uzreiz pateica, ka pedejoreizi bija sevisa 2015 feb. noskrejiens tad jau bija 285k. ok, paldies :)

  6. Par Toyotam neko sliktu neesmu dzirdējis, bet ja tomēr skaties uz Avensi, tad līdz 10k vajadzētu skatīties uz pilnāko komplektāciju (elektrisks ādas salons, navigācija, atpakaļ skata kamera utt.). Kaut kas līdzīgs šim. https://www.ss.lv/ms...sis/bihleh.html - šim konkrētajam, es domāju, mierīgi zem 10k nokaulēsi.

    Braukšanas ziņā Audi A4 būs foršāks, bet labu Audi būs grūtāk nopirkt. Avensi vēl dabūt pie kādiem dīleriem Amserv vai Wess kur ir zināma vēsture utt.

    Vēl labs ir Tom. minētais variants, bet patēriņa ziņā sanāks diezgan. Kā arī līdz 10k Tev būs jāskatās uz stipri vecāku gadu, kā Avensim vai A4. Attiecīgi nobraukums lielāks utt.

    Kā vēl vienu variantu varu ieteikt Škoda Superb. Cena forša, ļoti labas komplektācijas var dabūt. Ir dieviem pazīstamiem šādi aparāti - atsauksmes esot ļoti labas. Ekonomisks, daudz vietas. Vizuāli ņemams ir tikai un vienīgi universāls kas Tavā gadījumā ir ok. Tipa kaut šadu var skatīties. - https://www.ss.lv/ms...erb/bedgeh.html

    Izmisuma gadījumā ņem šo BMW X3/X5 un Land Cruiser miksli - https://www.ss.lv/ms...hers/hejef.html

    :D :D

    Jaa, Skoda Superb ari tiek izskatits, kaa variants, tikai tavam minetajam modeli biedee tas nobraukums, Skodas parasti naak no uznjemumiem, kur tiek izsmantotas kaa darba mashinas, un es ljoti labi zinu, kaa cilveki izturas pret darba mashinaam :) .

    Un ta baltaa Toyota ir laba, tikai tur ir d-cat motors, ko iesaka labak nepirkt - http://www.whatcar.lv/jauta-ekspertiem/1926/toyota-avensis-d-cat-d4d-dzineji

    Ko sakat par Audi A6 2.7 TDI ? - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/a6/bchno.html

  7. Gribu iegadaties auto, vajadziigs pietiekami ietilpigs, lai var ielikt ratus u.t.t, tapec sliecos uz univesali vai SUV, ieprieksh dzive bijusi pieredze tikai ar vienu a/m, tapec saprast, ko pirkt, ir gruuti. Gribu adas salonu, velams automats, motora tilpums ~2.0-2.4, dizels vai benzins nav tik butiski. Cena ap 10k.

    Shobrid sliecos uz:

    Toyota avensis, labas atsauksmes no drauga, kam ir shads auto, ir ok vizualais - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/toyota/avensis/efgni.html

    Audi A4 , nu dikti patik tie s-line modelji, tikai vai tie ir piemeroti LV "lieliskajiem" celjiem, un eksplotacija varetu butu stipri dargaka kaa tai pashai Toyotai

    https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/a4/cefln.html

    Ko juus, gigna auto guru, izveeletos manaa vietaa, ludzu pamatot?

    Paldies

  8. Varbuut kads velas iegadaaties ipad pro 128gb, sanjemu uz ziemassvetkie, kaa davanu, es lietojis to 3 reizes, 4 meneshus nav iznjemts no kastes. Par cenu varam vienoties. Labprat iemainit pret kaut kadu LENOVO ThinkPad (vai alternativu) ar normalu OS.

×
×
  • Create New...