Jump to content
GIGN Forum

Temdems

Mirstīgais
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Temdems

  1. Iespējams nepareizā konekstā to pasniedzu. Bet tas nebija domāts kā apvainojums, tas pats kas, aizej ieelpo svaigu gaisu.

    :D:D:D ok!

    Tu nopietni? Es nevaru saprast man smieties vai raudāt..

    Kāda starpība, kas tas ir.. visi vienā maisā tik un tā.. Tev tiešām ir 23 gadi? Man žēl Tevis sāk palikt.. :baby:

    Paklausīšu Tev un pazudīšu.. Turies :thumbsup:

    Leave!

    Ar katru postu Tu apkauno sevi ar vien vairāk un vairāk. Vismaz piekāpies un atzīsti, ka tu esi pilnīgi debīls daunis.

    Grbi dzirdet? Tu esi pilnīgi debīls, ja citus sauc tādos vārdos!

  2. 1. Novelc raroto failu.

    2. Atzipo to.

    3. Atver atzipoto mapi un parkope failu uz css sples csstrike mapi.

    4. Uzspied raname uz šī faila un nokopē faila nosaukumu piemeram gign vinjs bus apmeram šads 2014-02-20-1813-de_inferno.

    5. Atver CSS un konsule raksti playdemo nokopetais texts no faila!

    6. Atveras demo, spied kopa shift un F2 un atversies mazs logs lai vari paatrinat demo vai parlekt uz vajadzigo vietu!

    7. Raksti r_drawothermodels 2, ja peti čiterus, kas brauka pa sienam u.t.t!

    Gan iebrauksi!

    Kautka tā es to daru, varbut kads to dara savadak, bet +/- man viss sanak!

  3. Diskutēt ar tādiem kā Tu ir bezjēdzīgi.. un šis nemaz nav jāpamato, tas ir fakts!

    p.s. Aizej labāk paskaties vēl kādu sēriju ar digimoniem..

    Seriously? photo-35294.jpg -> :slap:

    Veci tad nediskutē un pazūdi! Jo tāpat no Tevis šeit nav nekadas jēgas!

    Tas nav digimons čali, tas ir Goku no spēles Dragon Ball Z, ko protams neznaji! (apēd augšā)

    Es uzskatu ka tev vaidzīgs LIELS ATVAĻINĀJUMS! A un apmeklēt kādu ārstu vai psihologu!

    p.s. Tu esi vienīgais cilvēks ko es pusotra gada laikā redzu rakstot tādas glupības...

    Neuztraucies par mani, manu atvaļinajumu vai psihologiem, jo man visa dzīve ir viens liels atvaļinājums tas saucas PARTY HARD MATE AND FUCK OFF un psihologu vai psihoterapijas man nav vajadzīgas - tas nelīdzes tam, ka isakos skaļi!

    Ja tu uzskati, ka otrs isaka savu viedokli par glupībam, tad lai tā arī būtu! Tava dzīve dari, ko gribi.

    Man šķiet tieši otrādi "Temdem". Tu pats nesaproti uz ko uzsvaru liec vai kā? Te neviens nevienu neaizstāv, bet Tu konkrētajā situācija prasi moda atvaļinājumu. Esi mēģinājis sazināties ar viņu personīgi, vai savādāk? Ja jā, es tiešām gribu dzirdēt kā, un kādas atbildes ir bijušas.

    Tev šķiet? Tītaram arī šķita pirms nonaca zupas katlā! Kā es nesaprotu uz ko lieku uzsvaru? Kas tu Latviski lasīt vairs nemāki? Tur skaidri un gaiši rakstits, ka mani rupji sakot pisina arā un cenšas padzīt no GIGN ar kautkadiem viltus sacerētiem textiem par wh! Jā es uzrakstīju MADDN vēstuli, bet negaidīju atbildi un iepostoju šo!

    Tu esi smieklīgs čalīts, Temdem.

    Man prieks, ka Tev prieks. Peace.

    nahuj? nahuj man atnākot mājās ir jālasa šis mēsls? nahuj?

    1. Nenāc mājas, gan ir labākas vietas, kur Tev aiziet. 2. Pārdot vai izmet arā pc. 3. Temdems topikus nelasi 4. Adminiem nepienakas lamāties.

    Man šķiet tieši otrādi "Temdem". Tu pats nesaproti uz ko uzsvaru liec vai kā? Te neviens nevienu neaizstāv, bet Tu konkrētajā situācija prasi moda atvaļinājumu. Esi mēģinājis sazināties ar viņu personīgi, vai savādāk? Ja jā, es tiešām gribu dzirdēt kā, un kādas atbildes ir bijušas.

    Sodien 16:25 tu iepostoji šo! Pēc 17 minūtēm pienāca vēstule no MADDN, bet es jau viņam uzrakstīju 01:12 pagājušajā naktī!

    Kautkā intresanti, viņš man varēja visu dienu atbildēt, bet neatildēja, tikai pec tava posta!

  4. Vantuzis. - Ne dzēru, ne pīpēju atšķirībā no tevis - alkān. Es vienkārši dīvains pa dzīvi esu. Tev kāda problēma ar to?

    Vispār jau pajāt, ko tāds kaka, kā tu domā. Rakstu, ko domaju un kā ir atšķirība no lielākās daļas cilvēki, kas čuriņu ielaiduši biksiņās tirīc kādā kaktā un raksta dzeju par to.

    dienaszaglis - Es no 13 gadu vecuma līdz 20 gadu vecumam esmu izbaudījis ielas dzīvi un neviens vecāks man klāt nestāvēja un neko nedeva. Man neliekas, ka kāda šāda tipa persona, kam ir līdziga dzīve bijusi ir izlutīnats un pats arī neēsmu! Drīzak, jau tu pats esi izlutināts sīcis, kas kādam no šiem Adminiem ir baigais čomiņš.

    sluT - Tavs segvārds vien izska daudz par Tevi - Maziņš puisītis, kas iemacījies jaunus svešvardiņus!

    Edit: ooooou sorry, neēsi maziņš, esi vecāks nekā es (my bad), bet tā pat, vienīgais ko TU un TEV līdzīgie var uzrakstīt ir jēls sūds bez loģikas!

    l1nk1n - un pec tam izsmietu.

    Print'Screen - Kādam pirsti pa garu.

    LAVRx - Es sevi nedzenu kaunā, pēc kā Tu to spried? Pec tā, ka es postoju savas pretenzijas/domas pret konkrētiem indivīdiem, kas pilda savu darbu nekorekti? Tad jau es vairs nedrīkstu runat, jo visu ko es rakstu/saku ir apvainojums man pašam! Es esmu saņēmis cieņas aizskarošus apvinojumus par to, ka čītoju un par to arī es tagat runāju! Padomā divreiz pirms lieki raksti.

  5. | BAN ID: 9481

    | ADMIN: ForesT

    | BANNED NAME: 85.254.62.229

    | BANNED IP: 85.254.62.229

    | REASON: wh

    | TIME SET: 2014-03-03 21:30:57 (20 hours 3 minutes ago)

    | EXPIRE: Never

    | More info: http://www.gign.lv/ban/9481

    ______________________________________________________

    Niks: Temdems

    Datums: 03.03.2014

    Laiks: ~19:40

    Karte: de_cbble

    Demo http://cookie.gign.l...31-de_cbble.zip

    Stati: http://stats.gign.lv...nfo&player=2070

    Čīti: WH

  6. | BAN ID: 9481

    | ADMIN: ForesT

    | BANNED NAME: 85.254.62.229

    | BANNED IP: 85.254.62.229

    | REASON: wh

    | TIME SET: 2014-03-03 21:30:57 (20 hours 3 minutes ago)

    | EXPIRE: Never

    | More info: http://www.gign.lv/ban/9481

    ______________________________________________________

    Niks: Temdems

    Datums: 03.03.2014

    Laiks: ~19:40

    Karte: de_cbble

    Demo http://cookie.gign.l...31-de_cbble.zip

    Stati: http://stats.gign.lv...nfo&player=2070

    Čīti: WH

    Ne tur ieliku! dzest lūdzu!

  7. Es nevelos te vairs nevienu apdirst, bet tomēr izņēmums būs jāpieļauj! Jau otro reizi man tiek uzlikts kautkads mistisks bans, par kautkadu WH ar pašizdomatiem sacerējumiem!

    Un vēl jautā vai man kauna nav, vienkārši WTF? Šīs personas no kādas pasaules nāk, tā šķiet, ka css nav spēlējis gadiem, bet redzēt redz visu! Un saka, ka man demo redzams, ka es izlienot no stūra tieši mērķēju uz pretinieku! Kur nemaz ta nav un visu var sīki un smalki redzēt ar r_drawothermodels 2.

    Es uzskatu, ka Maddn. ka adminam būtu jadot atvaļinajums, jo viņa tiesāšanas spējas ir apšaubamas un vērtēšanas koeficents arī ir uz 0 nerunajot par to, ka šī persona nespēlē vai nav spēlējis CS:S jau kadu laiku.

    Pagaidām par citiem neizteikšos, bet gan jau tam arī pienāks laiks.

    JA ARĪ UZSKATI, KA MADDN VAI KĀDAM CITAM ADMINAM BŪTU JADOD ATVAĻINĀJUMS VAI JĀATŅEM ACC TIESĪBAS, LUDZU ATBALSTI MANI, LAI MĒS VARAM ATVAĻINĀT ŠĪS NEGATĪVĀS PERSONAS NO VARAS UN VIŅU IEGRIBU PILDĪŠANAS!

  8. nu nez, man liekas šita ir 50% ir diršana, reali zinamam cilvekam nodara smagus miesas bojajumus un bonusa pakjer iphone, a hulji neko neatrod?! pat tas suda find my iphone vai ka nestradaja.

    Telefonu var ātri atbloķet(nomainit imei) un pat gailis pakal nedziedas! + Ja pirkts NAV Latvija tad arī neatradis vissticamak. Jo par atrasanu atbild LMT vai TELE2 vai vienalga kads operators vai izplatitajs! Tev nozog trubu, pirmais kas jadara ir jaiet uz menteni jaraksta iesniegums un ar iesnieguma kopiju vai kautkadu tadu papiru tev ir jaiet pie izplatitaja, operatora, kas tev so telefonu ir pardevis. + pluss jaraksta iesniegums par nozaudeto telefonu u.t.t! vinjiem bus visi tie papiri un tad tos vinji nodos policijas rokaas un viss parejais ir atkarigs no viniem! Mans minejums ir, ka 1 no 100 telefoniem tiek atrasts.

    un ja ta programa ir uzinstaleta telefonaa tad vinu var vnk izdzest, kaut ar restore settings!

  9. trademark iesaku vnk NOPIRKT unban, jo izskatās, ka tieši to viņi cenšās panākt, jo kad ir jaatzīst savas kļūdas un jāliek unban, tad neviens nereaģē - saku no pieredzes! Tāds admins, kā bullseye*, nav sasniedzis tādu spēlēšanas līmeni, lai vispār varētu spriest k-ko par čītiem!

    P.S. Un Tu Temdem, ar savu ti*** viedokli beidz piespamot forumu. Par Tavu komentāru, attiecībā uz manīm, vispār neizteikšos :D

    Kā teiksi priekšniek!

  10. Policija Tevi noklausas, ja esi up to something. Esi ganksteris, esi aizdomas turamais slepkaviba, esi policijas redzes loka par narkotiku tirgosanu un tadam lietam.

    Ja ne tad viniem nav nozimes tevi noklausities, ja nu vienigi politisku apsverumu del. (taisi politiskus skandalus, doma par valdibas gasanu un taa talak!

    Ka atpazit ka tev noklausas ir vienkarsi: pazvani uz savu nr un jaa pirms papacel telefonu ir tada divaina skanja ka maza cerkstona vai vnk liekas ka kads pievienojas tad tevi noklausas, pluss visas sms tiek kontroletas ar atslegas vardiem ka zalite u.t.t kurus policija zina un tos un vini izmanto ka atslegas vardus sms kartoteika! vnk searc un ja atrodas sms ar tadiem textiem tad ir cilveki kas iet vinas parlasa un analize! plus ja nodarbojies ar melnam lietam, parsutot numurus lieto nules vieta o burtu vai ciparus raksti vardiem! Vai vnk iegadajies kadu vecu nokiju kuru nav iespejams noklausities, vai bleckberry vai ko tadu! aamen, !

    un ja operatora vai sim mainisana ari darbojas, bet ne uz jaunajiem smart founiem vai tiem kam nets un gps ieksa!

    GPS ir viss sliktaka lieta kas var but telefona, vini var noteikt tavu atrasanos vietu!

    Ja kautko fiire, tad nenem telefonu lidzi atstaj majas, bet ja panem tad braucot ejot inem bateriju, lidz tu atkal esi drosiba, un nekada gadijum tu vinju neliec atpakal tur kur tu firee geelas! jo vinjiem ir kaarte pec ka vinji skatas, teiksim marsruts, tgt tu esi aspazijas iela un iznem bateriju un sim, pedejais punkts karte un tgt tu ieliec vinju brivibas iela tada un tada adrese, nakamais punkts karte un pec ta vinji sak analizet kur ir tavs dileris vai vienalga ko tu fire lai tevi noklausitos!

    aptuveni ta, varbut kkas ir nepareizi, informacijas kluda, bet pec ta ja vadas, tad nekas slikts nenotiks un aiz restem nenonaksi!

  11. Neesmu skatijies tavu reportu.

    Zinu! Tas ta visparēji! Vienkārši, kad gāja tas tracis par mani un acc un beigas banu dabūju, tad Maddn skatijās to reportu un neko ķipa neredzēja, bet lūk pec mazāk kā mēneša Tu esi viņu nobanojis!

    Ir vēlviens tāds kadrs uz ko palūkšu pieverst uzmanību kad esi serverī - BambuSS ex vantuzis.(registretajs profils gign.lv) viņš kautkad pats pateica, ka 12 gadu laika neesot pieķerts pie čitosanas un teica, kadēļ lai tas notiktu tgt! ķipa caur puķem teica! Un pārak bieži ir wh momenti, runaju tieši par to ka caur durvim hedaas mauc!

  12. Liekas, ka nemaz neesi skatijies demo, tik uzreiz nobanojis!

    Kur, kads izskaidrojums par ko bans ? Pec kādām normam vadijies?

    Es ar tevi speleju gandriz katru dienu serveri, bet tad tu neko neredzi, bet lidz, ka viens jampampinjs, kas pats ar wh skraida rinki ieliek reportu tu uzreiz pasaki paldies un uzliec banu? wtf vecit?

    NOSKATIES DEMO, ar un bez to draw vai ka vinju tur sauca ar palelinajumu un bez!

    Vēljoprojām gaidu!

    Varbut ir kāds cits kas var ievērtēt demo?

  13. Jau oro reizi! Kas tas pa sviestu? atkal varbut pa kadu konteneru esmu uzsavis? vai kkas tads? kur tur wh?

    | BAN ID: 9481

    | ADMIN: ForesT

    | BANNED NAME: 85.254.62.229

    | BANNED IP: 85.254.62.229

    | REASON: wh

    | TIME SET: 2014-03-03 21:30:57 (20 hours 3 minutes ago)

    | EXPIRE: Never

    | More info: http://www.gign.lv/ban/9481

  14. Harijs Tosters Un Terminatora Predatori. The Quest For The Ultimate Choonsey Survivor Armor

    Tur taaaltaaaltaalaja valsti reiz dzivoja viens kapteins seržants Harijs Tosters bij vin vards.

    Vinš izdomaja, ka vinam vajag shinny armor, jo grib klut par visa ganampulka pavelnieku,

    ja bus ieguvis Ultimate Choonsey Survivor Armor vinš vares kontrolet ganampulku ar Politiku.

    Vinš paaicinaja tris savus labakos virus lai dotos Qusta pec Ultimate Choonsey Survivor Armor.

    Viens bij varen noaudzis liela paskata zellis! Otrs tads tramigs visu laiku,bet trešais gan bija baigas plesejs.

    Tikai dažus Harijs bija izveleti par ahunaijiem caliem un šie bija vini Terminatora Predatori, kas dosies qusta pec shinny armor.

    Vini augu dienu dzivoja pa visadiem advenceriem un tapec viniem nebija nekadu problemu ari ar šo advencer questu.

    Harijs Tosters Un Terinator Predatori devas cela, bet vini nemaz nenojauta, ka vinus gaida tads ritens.

    Vini paklupa un iekrita nakts krekla, vana, gulta slapja pamodas. Vini questu patrauca, jo bija jaižave vela.

    So shinny armor vel gaida Harija Tostera atnakšanu!

  15. Tikko serverī esot spēlēja Juminels kkāds. Spēlē normāli, galvās liek, mīnusus rauj. Nomaina niku uz RATATATA or smtn, pēc tam uz J. Nosmērē kkādus mīnusus, visus galvās, Temdems un vēl kādi 2 saka ka aims un wh čalim ir.

    Temdema reportus skatīties negribas, vienu noskatījos, čalis tīrs.

    vantūzi arī cik esmu skatījies, kamēr beigts, neko pārdabisku redzējis neesmu. Ir draugos ar radaru un skaņu, tas arī viss.

    Temdems sāk atgādināt TRAMERS`u ! :D

    Es teicu ka liekas ka wh, bet neko 100% neteicu, teicu lai paskaties! nu varbut ari teicu, bet taka tu serveri biji ipasi nestresoju! Nezinu ko tev kas atgadina! bet reporti cik saprotu ir jāizskata, ja ne tev tad kādam citam, ne ta? savādak jau kpc esat admini ?

    lol

    kkas neta???

  16. Pīrsings mēlē tikai ar četriem soļiem!

    Paņem rusainu naglu, gaļas dēliti un āmuru!

    step 1: Sausa anestēzija - ietriec ar āmuru pa galvu, ta lai nereaģē.

    step 2: izvelc mēli no klienta mutes un nostiprini to pie gaļas dēlīša!

    step 3: Pāņem naglu un āmuru un izsist naglu cauri mēlei.

    step 4: Kad nagla cauri mēlei, paņem un noloci to.

    Pīrsings gatavs.

×
×
  • Create New...