Jump to content
GIGN Forum

IndeM

Mirstīgais
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by IndeM

  1. Man ir bans, bet tas tika uzlikts nepamatoti

    Tev ir 30 dienas, lai pierādītu savu nevainību, izveidojot sūdzību, kura satur tekstu no konsoles ar bana informāciju kā arī ar linku uz demo failuar konkrēto brīdi, kur norāvi banu. Demo faili ir pieejami iekš demo failu arhīva un parādās pēc kartes nomaiņas, kuras laikā tika saņemts bans. Lūgums norādīt precīzu raundu, kurā tiki nobanots, lai atvieglotu adminiem dzīvi...

    Ja 30 dienu laikā netiek iesniegta sūdzība, tad bans tiek uzskatīts par pamatotu! Šajā gadījumā neatkarīgi no situācijas uz tevi tiek attiecināts šīs sadaļas trešais punkts.

    Demo failu arhīvi:

    Nav tur demo, kas bijs pirms 39 dienām, tas ir tas, par ko iepriekš minēju. Pat ja būtu, nav ne jausmas kāda bija mape un laiks, jo neesmu spēlējis.

  2. Mēs nezinām kas Tu esi, rīt palūrēšu demo.

    Ja dzīvo vēl vecajā 1.6/css paaudzē, tad nezināsi. Gadījumā nebija tā, ka demo saglabājas 30 vai cik dienas? Bet bans pirms 39 dienām. Paldies.

  3. Nebiju css spēlējis like vairāk par pusotru gadu, šodien ieinstelēju un uzmet šo, yo

    +-[Access denied]----------------------------------------------

    | BAN ID: 20904

    | ADMIN: 3G!L5 6!K5

    | BANNED NAME: 212.93.115.116

    | BANNED IP: 212.93.115.116

    | REASON: wh_again

    | TIME SET: 2015-01-18 20:48:03 (39 days 20 hours 16 minutes ago)

    | EXPIRE: Never

    | More info: http://www.gign.lv/ban/20904

    +-------------------------------------------------------------

    Un, ja šeit vispār kāds zina, kas es esmu, tad zinās, ka es spēlēju full time csgo. :)

  4. tas esot vecais myXMG sastāvs, tā vismaz cilvēki HLTV teica.

    vēlviens jautājums? ingame leaders kurš jums ir vai arī kurš callo taktikas/mid round callus? tīri interesei, tieši tāpēc prasīju par image, tomēr pieredzīte viņam ir.

    es pieslēdzos tikai inferno beigās tieši pie vāciešu comebacka, tāpēc neko daudz neredzēju. Tā prieks skatīties bija, domāju ka neviens nevar noliegt, ka kaut ko tomēr saprotat vairāk kā mēs pubā.

    veiksmi nākotnē, tomēr drusku interesantāk betot uz vismaz dzirdētiem/redzētiem spēlētājiem :)

    šodien VP/Titan, ieteikumi? value stāv virsu, nevaru tik izlemt.

    Mums in game līderis ir "uuDEE", mid roundā palīdz arī Flushed's, kurš pieliek vislielāko effortu saistībā ar komandas spēli, taktikām.

    • Like 1
  5. Malači, spēle bija laba, tikai prasijās nedaudz vairāk taktikas, kā piemēram myXMG inferno B sameta smoukus un jus ta zaudejat vismaz 2 raundus, kā arī dažas nevajadzīgas rotācijas kad bijāt CT pusē. Overpass varejāt ko interesantāku sagatavot, bet nu malači jūs esat.

    Tavs AWP bija tiešām bija labs, malacis! :)

    Par tiem 9 eirikiem skiniem ko uzmetu uz jums, p*h, lielāka škrobe, ka savējie zaudēja, bet nu cīnaties un uzvaras nāks un tituli birs kā lapas rudenī. ;)

    Veiksmi!!!

    Mēs jauno overpassu nebijām praccojuši ne reizi, un old overpassu praccojām pirms kādām 2 nedēļām, varbūt pat vairāk pirms ESEA spēles.

  6. bez nekāda sarkasma, prieks ka ir latvieši kuri tur raujas iekšā.

    pastāsti kaut kādu inside info.

    kādi plāni un cik reali sasniegt tos?

    sastāva maiņa? te laikam visrealāk, imho, pieminēt image?

    kāpēc zem skillz.lv, serveri sponsorē?

    atzīšos liku pret jums, bet nu laba spēle bija tiešām interesanti skatīties, rezultāti jau to tikai apstiprina.

    Plāni ir tikt esea main līgā, kur ir ļoti daudz labu, zināmu profesionālu komandu. Pagaidām spēlējam Intermediate līgā, par to visu var uzzināt esea lapā. Plāni ir būt Baltijas labākajai komandai, piedalīties visos iespējamajos Baltijas turnīros (Klaipēdā jau 1. vietu pacelām), kā arī pavasarī ir ieplānots piedalīties kādā lielākā turnīrā, tēmējam uz CPH games, bet jāskatās vai visi tajos datumos būs brīvi. Cik reāli sasniegt tos? Pa visam reāli, ja ir atdeve, motivācija, sapratne starp komandas spēlētājiem, jāturpina arī strādāt individuāli.

    Nebūs nekādas sastāva maiņas, pirms neilga laika nomainījām flexxch pret prelideN saprotamu iemeslu dēļ. image spēlē pokeru, un pat, ja viņš spēlētu tikai cs:go nopietnā levelā, mēs viņu neņemtu. Tam nav vajadzības, jo ar awp spēlēju es, ja vakar skatījies turnīru un citi neko negrasās un negrib mainīt.

    Zem skillz.lv spēlējam, jo viņi mums apmaksā dalības maksas online turnīros, arī šajā RGN, kā arī apmaksā premiumus ESEA, apmaksā lan turnīru izmaksas (viesnīca, dalības maksa, etc). Sponsorē arī CKRAS serveri.

    Mēs esam samērā jauna komanda. Lietuvas turnīrā spēlējam zem nGu.lv, kuri mums sponsorēja tikai ceļu, tāpēc aizgājām zem skillz.lv, jo bija izdevīgāk.

    Lietuvas turnīrs bija decembrī, un es pats piejoinoju komandai pēc GIGN/Capital neo turnīra, kur spēlēju zem mix komandas rollin, un Flusheds atnāca tikai kā (+) uz Klaipēdu, beigās sanāca tā, ka viņš spēlē ar mums komandā.

    Tagad vienkārši praccojam, koncentrējamies uz ESEA līgu un kaut kā tā. Vairāk par mums var lasīt pašā skillz mājaslapā.

    • Like 3
  7. Viss labi, bija maza likme uz jums, ja būtu ta būtu, bet tagad - nekas.

    Spēle bija laba, inferno CT varēja labāk, bet veiksmi nākotnē, vairāk piedalaties turnīros.

    Tavs awp ir sick! Malacis.

    Paldies. Šis ir tikai sākums visam, daudz jāspēlē, daudz jāpracco un vēl ir ESEA līga, starladder līga.

    • Like 2
  8. nez ko tu teiktu ja tev izagtu itemus, jo nebutu securitys...

    Uzliku uz complexity 4 centus, bija ta verts :D Bet ja ta padoma, sis ir ameirikas lans, un reali vini praccoja pirms sita, es domaju ka normali nospeles ari talak vini, ja ta padoma nav jau slikts teams...

    EDIT : esea kruti rada streamu ka komandas gatavojas, NiPam teamtalks, netcodam chalis gulj, un parejie kko ruka. VP tikai 3 chubaki sez, vispar interisanti skatities ka komandas gatavojas spelem, zel ka nedzird vienigi

    Nerunā to, ko nezini. Complexity spēlē šo turnīru gandrīz kā mix un pieturās pie savas spēles. Pirms turnīra viņi vispār nebija gatavojušies.

  9. Haha, piekrītu Lumpy par viņa postu pirmajā lapā. Netaisos es ne sveicināties ar Tevi, maddn, ne arī runāt, skatoties uz to, ka vienīgā labā īpašība Tevī ir tā, ka jēdz salikt pareizus komatus. No cs'a Tev nav ne saprašanas, ne arī skilla. Dažreiz brīnos, ka normāli kandidāti netiek pieņemti tikai tāpēc, ka Tu pasaki nē, jo gribi būt viens no tiek "krutajiem" kuriem ir access. Te ir bijuši daudzi normāli kandidāti, kuri labprāt palīdzētu, bet viņi neraksta pieteikumu tikai tāpēc, ka beigās būs "atteikts" no maddna, tikai tāpēc, ka maddn'am nepatīk viņa apģērbs, vārds, niks, ar kādu viņš spēlē. Vienmēr atradīsi iemeslu. Temdema iemeslu, kāpēc viņš ir tik saniknots, es saprotu, bet viņa paša skills galīgi neatbilst servera prasībām. Cheers.

    • Like 1
×
×
  • Create New...