Jump to content
GIGN Forum

_PUNK_

Game Admin
  • Posts

    208
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by _PUNK_

  1. Manuprāt rank sistēmas korekcijas nāk spēlei tikai pa labu. Lielāks challange. JEY jau monstrs, bet man no Supreme nacies nokrist 2 ranks. Taču tas savā ziņa priecē. Jo nu ja būtu ticis līdz Global, tad baigais fun nebūtu vairs!
  2. Tas būtu labs sižets "Degpunktā". Ar jaunieti "skamotāju" nežēlīgi izrēķinās Latvijas CS:GO komūnas dalībnieki
  3. LV puikas ar tiek hltv.org: http://www.hltv.org/news/15804-video-preliden-vs-bulgaria
  4. Man par scamm atbildeja 3 nedelas. Bet nu es katru nedelu viniem ko aizbliezu ka atgadinajumu.
  5. Es šovakar IN! Un globali - laba ideja!
  6. Neticās ka no steam pazūd! Parasti pazud tikai no CSLounge inventory! Gaidam video!
  7. HVN ieslēdz humorizjūtu, tas bija joke btw skins atguti!
  8. Es neesmu nekas izmekletājs Caps un arī neplānoju kautko te baigi izmeklēt! Šo postu liku kā GIGN admin, lai visus GIGN komunas dalibniekus informetu un bridinatu, ka izmantojot HVN jeb BOTā vardu un kurs ir GIGN admins tiku noskamots. Thats all. Ta ka nav steam chat history pieejama, tad pierdadijumi ir ierobezoti. Un to bilditi BOTa var uztaisit pat ne programetajs, ta ka to vari nemaz nepostot! Anyway - uzmanas!
  9. Šāda atbilde jau vien par ko liecina... Protams ka Tu pa taisno nebusi sanemejs Tad jau tas butu super dumb. Nez kapēc visu laiku mega aktivi piedavajumi notika uz kopā spēlēšanu, bet pēc scamm no sound, no replay uzreiz Away. Neskatoties uz to ka biji atkal online atkal nekadas reakcijas. Normali cilvekam butu savadaka reakcija uz nepatiesiem apvainojumiem. So bad ka never redzet chat history... Anyway, KUNGI uzmanas!
  10. Tiesi taa, sen zinams admin. Rakstija skaidra latviesu valoda. Chat vesturi uzreiz izdzesa. Tagad vairs neatbild. Sprieziet paši... Gribu atzimet ka pariti istus labu latviesu euro noteikti shemas beigas var dabut.
×
×
  • Create New...