Jump to content
GIGN Forum

kakiitis

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

kakiitis's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. nu ja ... kaut ari maz spēlētāju pat iedomāties nevari kādas te tiek stratēģijas kaltas ... es tikai piedāvāju. nevienam nelieku nākt un spēlet !
  2. Tur ir vairāki iemesli 1. tikko sācies turnīrs un daļa registreejas daudz veelaak nlai nebuutu jāčakarējas 2. Kad Tu guli ( ja esi no LV) US spēlē uz nebēdu. 3. Jāskatās vakaros , jo dēļ vidējā vecuma pa dienām visi strādā. Un jā, piemēram sho reizi cik es saprotu spēlēs tikai elitārākie spēlētāji , jo ir vasara ! tā kā nevar cerēt uz simtiem spēlētāju tapēc jau teicu lai atkarīgie gamerīši nemaz nesāk tērēt manu laiku un jautā tikai tādi kam ir interese vai nav laika stundām sēdēt pie ikariam vai wow vai velns zin kur vēl ! Tieši tagad runāju ar spēles radītāju par iespēju uztaisīt ingame Latviski. Par cik šo turnīru spēlēšu ar viņu komandā, tad visticamāk man tas izdosies. Es nevaru saprast kapēc neviens nav ienācis uz pieteicies no vecajiem LV spēlētājiem jo kādreiz letinju bij daudz , pat ļoti. un visi bij Cs spēlētāji .
  3. Spēle risinas pa kosmosu. Kolonizē planētas , tirgojies ar resursiem, meklē pretinieku mājas sektorus. Iznīcini kugus, planētas, probes. Taisi ierakumus visumā, nostiprini tos ar Fighteries un Mines! meklē artifaktus un atkal kādu iznīcini ! izklausās bērniskīgi , bet kā jau teicu tur vidējais vecums diezgan augsts, tad jau laikam nav nemaz tik bērniskīgi !
  4. Sveicināti ! Vēlos mazliet papopularizēt šo spēli, jo Latvieši izauguši un lielai daļai dēļ ekonomiskās situācijas valstī vienkārši nav laika , jo jāstrādā vairākos darbos, kā rezultātā esmu šobrīd palicis viens pats Tā tad! Latviešiem arī BIJA serveris. aat.netgames.lv varbūt kāds ir spēlējis. Alien Assault Traders is an online, web-based, turn-based strategy space trading game forked off the source of both BlackNova Traders (BNT) and Nova Gaming System (NGS) and inspired by the popular BBS game of TradeWars. Alien Assault Traders derived from NGS. In playing NGS we felt that the game we wanted to play was a different direction than what the author of NGS was going. We forked off NGS and derived the new game that we now call Alien Assault Traders. aatraders.com - galvenā mājas lapa http://main.aatraders.com - spēles daļa Viss ir pavisam vienkārši.Nekas nav jālādē un nekas nav jāuzstāda. Ik pa 3 mēnešiem sākas jauns turnīrs. Tāpēc spēle ja patīk praktiski nevar apnikt, pats spēlēju no kāda 2004 gada un vēl nav apnicis, kā rezultātā esmu diezgan labs spēlētājs. Ap 2004 gadu Latvieši vienkārši dominēja tur pār citām valstīm ! Nemelošu spēle ir mazliet sarezģīta, jo ir spēlētāji kas 4 gadu laikā nav varējusi tikt augstāk par 10 vietu ! Spēlētāju kopējais vidējais vecums ir apmēram 30 - 40 gadu ! Arī gados vecāki cilvēki no ASV spēlē neskatoties ka spēle ir pa kosmosu Ja gadījumā kāds izdomā ka varētu pamēģināt, es uztaisīšu FAQ latviski un pamācīšu. Vnk šobrīd ir tā ka visi ir sameklējuši komandas biedrus no savām valstīm un Latviešu nav ! Spēlēju viens. Ja ir kādi jautājumi vai kaut kas . Droši rakstat. Un jā - tur nekas nesprakst un nekādu uguņu nav , tā kā PRO geimerīšus netracēt .
×
×
  • Create New...