Jump to content
GIGN Forum

DRW Hockeytown

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DRW Hockeytown

  1. tiekamies 6dien ARENAA :) SHodien janjem 4pointi :) CSKA pagaidaam zaudee minskaa :)

    kopš kura laika 4 punktus dod par uzvaru... :) moš ja iemet 10 bankas, tad piešķir 1 papildus punktu.

    Viņš 10x ir teicis, ka nespēlē dēļ naudas un ja Rīga piedāvās viņam spēlēt viņš stabili paliks šeit.

    Viņš NHL 5 gados sagrāba 25 000 000 + , es šaubos, ka viņam tie 1,5 krata.

    To naudu jau viņš sen ir iztērējis... tas tak bija padsmit gadu atpakaļ... :) ko tu domā viņš naudu zeķē tur kā vecmutere :D

    K-kāds kāposts jau ir - nenoliedzami, bet nu šītā nauda jau ir Ozo golfa klubā un vēl kas zin kur.

  2. 1)Neviens jau nezinaja, ka Lauris būs savainots.

    2)Labi spelētāji nekad nebūs lēti

    3)Par budžetu jau sen bija jāsāk domāt, kā to palielināt - savādāk beigās nebūs ko samaksāt pašmājun 'stāriem", jo šamajiem jau ir piedāvājumi no naudīgākām komandām...

  3. Jā, bet Šupleram pakāsām... jāsaka gan, ka tas 5:3 powerplays bija tāds no pirksta izzīsts. Tas otrs noraidījums tak nebija nekas vsp... čista, lai CSKA var atspēlēties... :shit:

  4. Ča tauta - man kāds var pačukstēt kā var spreju uzlikt savējo iekš to cs, man k-kāda hērņa sanāk. Tip uztaisu failu uz bitmap caur paint, bet logo nerāda man un visu laiku k-kādas krāsas jaucās pa vidu - nu tās, kas random.

    Please help :giggle:

  5. Tātad atkal nonāku strupceļā, kad mans DM serveris ir miris un eju šaut GIGNā. Saskriens ar kaudzīti lietu, kuras manuprāt varētu piekoriģēt.

    Spawni. Tik jautri, ka 2 no 3 reizēm es mirstu TIKAI tamdēļ, ka kāds man piedzimst tieši aiz muguras un nosprayo. Nekādas prasmes un nekādi refleksi tev nelīdzēs. Tas ir pilnīgi tizli, ja tu mirsti no botas, kam pat tēmēt nevajag, nospiež peli un aidā. Varbūt ar spawnošanos ir iespējamas kādas izmaiņas? Kā tikko tu nomaini ieroci vai nospied reloadu tā precīzi aiz muguras vistizlākajā spawnā kāds piedzimst. Varbūt šo ir iespējams labot? Citos DMos spēlējot ar šādu problēmu nesanāk pārāk bieži saskrieties, bet šeit tas vienkārši besī...

    Naudiņas. Varbūt var pastumt maksimumu teiksim līdz tiem pašiem 99k. Ir grūti noorientēties vai tu esi pretinieku nošāvis vai nē, jo nepārtrauktā spama dēļ virsrakstu kur tu esi nošāvis pretinieku bieži vien saskatīt nevar. Tāpēc var redzēt, ka naudiņas iespīdas zaļā krāsā. Neko ļaunu šāda lieta neievieš, tikai mazliet atvieglo orientēšanos tajā vai kādu esi nošāvis.

    Damage done/taken huds. Absolūti nevajadzīgs. Okej, visi multikilli un ultrakilli tik ļoti netraucē. Bet tā kā man pārsvarā sanāk sašaut vismaz 6-7 cilvēkus un pa mani ir bliezuši vismaz 2-3, tad uz 800x600 rezolūcijas tas huds aizņem VISU ekrānu. Es ļoti šaubos, ka kāds skaita cik daudz dmg sadarījis pirms nomiris, tas ir DMs, tur tādas lietas neviens nelasa. Absolūti nevajadzīga fīča imho.

    Maplists. Sākšu ar 2 mapēm - estate un vertigo. Absolūti nepiemērotas mapes DMam. Varbūt tā ir gaumes lietas, bet šīs mapes ne bez iemesla nevienā citā DMā nav novērojamas. Tās tur nav spēlējamas. Ar laiku droši vien vēl kādai kartei uzskriešu.

    Daudzveidība. FFA, HS mode, pistol only mode. Modi uz votēm. Ik pa laikam uzmest voti, lai uz vienu karti ieviestu kādu no daudzajiem modiem. Neko pārspīlētu jau nevajag. Pāris reizes dienā uzmetot HS modu cilvēkus neaizbiedēsi. Tieši otrādi - piesaistīsi citus.

    Ja nemaldos jau labu laiku atpakaļ biju rakstījis wall-o-text ar ieteikumiem DMam, kuri tika ātri vien piemirsti un topiks nozudis nebūtībā. Varbūt šoreiz tomēr šo kāds ieraudzīs.

    Tā kā CSDM ir vienīgais CSa paveids, kuru es spēlēju, tad nu man ir samērā liela pieredze ar to, kas tad cilvēkiem patīk un no kā vajadzētu izvairīties.

    Cerēšu tikt uzklausīts!

    REC no manis viennozīmīgi - tikai davai vispirms ar tiem adminiem tiksim galā... :)

  6. hockey - daudziem jau pirms kada gada iedeva,paspeleja 2menesus aktiivi un tad visi nozuda

    Varbūt - tik sen te nespēlēju, bet nu šobrīd man škiet ir tā, ka to adminu nav vispār. Vajag aicināt pa jaunam pieteikties adminēt gribošos - lai kārtība atjaunojas. Teiksim ja no 10 adminiem 2-3 paliek, tas jau labi, no 20 tas jau dod 6 cilvēkus. Iedot acces jau nav tik sarežģīti, plus kā es jau iepriekš rakstīju, nav jāpieškir visiem, kas prasa, bet gan tiem, kas k-ko sajēdz no cs. Uz tiem noteikumiem jau var pievērt acis, ja tik slikta situācija ar adminēšanu.

  7. Redzams, ka centies aktīvi nodot čīterus un regulāri centies spēlēt.. Stundas nav daudz, bet tur tiešām ir baigā nekārtība, tākā man nav tur acc, tad nevaru palīdzēt arī reizēm ieiet ;)

    Bet par tēmu, atbalstu, vismaz kāds uzturēs kautkādu kārtību. :)

    Čalim 162 stundas online - tas skaitās maz... admina prasībām atbilst 2 čuvaki un vesels bars antiņu, kas niku nav izdomājuši un tāpēc player http://stats.gign.lv/csdm/index.php?q=&sort=onlinetime&order=desc

    200 stundas DM`a lai varetu rakstīt pieteikumu tas ir unreal.

    Lūdzu izskatiet pieteikumus ātrāk, lai vairāk cilvēku raksta - savādāk te nekas nemainīsies.

    • Downvote 1
  8. man nav acc tur, ta jau iejietu ari tur

    Labi tev nav acces šinī serverī - tas nozīmē, ka DM`a laikam adminu nav vispār. Nice.

    Cik skatos, tad pieteikumus uz ACC arī izskata zibens ātrumā - nu tipa tauta raksta pieteikumus k-ko domā, prasa acces, lai k-kā palīdzētu, a te visiem +/- pie kājas.

    Prasības acc arī ļoti auigstas:

    Nosacījumi:

    1. 3 administratori, kuri ir gatavi par tevi izteikties un atbalstīt tavu kandidatūru.
      Pie šī papildinājums :

      Teksti - gan jau kāds atradīsies, un "Es ceru, ka tādi būs" nederēs. Konkrēti administratori.

      Ja administrators nepauž atbalstu/tādu nav - pieteikums automātiski noraidīts.


    2. Nospēlēto stundu skaits, postu skaits, aktivitāte:
      • PUB/WAR3 - 400
      • CSDM - 200
      • TF2 - 300
      • CSS - 200

    Šie skaitļi nemaz nav astronomiski, ja tik tiešām GIGN ir favourite serveris; dienā nospēlējot 4h, 200h jau ir pēc 2 mēnešiem.

    Adminam jābūt ne tikai serverī, bet aktīvi jāpiedalās arī GIGN foruma dzīvē, lai sekotu līdzi notikumiem, tāpēc minimālais postu skaits - 50.

    Arī te es tā kā drusku papildināšu - tie pieci desmiti postu nedrīkst sastāvēt no spama, idiotisma un vārdiem "Jā", "KEWL", "LOL", utt.

    Tiks izvērtēta arī admina aktivitāte čīteru reportā. Par vienu no aktivitātes rādītājiem kalpos tas, ka niks forumā būs reģistrēts vismaz 3 mēnešus pirms tiesību prasīšanas. Citādi vari nemaz nesākt.

    Kamon - kurš gan tik daudz laika velta vienam cs... te praktiski jādzīvo, lai acces dabūtu. A man liekas, ka deļ šitā tagad DM`a vispār nav adminu. Ja es gribētu acces, es toč šito visu nedarītu. Lai nobanotu pāris tirliņus dienā (kad esmu online), kam acīm redzami čiti nav vajadzīga šita Jūras Kājinieku sagatavošana. Nav jau tā, ka uzturēt kārtību iekš DM`a ir mission imposible.

    Davai tak lai džeki, kas beiži kapā tanī DM`a raksta pieteikumus - un ja ir sakarīgs un kaut cik māk močīt, lai tak adminē - sliktāk jau nebūs. Nu tas tā - manas domas.

  9. Da pa dienu skaidra lieta, ka nav to adminu. Skoka, institūķiks, whatever, bet vakaros ta nu kāds varētu pagodināt komūnu ar savu klātesamību DM`ā. Es tur spēlēju pa vakariem - neviena admina - nekad neesmu manījis. Visādi lašaras rāda savas "prasmes" - tiešām nav adminu vai vienkārši tiem ir uzdirst?

×
×
  • Create New...