Jump to content
GIGN Forum

RIkkY

Mirstīgais
  • Posts

    272
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RIkkY

  1. Sveiki, nopirku jaunu pc. Uz viņa stāv win 8 , neorginalais. Lieta tāda, ka ejot jebkurā mājaslapā gan chrome , gan firefox raksta untrusted page vai your connection is not private, kadam bijusi tada problema ?

  2. Uzspiežot to, man nerādas tā kā tev, bet gan HydraGrid opcijas. Cik atceros , tad man arī bija tā kā tavā attēlā, bet tagad nav , kā var dabūt atpakaļ to recent application izvēli ?

    Nu ok, it kā uzliku un palika labāk, vairs nav tā ,ka nevar paspēlēt, bet tagad , kad kaut kas nepatīk, tad pamatīgi nokrītas un iet lēnām atpakaļ. Kas tas varētu būt ?

  3. Sveiki. Lasīju te daudzus topikus par fps, bet gala iznākums nekāds. Ieejot spēlē man sākumekrānā rādas 99-100 fps. Taisot connect uz loading screena fps rādas 60, iespējams pat mazāk, bet tā tam vajadzētu būt, cik atceros, kad stacionārajam arī tā bija. Pašā spēlē ir low fps, protams, ka bāzē stāvot tas ir uz 80 - 100, bet kad sākas kustība ir pamatīgs kritiens. Aim mapē 1 uz 1 spēlējot fps ir 20-40, šaujot pricels prosto aizpeld un nav iespējams labi trapīt, jo kamēr sašaurinās atpakaļ...

    Kaut kā negribas ticēt, ka vainīga ir porķika videne, jo pat wow's iet, bez problēmām.

    Video karte - AMD Radeon HD 6320. ir jaunākie driveri

    Esmu izmeiģinājis rakstīt konsolē tās visas fīčas, kas saistītas ar fps, bet nepalīdz.

    Varbūt win7 vainīgs? Hz..

  4. Sveiki, lieta tāda , ka nopirku porķi ar win7 un cs baigi lago, a pirms tam uz stacionārā , kur bija xp viss bija čotka, kā var atrisināt šo problēmu, jo lasīju kaut kur , ka vainīgs ir win7 . Interneta pieslēgums man ir lattelecom , bet tur cik noprotu nav problēma , ja pirms tam (gadu atpakaļ) viss gāja bez lagiem.

    visu sačiniju.

    tagad problēma ar fps. ir izslēgts vsync, uzlikts max fps 101, bet nekā. 20, max 60 fps tur, kur nav neviena, esmu vel visu ierakstījis konsolē, lai uzlabotos, bet bez rezultātiem. video karte ir amd radeon hd 7470m, kur varētu būt problēma?

  5. LOLOLLOLOLOLOLLOLOLOLOLOLOLOLOL ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Tu domā , ka es to izdomāju ?

    no 3:18 , tas izskatas tā un to var darīt arī bez tās hanteles un uz grīdas , tāpēc TROLOLOLOLO tālāk
  6. Ja gribi izdzīt kubus uz vēdera, tad pacilā kājas , uz augšu un apakšu, guļot uz grīdas, kādas 10x ar 3-jiem piegājieniem. Pēc nedeļas jau būs kaut kas redzams.

  7. Tātad es nezinu kā sauc dziesmu, bet varbūt no šejienes kāds zinās. Krievu reps , kura piedziedājums ir par to , ka visi reālie pacanchiki pāriet no BMW uz AUDI a8 . Dziesma samērā paveca . Paldies jau iepriekš.

×
×
  • Create New...