Jump to content
GIGN Forum

ProGamer

Mirstīgais
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ProGamer

  1. Atvēries nu jau neilgu laiciju jauns projekts http://hardstyle.lv/ ar gana labu administrāciju, mērķiem, cieņu pret lietotājiem un daudzveidību, pievienojies.

    -------------------------------------------------------------

    Mājas lapa - http://hardstyle.lv/

    Forums - http://hardstyle.lv/forum/

    Stati - http://cs.itap.lv/stats

    Bani - http://hardstyle.lv/bans/ban_list.php

    -------------------------------------------------------------

    Kā arī serveru modi, kas pašreiz ir pieejami cs.hardstyle.lv serveru piedāvājumā.

    -------------------------------------------------------------

    Pub serveris - 217.69.113.218:27015

    War3 serveris - 217.69.113.218:27017

    Zm+War3 serveris - 217.69.113.218:27016

    3vvw7eao40lsopqcp403.gif

  2. ти далбаёб иди таргуйся в магазине а не в форуме где все помагают друг другу как ти задена тут не4его недостане6 просто блатуэ6 сто знаэ6 как зделатй а всотаки незнаэ6

  3. 5kzl300pcrths5498a7g.gif]

    Cs: War3.HardStyle.Lv , Dd2.HardStyle.Lv, Zm.HardStyle.Lv, Hns.HardStyle.Lv .... MineCraft, Iradio,Cw Un vēl jauns kas nākotnē pievienojies arī tu un esi viens no mums.

    Webs --------> www.hardstyle.lv

    Un viss kas jums interesē ir hardstyle komūnā nepaej garām un nepalaid garām savu iespēju kļūt viens nomums.

  4. Jau 1 gadus vecs projekts leave iesaku arī tev pievienoties labs zombie servers agrāk bija populārs iesaku atgriesties zombieland playeriem šoreiz būs izsturīgs komūns

    Web -----> www.leave.lv

    Cs projekta serveri:

    ----> zm.leave.lv

    ----> cs.leave.lv

    Un citi serveri pievienojies arī tu palīdzi komūnam attīstīties ;)

  5. Diemžēl nesanāca labi uzkodēt :( es iegāju izmēģināt uz sava servera to pingeru un viņš labi tāpat strādā tavs kodējums neietekmēja viņu es domāju labi jāpaceņšas lai citiem arī nebūtu problēmu jo gignā arī var to izdarīt 1 esu izmēģinājis nebija nekāda pretlidzekļā viņiem.

    Iemācies sakarīgi rakstīt, tad varbūt kāds kurš nešamaņo varēs salasīt ar pirmo un palīdzēt.

    pē.es saliec rates/nets lago?(w00t)/noņem visus booosterus un pārējos mēslus

    To ko tu tur saki nav nekāda sakara ar to kas man ir tagat , un pa šo kas tagat lago tas ir neta vaina un to ko es jums iedevu linku tas ir tas pingers uz 47p cs strādā un tad sapratīsi nevis bezsakarā te kko pasaki.

  6. Nu tad baigi atsaucīgi maini utt. teikšu tā es pasgaidroju kā varēju ja nesaproti nav manas problēmas es jautāju tikai profiņiem kuri zin tādas lietas ja nespēj palīzēt tad nākotnē būs tādi kas visus serverus pingos un nezzinās nokā un kā notā tik vaļā.

  7. Ko 1 reizi dzirdi par to mini hacku ja to varētu saukt par haku kr4 vinš taisa serveros lielus lagus līz pat 500ping un var pat izrubīt serverus te es viņu nereklamēšu jo paši sāksiet lietot :D es vienkāŗši prasu uztaisīt anti exec pingeru lai netiek viņi iekšā tas ir 1 cfg fails ar ko var abnulēt serveri.

  8. Atvainojos ka iztraucēju jūsu darbu ja esmu jums iztraucējis bet es jums lūdzu palīzēt man sataisīt serveri , prasu tādēļ ka nevaru tikt vaļā no exec pingeriem kuri lago serveri a serverī daudz cilvēku un nevar ačķirt to cilvēku kuršlago nu tātad situācija ir tāda ka man serveris dažkārt lago stipri esmu pārbaudijis pats tā lago tikai tad kad ieslēdz exec pingeru un lūdzu palīzēt atrast anti to lietiņu priekš linuxa un laikam par anti cheatu nevar runāt jo nu atrast labu arī nevar visur parastus mēslus dod nu gribētos kādu tādu aizsardzību + pret crashiem lūdzu palīdziet es nevaru man tauta dēļ tā zūd :(((

×
×
  • Create New...