Jump to content
GIGN Forum

LikeThemApples

Mirstīgais
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LikeThemApples

  1. Kāds var palīdzēt ar spēles instalāciju?

    Pirms pērku keyu, vēlos pamēģināt uzspēlēt crackotajos NO CD-KEY serveros. Zinu, ka ir iespēja uzspēlēt ar pirātisko versiju.

    It kā esmu spēli ieinstelējis pareizi, updeitojis līdz pēdējai versijai (kura atbilst arī servera versijai), bet pievienojoties serverim nobano. BattleEye klients raksta, ka kaut kas ieinstelēts. Kur problēma?

    es tev paŗdošu keyu. pa 4 ls atdošu, es nespēlēju day z būtu priecīgs, ja atbrīvotos no keya un viņš man ensapūtu emailā.

  2. Man bija false report. Piezīme false + nacistisks komentārs. Es esmu samainījis serveri un tas noteikti neatkaŗtoeis. Cik skatos westā nav poļu un krievu sērga tākā visam vajadzētu būt ok, franču un dūšu valoda uz nerviem nekrīt, kā arī vācu.

  3. Es jau uz eu west akaunta nopirku rp. Čakars ir kačāt augšā pa jaunam, bet nu..

    Labi poh, transferoju.

    Cerams riot games varēs no tā lvl 8 EUWEST acc pārmest rp uz manu EUNE un izdzēs akountu, lai es varētu transferot no EUNE. Citu iespēju neredzu, RP negribu papist un logins arī ir aizņemts.

  4. Pievienoju tevi sarakstam.

    Garantēju tev, ka neviens tev nerakstīs, lai spēlētu ar tevi. Ja gribi partneri, pats meklē, nevis gaidi, kad tev kāds uzrakstīs. Just a tip.

    Es jau meklēju.

    Blaģ, ja jūs zinātu kā lols man ir sapisis nervus, atkal nokritis elo, atkal parādās bļe duo topibez džangleriem. Dievs apžēlojies.

×
×
  • Create New...