Jump to content
GIGN Forum

WickedAppServ

Mirstīgais
  • Posts

    268
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by WickedAppServ

  1. AverMedia Live Gamer Portable

    Elgato Game Capture HD

    Hauppauge HD PVR 2

    Roxio Game Capture HD Pro

    vai arī PS4, Xbox One kuros šī fīča ir iebūvēta

  2. Lai SS neražo Sennheisera cienīgu skaņas kvalitāti, tad skaņas pozicionēšana tur ir ĻOTI laba, cik nācās saskarties. Un kā jau teicu iepriekš - man nevajag ausis bez mikrofona.

    Sennheiserim ir vairākas austiņas paradzētas gamingam - mūltimēdijam, respektīvi ar mic.. :huh:

  3. Bija SwedbanK VISA karte, ņēmu no viņas ārā UK un komisija bija vidēji 2 paunģiki, bet tagad paņēmu swedbank Mastercard, un ar to ir 1 paunģiks un uz leju! ;)

  4. Negrib man kāds uzšķnīt kaut ko līdzīgu, 300 latu robežas?

    Vecais porča nevelk 14 FIFU, un man slinkums topiku taisīt.

    P.S. Varbūt kādam vajag porču?

    Ņemot vērā kad tev uz doto brīdi ir portatīvai, tev ir nepieciešams pilnīgi visas datora komponentes, vai tikai mbu/cpu/vga/ram?

  5. Jā, uz doto brīdi drošvien varēsi uzspēlēt spēles uz max iestatījumiem, bet teiksim 1 - 2 gadiem ejot, būs nepieciešami vairāk zirgspēki, un šie ~25% preformance increase palielinās tavu fps spēles un datora ātrdarbību uz urā! Ja ņem vērā cik easy ir overclockot, neredzu iemeslu neņemt K sērijas CPU / OC sērijas video kartes un nenodrošināt sevi nākotnei.

    Haswell ir 4th generation, toties Ivy Bridge ir 3th generation.. ceturtā ir par vidēji 20 procentiem ātrāka un arī lētāka nekā vecā un dārgākā trešā.

    Ja nedomā overclockot, papildus cpu coolers nebūs nepieciešams, arī par pāris simtu mhz ( ~500 ) vari overclockot ar stock dzesi bez problēmām.

  6. http://www.1a.lv/dat...tes/msi_z77ag41

    Māte uz čiriku lētāka. same stats. rams labāk tomēr strādā dual channel, 2 plāksnes pa 4 būs labākais risinājums. Pie procesora klokojamā vajag vēl cilvēcīgu kūleri. Video - tīri ok.

    Gludekli, ja vajag salasīt gala produktu - raksti - salikšu...

    PS: labāk visu ņemt no vienas vietas... un ar 1a nav bijis problēmu ar garantijas remontiem, same goes for aio.lv

    Man patīk kā tu vēlies uzmontēt LGA 1150 ligzdas CPU uz Z77 čipseta mātesplates.. good job mate. :shit:

  7. MB

    CPU

    RAM

    VGA

    Kopā; ~400Ls

    • Manuprāt SSD ir ļoti nozīmīgs, atšķirība ar/bez ir kā diena un nakts.. ja ir papildus līdzekļi iesaku paņemt kaut ko uz 120GB pusi ( Samsung 840 EVO 120GB )
    • Lai pateiktu vai pietiks, būtu nepieciešams zināt gan ražotājs, gan arī tā modelis. Priekš tavas izvēlētās / manas ieteiktās videokartas ( kura starpcitu ir daudz labāka ) 600w būs vairāk kā nepieciešams, bet nozīmīgi vai barošanas bloks ir kāds "noname" ražotājs..

  8. Ja bieži kristu "labās" mantas, tad jau viņas vairs nebūtu "labas" :)

    Lai dabūtu nazi, vispār ir jārēķinās ar 150 keyiem mazākais.

    Tas jau ir pats par sevi saprotams.

    Vienam var paveikties ar pirmo, otram atkal ar simtu pirmo, viņiem jau tur drošvien ir shēma cik daudz foršās mantas var izkrist, tā lai pārāk daudz neizplatītos un tām būtu vērtība.. ^_^

×
×
  • Create New...