Jump to content
GIGN Forum

cause

Mirstīgais
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cause

  1. Ai nu da labi. Tur sūdzibas.lv arī 80% ir klauni. Ja paņem kredītu, tad arī godīgi maksā, nevis čikājies un pēc tam vēl par kaut ko sūdzies...

    TrUe!!!

    Bet anyway gaidu, kad kāds varbūt kko ieteiks...?

  2. Īsti nevarēju saprast kur šo rakstīt, tādēļ rakstu šeit, ja kkas nav tā tad pārvietojiet. :)

    Nekad nēesmu ņemis kredītu, bet tā sanāca steidzami vajadzīgi 600Ls... Isti nezinu kur būtu visieteicamāk ņemt, mēneša apmaksa varētu būt ap 80Ls.. Varbūt kāds var ko ieteikt? :love:

  3. Varu piedāvāt Jums pavisam jaunu, interesantu Counter-Strike projekta dizainu!

    Links te!

    lmfao

    Soon will be aviable cause workshop, and there will be able to buy good quality designs with at reasonable prices... - In complect all PSDS AND full CODE SIDE.. :whistling:

    - Kad būs tad padošu ziņu un parādīšu kādus no saviem darbiem...

  4. Protams iepriekšējo 2 postu autoriem ir pilnīga taisnība, bet vel vēlams pāarskatīt visus user procesus un pavērot kurš procesiem sakāpinās pēc (tā saucamā)hakera pieslēgšanās..

    -

    Vnk sakot, ielsēdzot pc ieslēdz task manager un apskaties kurš process kādā mirklī sāk izmantot pārak daudz memory, pirms hakera pieslēgšanās..

  5. Pašam arī ir bijusi problēmas ar tcp izmaksām, tad pārgāju uz solarf, un brīnumainā kārtā ar to vel nav bijušas problēmas..

    Amm un Znot, fortumo nav pilnīgi nekāda sakara ar tcp, bet fortumō arī ir daudz mīnusu..

    Neliels ieskats F.A.Q

    Šķiet, ka es saņemu mazāk naudu nekā vajadzētu. Kāpēc?

    Visas galalietotāja cenas iekļauj attiecīgās valsts PVN (pievienotās vērtības nodokli), parasti no 17..25 procentiem. To iekasē vietējās nodokļu institūcijas un tev izmaksāts netiek. Tādā veidā patiesais izmaksas lielums ir galalietotāja maksa mīnus tava lietotāja valsts PVN. Tas jau tiek aprēķināts tavā kontā, tiklīdz pienāk īsziņa.

    Tgd īsti neatceros, bet manliekas ka sanāca ka velk nost + - 50%..

×
×
  • Create New...