Jump to content
GIGN Forum

Zooney

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zooney

  1. Vai nu tavam kompim neiet OpenGl. Vai nu nav draiveri. Nē nu varbūt man nav taisnība. Neesmu nekāds gudrais. Vnk man bija tā ka man pārinstalēja Windowsu un tad nokačāju Cs un arī negāja OpenGl kaut gan vēl pirms pārinstalēšanas viss bija kārtība. Man gāja tikai Software(sūds). Izrādījās ka man nebija ieinstelēti video draiveri. Pēc tam uzinstalēju un viss aizgāja.
  2. Man ir tāda problēma. Man viss agrāk strādāja pelīte strādāja un viss bija kārtībā. Bet vienu dienu pēkšņi pelīte pārstāja strādāt. Man ir portatīvais. Visur ir USB caurumi. Un man nestrādā nekas ko jāpievieno ar USB vadu. Ne printeris, ne pelīte, ne tā saucamais "džostiks". Kad es ielieku kādu USB vadu savā datorā man izlec šitāds lodziņš. http://www.bildites.lv/images/mx0z1ataue9jtdmcpcwr.jpg un pēc tam kad es uzspiežu šito lodziņu man parāda šito (otrs logs ir tad kad es uzpiežu unknown device) http://www.bildites.lv/images/0749wczfb13mswyubsom.jpg Esmu mēģinājis ielikt citā caurumā, bet tas nepalīdz. Lūdzu palīdziet savādāk apnika pa šito touchu ar pirkstu vadīt. Iepriekš paldies!
  3. es uzliku rate 25000.bet man tik un ta ir 0-30 apmēram
  4. kā uztaisīt lai choke būtu normāls?
  5. Man ir tāds jautājums. Vai choke Csā jābūt 0 vai ir normāli arī 0-25?
  6. noņēmu vsync bet tagad liels pings lago baigi
  7. Man liekas ka kartībā jo itkā rāda ms to pašu ko pingā choke max daiet līdz 6. Bet kā noņemt to vsync ?
  8. Kā varētu salikt reitus un noņemty vsync. Es itkā CSu pailgi spēlēju bet ar šito neesmu saskāries. Lūdzu paskaidrojiet. Iepriekš paldies!
  9. Man ir portatīvais dators. Man ir tāda problēma ka es uzliku sev net_graph 3 un fps max 101. Man visu laiku ir ~60fps. Un vēl man itkā ir visu laiku ~20ms bet pingu rada ap 80, 90. Varat lūdzu palīdzēt savādāk nevaru paspēlēt. Te būs screen: gg_mh_stonemaze0002.bmp
×
×
  • Create New...