Jump to content
GIGN Forum

tomstee

Game Admin
  • Posts

    334
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tomstee

  1. Tev tā skaņa vietām ir galīgi gar ausīm. Nezinu pat, grūti pateikt, ir vai nav. Ja maddn skatās, lai saak kaut kur no astotās minūtes, tur ik pa brīdim parādās momenti, kurus spēlētājs bez čītiem spēlētu savādāk.

    • Like 1
  2. Tur bija diezgan padaudz momentu, arī daži pirms 4. raunda. Izskatās ka ir wh. Es jau varētu sarakstīt kuri, lai mēģina skaidrot, bet vismaz 10 momentus vienā mapē diezgan pagrūti uz haļavu norakstīt. Speciāli arī klausījos, vai nav skaņa, dažubrīd ir, bet tu klusies pārāk sūdīgi, lai visu varētu dzirdēt.

  3. UN nolaid degunu no mākoņiem,runātājas Tu esi baigais,bet īstenībā tā nav,tādu,kas nosūdz spēles laikā čīteri ir daudzi,pat ir daudz labāki par Tevi,tāpēc te netēlo baigo atpazītāju un sūdzētāju.

    Nezinu gan, vairāk ir tādi, kuri bļauj parastajā čatā vai saka ka man noņems acc, jo pēc pirmās teikšanas reizes neskrienu sēdēt specos.

  4. Man šķiet ka vajadzētu uzlikt viņam tiesības, spēlētājs vismaz ir zināms. Liekas ka pašlaik serverī ir tikai 3-4 kaut cik aktīvi admini un ar to īsti nepietiek.

    Nezinu gan, kā būs ar tiesību lietošanu savā labā, lai nav lieki slay un kick. Ar pārējām komandām manuprāt nevajadzētu būt problēmām.

  5. Neviens banu nav uzlicis... Ja tu 3x nošauj savējo, ir autobans uz pusstundu vai 24h, nezinu,kurš īstais cipars. Vienkārši sagaidi kad beidzas un vari turpināt spēlēt.

    • Like 1
  6. Uz brīdi pat likās ka tiešām wh. Bet vai tad jūs tā neesat darījuši, ka uzpīkstina nedaudz bumbu un gaida, kad kāds nāks tevi šaut. It īpaši tajā brīdī, kad ir palikuši pēdējie dzīvie abās komandās.

    Un pārējie fragi, kur kādi 3, 4 cilvēki bļāva par wh, gan bija uz skaņu un ierasti def spoti.

  7. Es varu tikai pateikt ka bieži redzams. Turklāt pēc pārtraukuma spēlēju tikai kādu nedēļu. Gan jau ka viņa izklāstītā pieredze nav salti meli. Spēlē pat pārāk labi, esmu jau dažus demo noskatījies, čītus gan neredzu.

    Varbūt teiktu nē tikai tādēļ, ka daudziem speletājiem serverī viņš liekās hakers, un viņi būtu like: blaa, šitam čīterim tiesības, nu i nah šo serveri.

    Kaut kā vajadzētu parādīt arī čīteru atpazīšanas prasmes.

  8. Niks: mc slapie pupi.

    Datums: 06/07/2014.

    Laiks: ~16:00.

    Karte: de_contra + de_dust2.

    Links uz demo: http://cookie.gign.l...7-de_contra.zip

    Stati: http://stats.gign.lv...rinfo&player=87

    Čīti: WH.

    ---> Pēc JEW/JITSU pieprasījuma.

    Kāds vēl lūdzu noskatās. Vismaz dažus pirmos raundus. Tur ir pāris momenti, kurus ir gandrīz neiespējami bez wh izskaidrot. Varbūt kādam izdodas.

    Niks : mar`z

    Datums: 09/07/2014

    Laiks : ~ 10:00

    Karte : Cs_Office

    DEMO: http://cookie.gign.l...7-cs_office.zip

    Stati: http://stats.gign.lv...fo&player=54184

    Čīti : WH

    Nav nekā

  9. Hej, vēl kādas idejas ko lanā uzspēlēt pie aliņiem?

    Esam izmēģinājuši warcraftu 3, empire earth, vēl dažas stratēģiskās, lols protams.

    Gribētos kādu foršu racing spēli. tādu neierastu, jo flatauti un colini jau mēģināti.

    Ieteikumi? Tikai neko stipri jaudīgu, pc nav tas labākais.

  10. Uzliku banu jo gribēju arī redzēt ko teiks spēlētājs un citi admini.

    Šie bija tie, kas likās pārāk dīvaini lai būtu nejaušības vai pat kaut kāds skils.

    10:45

    11:15 šeit tu pakāpies atpakaļ, vienīgais izskaidrojamais iemesls ir, ka tu viņu caur sienu ieraudzīji un paspruka wh. Dzirdēt nevarēja, tev tur temdems muldēja fonā, un ne jau par to ka no a1 kads naak.

    18:40 bija tā kā biški pa ātru.

×
×
  • Create New...