Jump to content
GIGN Forum

enjoi

Mirstīgais
  • Posts

    1203
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Posts posted by enjoi

  1. 19 hours ago, worm said:

    ja kāds man reāli pamatos, ka ir vajadzīgs kaut ko darīt, tad es par to padomāšu... citādi es īsti neredzu tolku ieguldīt laiku...

    Jau vienā tofikā ieklepoju, ka dizains forumam ir, maigi sakot, apšaubāms/nepiemērots. Nezinu vai tas ir atkarīgs no Tevis vai IPB/IPS. Tauta sāka pazust līdz ar kārtējo foruma dizaina maiņu.

  2. Ja pareizi atceros, forums sāka mirt līdz ar foruma dizaina maiņu. Tas varētu būt labs sākums - atdarīt foruma formu tādu kāda tā bija ~2012. gadā. Konkrētais ir galīgi fuj - (apaļi avatari, nu cmon?!)

     

    Kas attiecas uz spēļu serveru piepildīšanu, tur nu neko, jo vismaz CSGO pubi mūsdienās ir evolucionējuši uz arena, surf vai fastdm serveriem.

  3. Ir lieta ko atcerēties par e46 - piem., ja pērc lielmotora e46/m3, obligāti tikai pēc 2002. gada, jo līdz tam daļai ir problēmas ar plaisām pakaļējā tiltā (laikam(?) vietā kur stiprinās reduktors), ko 90% gadījumu izraisa mašīnas launch vai nemākulīga ātrumu pārslēgšana. Tilts vienkārši netur griezi un plīst.

    Lasāmviela.

    Lasāmviela 2

    ja ko atcerēšos, piemetīšu klāt, bet piekrītu, ka nopakots e46 vienmēr ir labāka izvēle par nabadzīgu e90

     

    konkrētajam e46 nav pat 16:9., līdz ar to jau startā tur nav "vispilnākā" komplektācija. Ganjau vēl kaut ko var atrast kas trūkst.

     

    16:9 navigācijas ekrāns

  4. 1 hour ago, amniijs said:

    man nav problēmu ar manu iphone jo es mazgāju rokas tāpēc iedomājos ka tu varbūt nemazgā rokas pēc masturbēšanas jo tev ir problēmas ar iphone

    bļ, un mēs brīnamies, kapēc šeit neviens īsti nevēlas neko rakstīt.

    • Like 5
  5. hurrdurr shitposting

    Ok, - es esmu duraks, jo, redz, naudu īrei atstāju kredīta atmaksai. Sapratu.

    Īpašumu cenas visās lielajās pilsētās pasaulē ir uzpūstas, ka neviens nevar īsti nopirkt.

    A moš tu vienkārši esi underpayed, m?

    nevari reizi 5 gados pakustināt dirsu? sameklēt ko jaunu labāku? tikt vaļā no sūdiem ar ko esi apaudzis? it īpaši kamēr jauns. man senči pārvākušies ar 3 reizes, tagad uz visticamāk pēdējo māju. pārdeva veco par lielisku cenu, pirms sākas nopietnas ķibeles (jumti utt), aizvācās 1km tālāk un uzcela pilnīgi jaunu. kapēc? jo viņiem ir smadzenes, kas tev...em...hmm..

    Jā, mētāties kā lupatai no vietas uz vietu tik tiešām ir cilvēka ar smadzenēm cienīga rīcība. It īpaši, ja ir bērni, skolas, darba vietas, u.c. vietas tuvumā dēļ kurām basically jebkurš normāls cilvēks izvēlas savu dzīves vietu,

    btw - pašam nešķiet smieklīgi dzīvot "no rokas mutē", tā pilnīgi pofig kas un kā, ka tikai jumts uz galvas. Pofig, ka bērniem īsti nav/nebūs ko atstāt, jo, redz, sev taču ir ērti.

    džīzas! tak paņem nākamo dzīvokli tuvumā. kā arī kur vēl rīga var dirsties, kad visur ir transports.

    un es pelno noteikti labāk pa lielāko daļu no jums ;)

    hmm...kaut kā neesi pamanījis ka gandrīz visi "bērni" (tu tai skaitā) pērk īpašumus? kapēc? jo pēc tiem gadiem no senčiem paliek grausti, kas labi 20k vērti ir lielākajai daļai. neesmu nepastāvīgs sūds, kas plāno savu dzīvi ar senču mantojumu, kā arī nevēlos bērnus, kas to darītu! gribi lai kas paliek aiz tevis? ej izdomā kaut ko ( ja vari) radi ko nozīmīgu. tā strojka ko atstāsi nav nekas ar ko lepoties.

    Vienkārši super. Vairāk tādus cilvēkus kā tu.

  6. Saki man, naher man būtu jāmaksā īres nauda īrē, ja to pašu naudu (ja ne pat mazāku) varētu maksāt par kredītu to dzīvokli nopērkot? Protams, tas ir diezgan ballsy paņemt tā prosta dzīvokli, bet nu es sev nekādi nespētu attaisnot to, ka visu mūžu dzīvoju kā ķīlnieks cita cilvēka īpašumā, neziņā, vai pēc gada man pārjaunos īres līgumu vai nē. Kā arī, nopērkot dzīvokli, tas paliek tev/taviem lejupējiem.. tas tā.

    khe khe, 700/mēn par 400k dzīvokli...

    čoms jau 3 reizes pārvācies šitā.

    Oh yeeah - that's the life!

  7. Pērkot pajaunāku Audi, iesaku neņemt ar fsi vai tfsi dzinējiem, jo, redz, Latvijas benzīns/dīzelis nav tik tīrs kā to paredzējuši vācu inženieri, līdz ar to, veikli aizdiršas inžektori. Avensis - super auto, dinamika priekš 2.2d ļoti ok, gaitas komforts arī. Par izmaksām nemācēšu teikt, bet auto ļoti ok.

×
×
  • Create New...