Jump to content
GIGN Forum

c0l.-

Mirstīgais
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by c0l.-

  1. Tīri teorētiski, bhopa skriptam nevajdzētu būt atļautam, jo wh arī ir tikai skripts, un par wh jābano.

    Cik atceros, vienreiz šo tēmu ar kādu adminu jau pārrunāju, nonācām pie secinājuma, ka šādus neaiztiekam. Joprojām negribu tam piekrist, ar skriptu tač iet ātrāk nekā prosta skrienot, gluži kā ar speed. (nejau tik ātri, lol)

    ps - speciāli serveri, lai lēkātu ar bhop skriptu? kuri? šaubos, ka tie ir Jump serveri, jo tur visur par šito figņu bano.

  2. Tu man rekomendāciju neesi prasījis, un raksti, ka rekomendēšu?

    Tagad nezinu ko domāt, šauj jau labi, kā cilvēks arī normāls, un +1 no manis par to, ka dzīvo Daugavpilī, bet runā latviski.

    Īsti nezinu, rekomendēt vai nē.

    Btw, Tu gadījumā jau reiz nerakstīji pieteikumu? Varbūt vari paskaidrot, kas ir mainījies pa šo laiku? :)

  3. Tas, ka mani zini, nenozīmē, ka došu Tev rec. Un jā, es nedošu. Pusstundu serverī bļauj par skillotu spēlētāju, kad pasaku, lai paklusē, Tu nereaģē, bet turpini bļaut. Tas čalis kontru šāva jau tad, kad Tu vēl tikai biksēs kakāji.

    Interesanti, būsi aktīvākais no adminiem, bet Tevi serverī kādas 3x esmu redzējusi tikai :/

    + ja es ielieku hedā vismaz 4iem playeriem, nenozīmē, ka man uzreiz ir aims/wh, ko Tu censtos saskatīt. Poļubomu beigās nobanotu par wh, jo es taču tajā un tajā raundā salaidu hedā 4 pleijeriem. Pat es mēdzu nošaut galvā vairāk par četriem spēlētājiem vienā raundā, nemaz nerunājiet par skilleriem.

    un stipri apšaubu Tavas 16h ingeimā.

  4. Jā, Neiked, nedosim vairs nevienam tiesības, 5 admini esam, čillojam tālāk. :/ Protams, tikko ir izcepti trīs jauni admini, es saprotu, ka nekur nav jāsteidzas.

    Es tomēr esmu par Nikno, man skaipā nav citas sarakstes ar viņu kā tikai "serverī čīto", "aimeris", "atnāc izbano". čalis arī normāls, labi bliež un stuff, man reportējot, liekas, ka nekur nav kļūdījies. Turklāt viņš ir samazinājis savu verbālo caureju, tu zini par ko runāju.

    un vēl, tagad vasara beigusies, visiem būs jāmočī pa skolu, uz studijām utt, un nebūsim mēs vairs tik daudz onlainā un stuff.

  5. Saule ir repa pārstāvis, bet par Grafomānu vēl var padomāt. Tas, ka viņš staigā platās biksēs, nenozīmē, ka ir reperis. Pat nezinu pie kā var pieskaitīt Grafomāna saldās lirikas, bet anyway, dziesmas viņam foršas, jā.

    Nezinu kur nokačāt, bet Sekktais Mixtape vol.2 ir kruts, man jau baigi patikās, tagad tikai apnicis. To pašu varu teikt par Ozola pēdējo albumu `Neatkarība`, pāris dziesmas vnk brutāli norāva. un, protams, Gacho un Gustavo pēdējie albumi arī ir tīri ņemami. Jā, no KK vienīgie, manuprāt, izceļas Dairis ar Pionieri, Broks, viņu atsevišķie singli ir kruti. Btw, vari ieskriet dr.lv mūzikas sadaļā, tur jau visi bieži samet linkus uz savu albumu/singlu downloadošanu :)

  6. Jā, protams, es par. Vakar taisni domāju cilvēkus, kuriem gribētu redzēt tiesības. Tu biji viens no viņiem, bet man likās, ka tu neprasītu, nezinu kāpēc tā domāju.

    Rekomendēju, jo man samērā bieži reportē h4ck3rus, un, protams, jo sakarīgs čels, ar galvu uz pleciem. :)

×
×
  • Create New...