Jump to content
GIGN Forum

Čaks Kulakovs

Mirstīgais
  • Posts

    215
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Čaks Kulakovs

  1. Pieņemu, ka pixmania.lv zini jau, bet varbūt citiem noder.

    Vēl ir tāda lieta kā markit.eu/lv (agrāk laikam saucās hermitage.lv), tiesa viņi tirgojās tikai ar juridiskām personām.

    EDIT: laikam tomēr tas markit nav tik lēts. Savulaik jau baigi reklamējās, ka visu var iepirkt pa tiešo no Eiropas bāzēm, izlaižot loģistikas centru un mazumtirgotāju. Tagad laikam sistēma mainījusies.

  2. Interesē, kur masveidā ir pieejami .flac mūzikas faili? Pašmāju trakeros ir diezgan skopa izvēle, savukārt pirātulīci neforšs ātrums. Šī ir jūsu iespēja padalīties ar ārzemju trakeriem :lalala:

  3. Es nerunāju par muitas nodokli un atmuitošanu, es runāju tieši par PVN precēm virs 10 EUR.

    Atradu :

    Ja par preci ir jāmaksā nodoklis, tas ir izdarāms preces saņemšanas brīdī. Nav nekur jādodas to atmuitot. Latvijas pasta sabiedrisko attiecību speciāliste Agija Tērauda Neatkarīgajai atzina, ka sūtījumiem pa pastu, ja nepieciešams, nodokļi ir samaksājami tajā pasta nodaļā, uz kuru pienācis sūtījums.
  4. Pohuj jau ir, bet šis variants nedaudz dīvaināks. Jēga tāpat nav, Thank (un iepriekšējos " + - ") nevajadzētu likt par piekrišanu kāda viedoklim, bet gan par lietderīgu postu.

  5. Viens nopietns jautājums. Kad pabeigšu 9. klasi, dabūšu «общее образование», bet kad 12. klasi «среднее образование». Kad pabeigšu LJA Jūrskolu, dabūšu to pašu «среднее образование» vai tikai profesiju?

    Vispirms iemācies latviski vārdus vispārējā izglītība un vidējā izglītība, tad sapņo par pamatskolas beigšanu.

    • Like 1
  6. Vaina ir nevis elektrības pazušanā, bet gan vistīrākajā līkrocībā.

    Vienkārši tu uzinstalēji jauno windows uz nevis uz C diska, bet gan uz D. Tāpēc tev piedāvā, kuru windowsu startēt. Kā arī D disks rādās kā sistēmas disks, un nekādi lielumi/nosaukumi diskiem nav mainījušies.

    atrast kautkādus citus solutions.

    P.S. man vienīgajam kretinē šitie jēlie anglicismi?

  7. bmw2212, nu tu esi vienkārši kadrs (cenzēti runājot).

    Paziņa ar te mēģina jaunu autiņu nopirkt, saka ka pilns ss.lv ar tādiem kā tu. Sludinājumā rakstīts, ka kā jauns, bez nekādiem vizuāliem/tehniskiem defektiem, aizbrauc uz sazin kurieni apskatīties, un izrādās ka ir kādā švīka, vai bukte vai vēl kas. Tad pārdevējs neveiksmīgi cenšas attaisnoties, un vienkārši gribas tādam pateikt sejā, visu ko par viņu domā, par laika izčakarēšanu. Ja tur kaut kas autiņam saaduzīts vai saplīsis, nepirks jau jebkurā gadījuma, bet vajag godīgi to sludinājumā pateikt, nevis uz vietas mēģināt ko gvelzt.

    • Like 5
  8. Preču sūtījumiem, ko privātpersona no trešās valsts sūta citai privātpersonai Latvijā ar nosacījumu, ka šāda nosūtīšana nav komerciāla, tas ir, kā dāvanu, arī turpmāk tiks saglabāts līdzšinējais atbrīvojums no muitas nodokļa un PVN - ne muitas nodoklis, ne PVN nebūs jāmaksā, ja preces vērtība sūtījumā nepārsniegs 45 eiro.

    Tad jau nav tik traki, daudzi veikali izsūta preces kā dāvanas.

  9. Nu jā, izskatās, ka reputāciju sistēma nav domāta priekš šī foruma. Toties varbūt vismaz izzudīs trulie topiki/posti, jo visi baidīsies, ko rakstīt (ka tik mīnusiņus nedabū). :)

    • Like 2
  10. Jā, jo tavs "zaļais vads" nodrošina tikai 2 kanālus (ja pareizi saslēgsi, pie pašreizējās konfigurācijas, tad skanēs 2 tumbas). Tev vajag divus RCA to 3.5mm kabeļus, it kā neesmu manījis tādus veikalos, bet neesmu arī īpaši pievērsis uzmanību. Vispār kaut kā neticu, ka tev pārdeva tumbas bez tiem vadiem, visticamāk pazaudējis esi.

    iemacies ibio mat LV rakstiibu!!! jejibogu warn nakamreiz

    noperc pareizo 7.1 vadu = zalsh, balsts, oranzhs un melns

    zalsh - prieksha, oranzhs centrs/sub , balts rar back, melns surround

    un noperc kompim normalu skanjas karti .un normalas tumbas

    Tu pats rādi sliktu piemēru :superlol:

    EDĪTE: Jums patiešām vajag uztaisīt, ka 2 posti pēc kārtas apvienojas vienā.

  11. Grūti saprast ko tu uzrakstīji, bet pieckanāltumbām ar analogu ieeju jābūt 3 vadiem (parasti: priekša, aizmugure, centrs), kuri spraužas pašā datorā.

×
×
  • Create New...