Jump to content
GIGN Forum

FEB

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FEB

  1. :(. Lieta tāda kad bija pagrūti sakačāt , jo tur turciski rakstīts un neko nesaprotu, bet to ko ieguvu dod Jums. Serveru īpašnieki pasakiet paldies lvhostingam par šito , un lai Mums vissiem ( Ieskaitot man atkompensē par lapām ). Tāpēc kamikaze apsveicu Jūs tagad esat pa tiešām labākais hostings ( Nost ar lvhostingu ). Iesaku vissiem apvienoties un dabeigt ko turki 2 dienu laikā ir izdarījuši , jo cik redzu kad cilvēki skype arī raksta 2 jau serveri neiet. Bet pašu ctts mēslu kaste iet , iespējams viņi paši to taisa , to mēs nezinām. Bet vaidzētu ar šo tikt ar viņiem galā. Jo man ir tādas dusmas , ka es neko nevaru citu izdarīt kā te iepostot , jo tie stulbeņi neceļ tālruni. Man ir dusmas kad mana lapa ir netā :@ :@ :@ bļēd dēļ šiem pidarasiem sīkajiem , kas ir arī krāpnieki !.

    Lūk Linki:

    Lūk drošīgums tur bija vel , bet slinkums kačāt !

    Tākā.

    Malacis puikA! Klaigā , klaigā kāpēc lvhostings ir sūds! :S Tagad vot tu esi sūds , dēļ tevīm tagad varēs mierīgi nolādēt no nulles kodēto web kuru kodēja ~3 dienas! Pa tiešām pateicos! :)

  2. Rolands Bīrons

    160493-14446

    LV23HABA0551026974818

    Saņēmu atbildi -

    [14:20:34] Madars: es esmu hosters

    [14:20:38] Madars: bet par hostingu atbild cits

    [14:20:40] Laucinieks: Tad labi

    [14:20:41] Madars: tu maksa hostingam

    [14:20:42] Madars: a es esmu hosters

    Nu un vairs tagad neredzu viņu online.

    Kas varētu notikt?

    Es esmu apčakarētS?

    Ja jā, man vajadzētu kādu kurš varētu uzzināt visu iespējamo par viņu.

    KAtrā ziņā tas nau lvhostings! PAvisam cits vārds un konta nr!

  3. Neienīstat mani , es zinu ka šī tēma jau ir daudz kārt bijus!

    Es meklēju visulaiku caur gign visādas pamācības! Daru ko visu liek , bet man nekas neizdodas! Jā man ir linux , zinu ka priekšā nau jāliek win32 bet linux! metamod plugini. ievadu visu pareizi! Nu tā kā pamācība ir rakstīts! Ieeju spēlē , pamēģinu = (nu menu botu) nekas nau! Pamēģinu pb (console) uzrāda ka tas ir kaut kas nepazīstam! Pamācība ņemta no šejienas : http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...&hl=PODBOTI

×
×
  • Create New...