Jump to content
GIGN Forum

fantaazija

Mirstīgais
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fantaazija

  1. Linkin, kāda tev šķirba. Ja kādam ir acc un piemēram labi nogīrots čars PvP vai PvE, kāpēc čakarēt laiku, ja tam visam leveling/gearing procesam 200 un 300 reizes cauri iets.

    Nu man bija acc ar 39 LvL Night Elf Druid tank x1 serverī, kuram ir For The Alliance iziets, bet diez vai, ka tevi tāds interesēs. It sevišķi x1 serverī.. :)

    Pašam bija druids, bet nepatīk galīgi ;s

  2. Sākumam varētu iemācīties angļu valodu, tad ātri vien saprastu, ka problēma ir tajā, ka netiek palaista 3d accelerācija. Pārbaudi iekš video kartes settingiem, varbūt 3d accelerācija ir atslēgta, tāpat caur start-run palaid dxdiag un pārbaudi vai tava directx versija sakrīt ar spēlei vajadzīgo (directx 9c). Ja nē, uztaisi update savas v-kartes draiverim un/vai uzliec attiecīgo directx versiju (protams, ja pc atbalsta).

    Tu varētu savādāk urakstīt, jo neko no sacītā nesapratu!

    Man ir DirectX11 versija, nezinu kā uzlikt to Directx9c - Man ir Windows 7.

    Un nezinu kur atrodas tādi video uzstādijumi, derētu tos ar pateikt kur un kā darīt.

    VARBŪT TU LŪDZU VARĒTU PALĪDZĒT CAUR TEAMWIEVER?

  3. jau no WotLK laikiem realmlists jāmaina gan realmlist.wtf failā, gan arī vēlviena failā kas atrodas kaut kur data mapē, neatceros kā to failu sauca, bet tur bija diezgan padaudz citi setingi ari iekšā.

    data mapē atrodas realmlist fails un viss. vecajam 2008 gada wow`am bija pašā wow mapē vel jāmaina. bet tagat tik data mapē.

  4. Hmm. Nemācēšu vairāk neko palīdzēt. Tagad vien tev prasa oficiālo akkountu. Tam serverim, kurā plāno spēlēt, mājaslapas nav? Tur varbūt būs labāk aprakstīts viss. [Pats spēlēju oficiālajā realmā, līdz ar to nav bijusi šāda problēma].

    Varbūt tur ir nokačājams kāds launčeris vai kas tamlīdzīgs, tieši tam realmam.

    Būtu forši ja iedotu savu skype šeit vai caur PM, nevajag piesārņot forumu ar čatu. tur iedošu linku un parunās kas un kā!

  5. Nomainot realmlistu tu spēli taču iegšā neslēdz? Respektīvi, izslēdz spēli, nomaini realmlistu un moš pamēģini nodzēst wtf un interface folderus. Tad atver vēlreiz realmlisti un pārbaudi vai tur ir vecā vai jaunā realma adrese. Ja ir jaunā, tad pamēģini vēlreiz pievienoties serverim. Pēc idejas vajadzētu būt izdzēstam visam, kas saista ar iepriekšējo serveri.

    Man liekas, tev nevajadzētu smirdēt tur, kur tev nevajadzētu nemaz atrasties! Ja nevari nekādi palīdzēt, tad varbūt nemaz neraksti.

    Izdariju kā teicu bet kad lagojos iekšā kā reģistrējos tajā serverī kur gribu spēlēt parādās šāds lodziņš:

    vaezpcygx89roe93e0ys.jpg

  6. Sveiki, varbūt kāds zin ka ir tāda mājaslapa ASK.FM kurā var atbildēt uz jautājumiem gan rakstiski, gan ar video. Esmu redzējis ka citi atbildot ar video izmanto ManyCam programu ar kuras palīdzību var tur mainīt fonu pašam video u.t.t Bet kad ataisu pašu ManyCam un spiežu lai atbildētu ar video man tajā mājaslapā parāda:

    "Video kamera aizņemta.!

    Lūdzu, ieslēdziet video kameru vai pārliecinieties, ka to neizmanto cita aplikācija"

    Varbūt kāds zin kas jādara lai Es varētu palaist to programu un vienlaicīgi atbildēt uz jautājumiem ar video?!

  7. Sveiki, gribēju vaicāt vai kāds nav reģistrejies ORB.Lv un vai nelieto savu profilu, jo tagat taja portala reģistrešanas ir slegta un gribeju vaicat vai kāds nevar atdot savu ja nelieto, visu info nomainišu u.t.t :)

  8. Sveiki varbut kads aceras dziesmu kur vardi bija - Raimi tu nekad nebusi laimigs ?

    ja ir kadam ludzu iedo link kur noladet :)

  9. Jā liepāja! Stacionāra pavisam nopietni..

    Nja tgt stiepšos uz biroju lai nomainitu ip :(

    Vieglak uzlikt unban un tad kad vini brauks taisit man inetu lai atraks u.t.t pateiks lai nomaina ip..

×
×
  • Create New...