Jump to content
GIGN Forum

DrugDealer

Mirstīgais
  • Posts

    583
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DrugDealer

  1. Nu ok lokot ciet topiku nevajadzēja, par suspendošanu isti nezinu, cik sapratu suspends bija par to, ka pederasts ir eziic vai kkaa taa. un nav ne jausmas vai tas ir eziic vai nav.

    bet nu enivei vissliktaakais ir tas, ka visa šita sūda dēļ dareks banu izskatīšanai uzlika lielu, treknu pimpi. un tas ir visu šito dirsēju dēļ. :/

  2. Lol es nesaprotu ko juus tam darekam piepisaaties, idioti :D Nu, ja vinsh neizskata banu bez demo, tad neizskata.

    p.s.

    macho tavas gudribas sheit ir tik liekas :( tapat kaa tavs posts

  3. Vai tad vista nav peedeejais suuds? :D Paarsvaraa esmu dzirdeejis, ka vista suuds xp labaak bija. Pasham vista ir un nu teikshu atklaati - ljooti nepatiik (kompis labs). + deelj vistas, cik sapratu, man met aaraa NFS Shiftam erroru-standartnieku - windows has stopped working.

    edit

    un veel deelj vitas man diezgan zems fps ir speeleem ar augstaam vajadziibaam.

  4. Tātad - Dragdīlers nav jāgaida, jo chuwis, ezīc ja nemaldos un vēl 1 vai 2 pacani teica, ka tev survivorā bija 100% wh, bet diemžēl, kad es iegāju, tu jau biji prom... Šis bans ir par survivoru jo mapē, kurā es Tevi nobanoju, nemaz Tevi neskatījos.

    rezumē - Runājiet šeit par survivoru. Un kā saprotu tad ar chuwi vai kādu citu kas man tur kliedza ka bij wh.

  5. DJ muman, pieredzi man nevajag ar to problēmas nav, tikai vajag to 80 un nav gribēšanas kačāties tagad. SKam officiālajā Boulderfistā. Nezināju, ka neofficiālajā arī var powerlevelingot :D

    EDIT: DJ muman tas links neder, jop aizmirsu pieminēt, ka man ir 70lvl mags un gribu uzsist uz 80 ar powerlevelingu ;)

  6. Tā man jautājums vai kāds no jums ir kaut kur pircis powergoldu, powerlevelingu vai honorboostu, ja esat tad Kādā saitā? Kāds tur serviss? Uzticamība? utt. Karoč iesakat labāko un jaukāko, džeki :)

    Visvairāk interesētu tieši powerlevelings.

    Paldies jau iepriekš

  7. Jautājums par autentiskuma programmām(pieļauju, ka tā dēvē viņas), kuras parāda piem word.doc faila info t.i. cik tas ilgi ir taisīts, no kā uz kurieni kas ir pārkopēts utt.

    Tad nu lūk jautājums - Kā viņu varētu apšmaukt? Tīri to kopēšanas daļu.

    Jautājums kāpēc? Tāpēc, ka mans fizikas skolotājs ir izdomājis kkādu sūdu ka tagad viss uz mailu jāsūta un visi sūdi (konspekti, laboratorijas darbi, referāti) tiek sūtīti tur. Būtu ļoti jauki, ja varētu nokopēt no drauga un aizsūtīt viņam neko pat nenojaušot.

    Any ideas?

×
×
  • Create New...