Jump to content
GIGN Forum

udie4me

Mirstīgais
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by udie4me

  1. mani komentaari par visaam shiim filmaam.

    MatriX esmu redzeejis reizes 30 vai vairaak, bet es to nenozeeloju, tur bija ko paskatiities. Bez tam to laik taa skaitiijaas kruta filma .

    MatriX relouded esmu redzeejis 3 reizes. taads meesls kaa vairaak negribu redzeet, nereaalaaka fantastika.

    MatriX revolution neesmu redzeejis, nevaru sanemties aiziet uz kino, bet tad kad es, freelancers un dreemulis aizgaajam, tad bileteem cena bija kriminaala un jaagaida veel stunda bija, taapeec naudu izteereejaam tur pat blakus narvesenaa =] =] =] !

  2. Jin tu man vari ierakstiit taa lai man buutu viena diskaa gan hl un 1.5cs un vis darbotos un otraa diskaa 1.6 cs ? ja taa esriit atnaakshu . pasaki savu adresi .

    P.S. man internets ir, bet neskapeec kachaashanas aatrums tagad ir loti sarucis, tad kad piesleedza tad 30-60kb, ar laiku -30kb, tagad 10kb =] =] =].

    P.S.2. jin es to domaaju nopietni saki man savu adresi !!!

  3. heh... nu labi, shito visu taisiiju, lai uzzinaatu kursh kaadas ciigas piipo. bet nu whatever.

    Dzeki ja kaadam maajas cd-rakstiitaajs, man baigi vajag divus diskus. karoc viss kas vajadziigs cs1.5 un laikam vajadziigs arii hl ... un veel vienu disku ar 1.6 cs. var kaads man ierakstiit katru disku pa latu vai ... nopirkshu par cenu var vienoties, veelams lai chiiba dziivo purchikaa .

  4. freelancer, ja tu makshkeree linezeraa, tad pohui ziemaa vasaraa taa pat nokert tur var tikai - veeneeriskaas slimiibas, iesnas, belzienu ar regbija nuuju, metienu ar alus pudeli u.t.t.

    P.S. linezera apakshaa gul 3 mashiinas neatceros ziguli vai zapinji. ziemaa gonko tur visi parasti liidz ieluust ledus smile.gif

  5. Vai kaadam liekas mans avatars stulbaaks par macho ?

    laugh.gif

    Vai tev ir kaads arguments kas noraada ka tu neesi stulbs ?

    smiliez.de_2125.gif

    Un tu man pateici nevis ka maaki vai nemaaki nonemt banu, bet gan: Par banu es nezinu bet topicu aizveert maaku!

    smiliez.de_2551.gif

  6. Vai kaadu intresee tas ka macho maak labuut pareizrakstiibas kluudas ? Hmm... man liekas nee ! Runa macho ir par tevi, bet tas tev nekaada rakaa neaiziet... nu pasaki tu esi normaals. smiliez.de_2551.gif Mees ar chuvakiem runaajam ka tu par daudz blato un meetaa lielo, tev buutu jaaizstaav sevi vai jaanodirsh muus, bet tu labo texta kluudas . Nu nezinu lai citi veertee cik tu kruts.

    BTW vinsh aizveera manu topicu neatbildeedams vai vinsh maak nonemt banu !

  7. 1. kapeec neko neuzdirsi frelanceram, es taa skatiijos tu visiem kaut ko teici !

    2. shitas teksts cilveekam kas ir nobanots galiigi neliekas smiekliigs

    pat ja vareetu, nenjemtu

    un es gribeetu vareet jo tad es vareetu teikt ka es varu bet nenjemshu

    (banu)

    3.vai te ir kaads admins kas arii banu maak nonemt ?

  8. man likaas ka macho ir kaut kas liidziigs adminam, vai nu ar kaut kaadaam tiesiibaam . es vinjam luudzu lai vinsh man nonem banu kuru es dabuuju nu nezinu par ko, bet vinsh kaut ko uzdirsh un saka ka nemaak vai nevar. sad.gif Kursh var nonemt banu ??? mad.gif

×
×
  • Create New...